• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
yaa aslında çok sabırsız başladım bu ay tam 9 gün önceden teste başladım:) çıkmayacağını bile bile,dün silik çizgi çıkınca heveslenmistim iyice. Bugün de değer 0.1 çıksa tamam artık diyecektim ama 3.6 hala biraz umudum var. En başta yapmam gerekeni şimdi yapıp bekleyeceğim:) Umarım yükselir ikimizin ki de hayırlısıyla:dua:
Canım yeni gordum kan testi yapmışsın hakkında hayırlı olsun bikaç gün bekle regl olmazsan tekrar kan ver canım geç döllenme de olabilir

Bende bugun yaptirdim kan testi,senin gb az cikti,istersen 2 gun sonra bana sorarsan 1 hafta sonra tekrarlayalim dedi doktor,yeni yeni basliyor olabilir dedi hersey.Tabii tum ihtimallerde var :)
Zaman en hayirlisini sunacaktir insallah :)
Benimde son 3 ay gidisata gore bugundu regl,sat 5 agustos.Idrar testide yapmistim buarada hassas olanda cikmadi ucuz olansa hayalet cizgi cikti.

Canim ben regl olmayinca 2 gun sonra gitmistim degerim 2062ydi kizimda,doktor ona ragmen hic acele etmeyelim suan gidisat guzel 2 hafta sonra bakariz demisti.Kalp atisinida duymustuk.Acele edip hic canini sıkma.

Benim biraz karisik,normalde hep 1-2 gun sonra olurdum.Son 3 ay 2 gun geri cekti hep.Ona gore bugundu.Sat 5 Agustos.
Hassas testte bisy cikmadi,ucuzunda silik cikti.Kan testi yaptirdim onu yukarda anlattim :)
Dun ve bugunde kahverengi lekelenme oldu 3 kez.
Haklısın canım ben de beklemeye karar verdim şikayetlerim artmazsa. Baksana 2 Mayıs doğumluarkadaş bugün görmüş benim için erken sanırım. İlk hamileliğimde vajinal sonrası kanamam olmuştu oyüzden yaptırmak istemiyorum
Ucuzunda silik çıkmışsa o hormon var demektir inşallah Yen'i başlayan ya da geç döllenme gibi bir durumdur ondan çıkmamıştır kanda. Lekelenme de belki yerleşme kanamasıdır. Demekki Yen'i döllendi ☺️

Selam kızlar ikinci kan testini yaptırdım 2 günde 55 den 243 e çıkmış. İki kat artmaması sıkıntı oluyor muydu
Bildiğim kadarıyla 4 kat artması normal olabiliyor ama doktor ne dedi canım tabi o önemli. Bana doktorum düzenli olarak artması önemli demişti. Seninki tam 4 kat. İkiz olabilir mi acaba :anne:

Merhaba bende aranıza katıldım.17 agustosta transferim oldu 13. Gün pozitifi aldım 30 agustosta :anneadayı: :nazar: ama ben tedaviyi istanbulda oldum.ankarada yaşıyorum.dr ve hastane arıyorum.hamileler icin özel saglık sigortası da bakıp özel hastanede düsünuyorum.daha dr.um yok.ankarada yasayanlar bana hastane ve dr söyler misiniz teknolojisi iyi olan.birde kese görmeye ne zaman gideceksiniz...sat 2 agustos benim :KK37:
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun hosgeldin aramıza..benim sat27 temmuzdu ilk randevum salı gunu ınsaallah güzel haberler veririz birbirimize

Canım yeni gordum kan testi yapmışsın hakkında hayırlı olsun bikaç gün bekle regl olmazsan tekrar kan ver canım geç döllenme de olabilir
evet canım bekleyeceğim bu sefer adet gelmezse o zaman yaptıracağım. Belki yeni artmaya başladı belki de tutunamadı değer düşüyor, hakkımızdaa hayırlısı olsun :)

Haklısın canım ben de beklemeye karar verdim şikayetlerim artmazsa. Baksana 2 Mayıs doğumluarkadaş bugün görmüş benim için erken sanırım. İlk hamileliğimde vajinal sonrası kanamam olmuştu oyüzden yaptırmak istemiyorum
Ucuzunda silik çıkmışsa o hormon var demektir inşallah Yen'i başlayan ya da geç döllenme gibi bir durumdur ondan çıkmamıştır kanda. Lekelenme de belki yerleşme kanamasıdır. Demekki Yen'i döllendi ☺️

İnsallah bakalim ilkine gore tamamen farkli hersey :)
En iyisini yapmissin,benimde 12 Mayis gorunuyor :)

