Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yat yat sıkıldım film izliyorum eşim evi temizliyor oğlum tv tablet sıkıldı çocukta alışık hep gezerdik biz daha kimseye söylemedik sır gibi saklıyoruz
Yat yat sıkıldım film izliyorum eşim evi temizliyor oğlum tv tablet sıkıldı çocukta alışık hep gezerdik biz daha kimseye söylemedik sır gibi saklıyoruz
Hayırlısı olsun ben biraz yüksek diye düşmmüştüm daha önce doğum yaptığım dra mesaj attım değeri sata göre iyi bir değer dedi tabi önemli olan Usg dedi
Hayırlısı olsun ben biraz yüksek diye düşmmüştüm daha önce doğum yaptığım dra mesaj attım değeri sata göre iyi bir değer dedi tabi önemli olan Usg dedi
Myhsa
5 ustu pozitif sayiliyor canim. Bat ne zamandi bugun mu senin?
Bilemedim gec dollenme olabilir mi ya da 2 gun sonra katlar mi bakilacak mi?Doktor ne dedi?
Myhsa
5 ustu pozitif sayiliyor canim. Bat ne zamandi bugun mu senin?
Bilemedim gec dollenme olabilir mi ya da 2 gun sonra katlar mi bakilacak mi?Doktor ne dedi?
bat bugundu adet olmadım,test sonucu 3.6 kafami karistirdi o kadar HCG niye var, doktor şu anda bişey diyemem iki gün sonra tekrarla dedi ama benim umudum kırıldı