• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
masallah canim Allah bagislasin.rica etsem oglundaki belirtileri yazar misin?
Canim cok saglikliydim sadece sigara ve yemek kokulari cok kotu yapiyordu esimin tras losyonu vs ama cok degildi hatta ozaman çalışıyordum hoplayi zipliyordum (simdide yerimden kalkmaya korkuyorum) ben erkek olacagini hissetmiş tim zaten bide dua etmistim erkek olsun diye

Kızlar günaydın. Dün akşamdan beri kaşınıyorum kol ve bacaklarım. Bunu yaşayan var mı. :eek::eek::eek:

Gecmis olsun bana da bisy mi dokundu acaba diye dusundurdu.
Bide artik belirtiler daha cok baslar daha cok zorlar :)

:işsiz:kizlar bu gece ruyamda surekli eekek bebis gordum.bir suru hamile vardi hangisinden cinsiyyet sordumsa erkek idi.sira bana geldigunde uuyandim uykudan

Hadi hayirlisi :) En heyecanli yerde uyanmissinnnn:KK48:

Canim cok saglikliydim sadece sigara ve yemek kokulari cok kotu yapiyordu esimin tras losyonu vs ama cok degildi hatta ozaman çalışıyordum hoplayi zipliyordum (simdide yerimden kalkmaya korkuyorum) ben erkek olacagini hissetmiş tim zaten bide dua etmistim erkek olsun diye
peki ya sabah bulantilari ? gogus agriai varmiydi?bide idrar rengi erkek bebek bekleyenlerde cok acik sari oluyormus diyorlar.ne kadar dpgru acaba

peki ya sabah bulantilari ? gogus agriai varmiydi?bide idrar rengi erkek bebek bekleyenlerde cok acik sari oluyormus diyorlar.ne kadar dpgru acaba
Hiç midem bulanmadı canim göğüslerim açıyordu ıdrarımı hatırlamıyorum :110: rabbim gonlune gore versin cin takvimi ne diyor :anneadayı:

Hiç midem bulanmadı canim göğüslerim açıyordu ıdrarımı hatırlamıyorum :110: rabbim gonlune gore versin cin takvimi ne diyor :anneadayı:
amin canim insallah) cin takvimi erkek diyor.ama en dogrusunu Rabbim biliyor tabi.kizimdada kiz diyordu kiz oldu.senin tahmin dogrumuydu? cin de

amin canim insallah) cin takvimi erkek diyor.ama en dogrusunu Rabbim biliyor tabi.kizimdada kiz diyordu kiz oldu.senin tahmin dogrumuydu? cin de

etrafimda cogu kiside dogru cikdi tabi dogru cikmayanlarda var.ama belirtiler kizimdaki gibi tek fark kizimda cok uyuklyyordum bh sefer oyle degilim.kizimda soldan yumhrtlamisdim ve cin takvimi kiz diyordu.cogu seyden tiksinmisdim bu gebelikde herdey yiyorum.tikainme henuz yok ama istahsizim

olmadım canım hala ama test de yapmadım,yeni akillaniyorum biraz bekleyecem :) umarım artiyordur HCG
Ay çok heyecanlı inşallah olmazsın hayırlısıyla canım ☺️

Kizar folikasit iciyormusunuz benimki bugün bitti tam bir yıldır içiyorum bide dr elevit vermişti onuda içiyorum sizler
Dün aldırdım canım çok geç kaldım biliyorum ama bu doktor içme hiç gerek Yok demişti
Hatta kan ilacı da vermiyormuş
Bence önemli oyüzden aldırdım içiyorum. Elevit değil de decavit içiyordum. Ama 3. Aydan sonra başlıyor sanırım vitamine benim doktorum

Ay ben de kendime ve tanıdığım herkese baktım hep doğru çıktı ☺️
Ben de kızımda daha çok tiksinmiştim daha erken gerçi benim sanırım ama inşallah benim de bir oğlum olur hayırlısıyla :anne:
7 ve 8. Haftada ki görüntüsüne göre nub teorisinden anlayanlar var kız erkek olduğunu bekliyorum sabırsızlıkla ☺️

Kızlar gece ilişkiniz ne durumda. Sizce tamamen bırakmalı mı. Daha kendi doktoruma gidemedim ya

etrafimda cogu kiside dogru cikdi tabi dogru cikmayanlarda var.ama belirtiler kizimdaki gibi tek fark kizimda cok uyuklyyordum bh sefer oyle degilim.kizimda soldan yumhrtlamisdim ve cin takvimi kiz diyordu.cogu seyden tiksinmisdim bu gebelikde herdey yiyorum.tikainme henuz yok ama istahsizim
Inşallah hayırlısı olsun canım bende 1. Çocuğunda çok saglikliydim insalh bundada öyle olur
Ay çok heyecanlı inşallah olmazsın hayırlısıyla

Dün aldırdım canım çok geç kaldım biliyorum ama bu doktor içme hiç gerek Yok demişti
Hatta kan ilacı da vermiyormuş
Bence önemli oyüzden aldırdım içiyorum. Elevit değil de decavit içiyordum. Ama 3. Aydan sonra başlıyor sanırım vitamine benim doktorum
dr gore değişiyor demekki canım ben çok iştahlı biri değilim normalde onun icin takviye almam şart kanım hep dusuktur

Gecmis olsun bana da bisy mi dokundu acaba diye dusundurdu.
Bide artik belirtiler daha cok baslar daha cok zorlar :)

Hadi hayirlisi :) En heyecanli yerde uyanmissinnnn:KK48:
Sağol canım kuruluk ciltte olabiliyormuş acaba ondan mı dedim ama bakalım ☺️ Senin de yerleşme kanamasıdır inşallah

Kızlar gece ilişkiniz ne durumda. Sizce tamamen bırakmalı mı. Daha kendi doktoruma gidemedim ya
Bizde 16 sina randevu aldık bebekte anca görünür diye ilişki durumunu tamamıyla askıya aldık biraz kahve rengi lekelemem olmuştu çok yurumekten ne olur olmaz 16 sina kadar dayansin :KK49:

Inşallah hayırlısı olsun canım bende 1. Çocuğunda çok saglikliydim insalh bundada öyle olur
dr gore değişiyor demekki canım ben çok iştahlı biri değilim normalde onun icin takviye almam şart kanım hep dusuktur
Bence de gerekli canım. Ben de değilimdir bana da lazım olacaktır

Back