Kızlar çok zor bir. Bayram geçirdim. Bel ağrısı ve adet ağrısı çekiyorum. Her an adet olacakmışım gibi. Bugün doktora gittim iyice sıkıldı canım. Kan tahlili 842 çıktı. Ama doktor bu değerle kese görmem gerekirdi vajinal mi baksak dedi. Sonra da salı günü gel en iyisi dedi. Kese için çok erken değil mi yâ.
Kendi dr um 28 imde randevusu onu mu beklesem ne yapsam. Kese içim git. Bebek için git. Kalp atışı için git. Habire ultrason ne kadar doğru acaba

Canım benim 1359 ile vajinal ultrasonda bile görünmedi. 5-6 gün sonra normal ultrasonda gördük çok şükür. Yani dr bana göre yanlış bilgi vermiş hiiiç canını sıkma bekle biraz

Folik asidi eczaneye gidin hemen alın, bir gün daha bile geciktirmeden artık. Bebeğin omuriliğinin kapanmasını sağlıyor. Ama 12. Haftadan sonra bir işe yaramazmış o yüzden doktoru beklemeyin hemen başlayın. Korkutmak istemiyorum ama oyalanmayın diye söylüyorum, tam faydasını görmek için geç bile kaldınız. Doğum öncesi vitamini kullanıyorsanız gidince ondan da alın. Sağlıklı büyüsün bebiş.

esimle yarin Alalim o zaman ya dedin gibi onemli gec bile kaldik

Amiinn :) Benimde cok yogun kosturmacalar,dinlenemedim bile,aksam yoldan geldik az daha oldu sonra olmadi.Kana gidecem nasipse bugun
Bana isaret gb oldu daha cok bu lekelenme daha test flnda yaptirmayinca :)

Oyle tabii,Allah'a emanetler:KK200:
Sen nasil oldun daha iyi misin?

fazlasiyla yorgunum esim kuzen cagirdu icin temizlik yemek bi yandan benim bu degisik hastalik kizim gun kabus olmali suan yatama girmenin huzurundayim sonunda

Bildiğim kadarıyla 4 kat artması normal olabiliyor ama doktor ne dedi canım tabi o önemli. Bana doktorum düzenli olarak artması önemli demişti. Seninki tam 4 kat. İkiz olabilir mi acaba :anne:
acilde artış var mı diye kendim yaptırdım hastaneye salı gideceğim. Kese için erken ama ilaçlarımı düzenler kan sulandırıcı iğne yazdırmam lazım. Bu arada 17 aylık bebeğim var ikiz mi:eek:

acilde artış var mı diye kendim yaptırdım hastaneye salı gideceğim. Kese için erken ama ilaçlarımı düzenler kan sulandırıcı iğne yazdırmam lazım. Bu arada 17 aylık bebeğim var ikiz mi:eek:
benim de 3 katından fazla artıyor en son beş gün önce 2225 di şimdi 15.000 lere yaklaşmıştır kesin

fazlasiyla yorgunum esim kuzen cagirdu icin temizlik yemek bi yandan benim bu degisik hastalik kizim gun kabus olmali suan yatama girmenin huzurundayim sonunda

E sen zaten dinlenmen lazimdi ustune tuz biber olmus.Keyifli gecmistir insallah yine de kafan dagilmistir.
Bende cok sukur ancak yattim,bugunde lekelenme devam etti 2 kez cok az.

E sen zaten dinlenmen lazimdi ustune tuz biber olmus.Keyifli gecmistir insallah yine de kafan dagilmistir.
Bende cok sukur ancak yattim,bugunde lekelenme devam etti 2 kez cok az.

lekelenme yerlesme kani ama sen yinede doktor git biz bunlari yasadik ama olurda baska birsey olursa sebebin olmayalim sakin hemen panik etme ha ben sadece kontrolu elden hic birakma demek istiyorum
beni sorma maf oldum ne yapacami sasirdim bi yandan kizim ev telef oldum mosafirlerimi seviyorum ama zor bi gundu

lekelenme yerlesme kani ama sen yinede doktor git biz bunlari yasadik ama olurda baska birsey olursa sebebin olmayalim sakin hemen panik etme ha ben sadece kontrolu elden hic birakma demek istiyorum
beni sorma maf oldum ne yapacami sasirdim bi yandan kizim ev telef oldum mosafirlerimi seviyorum ama zor bi gundu
İmkanınız varsa siz yarın ben hastayım diyip yatak döşek yatın. Biraz numara yapın.Eşinize de söyleyin kızınızı alıp gezmeye götürsün. Siz de ayakları uzatıp uyuyun biraz kendinize bakın

Back