• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizde 16 sina randevu aldık bebekte anca görünür diye ilişki durumunu tamamıyla askıya aldık biraz kahve rengi lekelemem olmuştu çok yurumekten ne olur olmaz 16 sina kadar dayansin :KK49:
Anladım canım biz de öyle biraz erteledik benim randevum bir de 28 inde:oha: :oha:

:KK12:bizdede iliski ogrendigimizden.beri yok.daha cok yeni.biraz byyusun doktora gidince sorucam.canim hic istemiyo o ayri da

kirgincicekler kirgincicekler Ekleyemedim bi turlu unutmusum valla :) buyuk geliyor
Cok cok az silik cikti canim.Bugunde bisy yok hala sabah yine kana gidecem

acmiyor canim

Ay ben de kendime ve tanıdığım herkese baktım hep doğru çıktı ☺️
Ben de kızımda daha çok tiksinmiştim daha erken gerçi benim sanırım ama inşallah benim de bir oğlum olur hayırlısıyla :anne:
7 ve 8. Haftada ki görüntüsüne göre nub teorisinden anlayanlar var kız erkek olduğunu bekliyorum sabırsızlıkla ☺️

Nubdan tahmin etmistik bizde,Çin takvimide dogru cikmisti :) Gerci kiz sagolsun ancak 19 haftalikken netlestirdik cinsiyeti :KK48:cok bekletti

amin canım inşallah,çok heyecanlıyım ama Allah'tan hayırlısını diliyorum :)

Bende sana bakip duruyorum insallah devam edersin :)

Nubdan tahmin etmistik bizde,Çin takvimide dogru cikmisti :) Gerci kiz sagolsun ancak 19 haftalikken netlestirdik cinsiyeti :KK48:cok bekletti

Bende sana bakip duruyorum insallah devam edersin :)
inşallah valla ben de iç camasirima bakıp duruyorum :) yok bişey hala,gelmezse yarın sabah idrar testi yaparım yine,anca o kadar dayanabilecek gibiyim :)

Ben kizimda folik ve icinde bikac bisy bulunan ilaca 6 haftalikken baslamistim.
3 ay dolunca onu biraktik.
Son 1 ayda da kan ilacini kullanmistim o kadar.
Bunlarin disinda hicbisy kullanmadim :)

inşallah valla ben de iç camasirima bakıp duruyorum :) yok bişey hala,gelmezse yarın sabah idrar testi yaparım yine,anca o kadar dayanabilecek gibiyim :)

Bende bakip duruyorum lekelenmede yok bugun.Sabaha idrar testi yapacam :) 1-2 gun daha gecerse doktora gideyim diyorum lekelenmede dis gebelik ihtimalide var diye.Ne bileyim bi yandan var gibide hissediyorum :)
Kizdan tamamen hersey farkli yalniz.
Birde erkek bebekte hcg dusuk olurmus diye cikiyor karsima hep.
Esimin yegenide adet gununde yaptirmisti kan testi cikmamisti gebelik canim,meger varmis :)

Ben kizimda folik ve icinde bikac bisy bulunan ilaca 6 haftalikken baslamistim.
3 ay dolunca onu biraktik.
Son 1 ayda da kan ilacini kullanmistim o kadar.
Bunlarin disinda hicbisy kullanmadim :)

Bende bakip duruyorum lekelenmede yok bugun.Sabaha idrar testi yapacam :) 1-2 gun daha gecerse doktora gideyim diyorum lekelenmede dis gebelik ihtimalide var diye.Ne bileyim bi yandan var gibide hissediyorum :)
Kizdan tamamen hersey farkli yalniz.
Birde erkek bebekte hcg dusuk olurmus diye cikiyor karsima hep.
Esimin yegenide adet gununde yaptirmisti kan testi cikmamisti gebelik canim,meger varmis :)
benim de kızdan farklı tamamen ,aynen var gibi hissettigimden bu ay baya testlerin üstüne düştüm ama hayırlısı diyorum artık. Eğer varsa yarına biraz daha yükselir ve idrar testinde çıkabilir,çıkarsa kana giderim yine :) yarın okullar da açılıyor başlıyoruz ise oyalanirim biraz :)

benim de kızdan farklı tamamen ,aynen var gibi hissettigimden bu ay baya testlerin üstüne düştüm ama hayırlısı diyorum artık. Eğer varsa yarına biraz daha yükselir ve idrar testinde çıkabilir,çıkarsa kana giderim yine :) yarın okullar da açılıyor başlıyoruz ise oyalanirim biraz :)

Evet biraz dagilir kafan :)
Dusun dusun takiliyor iyice insan :)
Allah kolaylik versin

En güzeli valla canım doktor bana 5 inde gel dedi ama gitmeyeceğim. Beni sürekli olarak kendi hastası yapmak istiyor gibi geldi. Çünkü salı günü 1600 olacak kese için yine erken bence. 4 kat mı artıyor acaba, 4 kata kadar normal olabiliyormuş sanırım ikiz gebelik dolayısıyla
Bencede çok erken en güzeli alttan muayene gerekmeden herşeyi görmek bilmek. Şöyle ki iki gün arayla 6 , 41 ve 130 oldu kafam karıştı ölçmeyi bıraktım 12 sinde ne işler dönüyor göreceğiz:confused:

:KK19:@plojovic Myhsa Myhsa kizlar alemsjnjz ;)) ic camasirla bakisarak strese sojmatin lutfen kendinizi ben sizden umutluyum hep birlikde guzel 9 ay gecircez insallah

:KK19:@plojovic Myhsa Myhsa kizlar alemsjnjz ;)) ic camasirla bakisarak strese sojmatin lutfen kendinizi ben sizden umutluyum hep birlikde guzel 9 ay gecircez insallah

:KK39:kizlar ilk haftalarda 3.4kat artmasi normalmis.en az 2olmaliymis illa 2kat artacak diye birsey yok o alt sinir.bence degerler gayet guzel.ben sadece 1kez yaptirdim bidabada yaptirmadim..ultrasondan baska yalan

:KK19:@plojovic Myhsa Myhsa kizlar alemsjnjz :KK66:) ic camasirla bakisarak strese sojmatin lutfen kendinizi ben sizden umutluyum hep birlikde guzel 9 ay gecircez insallah

Tam gunler olunca,bide lekelenme olunca ister istemez bakiyor insan :)
Insallah bana da oyle geliyor :)

Back