• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
lekelenme yerlesme kani ama sen yinede doktor git biz bunlari yasadik ama olurda baska birsey olursa sebebin olmayalim sakin hemen panik etme ha ben sadece kontrolu elden hic birakma demek istiyorum
beni sorma maf oldum ne yapacami sasirdim bi yandan kizim ev telef oldum mosafirlerimi seviyorum ama zor bi gundu

Gorustum doktorla canim tahlillerde oldu.Beklemedeyiz.Ben cok panik bi insan degilimdir :)

Iyi sende atlatmissin,bol bol dinlen.Sonra gitmedin di mi daha doktora?

acilde artış var mı diye kendim yaptırdım hastaneye salı gideceğim. Kese için erken ama ilaçlarımı düzenler kan sulandırıcı iğne yazdırmam lazım. Bu arada 17 aylık bebeğim var ikiz mi:eek:
Belki hastane farkından dolayı olmuş olabilir mi. Bemce hastane hastane değişiyor yâ ☺️

Kızlar günaydın. Dün akşamdan beri kaşınıyorum kol ve bacaklarım. Bunu yaşayan var mı. :eek::eek::eek:

:işsiz:kizlar bu gece ruyamda surekli eekek bebis gordum.bir suru hamile vardi hangisinden cinsiyyet sordumsa erkek idi.sira bana geldigunde uuyandim uykudan

bide agiz tadim hic yok ;( istahsizlik basladi bende.gorenler kilo verdiyumi soyluyor.ama kilom ayni

:işsiz:kizlar bu gece ruyamda surekli eekek bebis gordum.bir suru hamile vardi hangisinden cinsiyyet sordumsa erkek idi.sira bana geldigunde uuyandim uykudan
Hayırlısı inşallah geçen yıl bebek battaniyesi örmüştüm mavi bende erkek hissediyorum ama şimdi hırsızım sanki

Kizar folikasit iciyormusunuz benimki bugün bitti tam bir yıldır içiyorum bide dr elevit vermişti onuda içiyorum sizler

Back