- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
Yok canım henüz dra gitmedim evde test yaptım pozitif çıktı arefe günüde kan verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde hemüz söylemedikYat yat sıkıldım film izliyorum eşim evi temizliyor oğlum tv tablet sıkıldı çocukta alışık hep gezerdik biz daha kimseye söylemedik sır gibi saklıyoruz
Banamı sordun canım5 gün öndesin benden kanda kaç cıktı senin
Evey canım alıntı yamayı unutmusumBanamı sordun canım
Canım arefe günü değerim 9400dü küsüratı da vardıda unuttumEvey canım alıntı yamayı unutmusum
Hayırlısı olsun ben biraz yüksek diye düşmmüştüm daha önce doğum yaptığım dra mesaj attım değeri sata göre iyi bir değer dedi tabi önemli olan Usg dediBende dün yaptırdım 365 daha 2 haftalık dedi dr
Malesef canım hayırlısı olsun ben tam 1 yıl bekledimKızlar yaa 3.6 çıktı yok mu şimdi yani
Evey maşallah baya yükselmiş ikiz olmasinHayırlısı olsun ben biraz yüksek diye düşmmüştüm daha önce doğum yaptığım dra mesaj attım değeri sata göre iyi bir değer dedi tabi önemli olan Usg dedi
Ben de onu sordum ama tek başına anlamsız dedi usg önemliymişEvey maşallah baya yükselmiş ikiz olmasin
Hayırlısı olsun canım dr kontrolün ne zamanBen de onu sordum ama tek başına anlamsız dedi usg önemliymiş
Çarşamba günü gitcem inşallahHayırlısı olsun canım dr kontrolün ne zaman
bat bugundu adet olmadım,test sonucu 3.6 kafami karistirdi o kadar HCG niye var, doktor şu anda bişey diyemem iki gün sonra tekrarla dedi ama benim umudum kırıldıMyhsa 5 ustu pozitif sayiliyor canim. Bat ne zamandi bugun mu senin?
Bilemedim gec dollenme olabilir mi ya da 2 gun sonra katlar mi bakilacak mi?Doktor ne dedi?
Canım benim ilk değer de 6 ydi bekle bakalım ikinci güne adet olmazsan bir daha bakarsın hayırlısı olsunKızlar kan verdim sonuç bekliyorum
Canım benim ilk değer de 6 ydi bekle bakalım ikinci güne adet olmazsan bir daha bakarsın hayırlısı olsunKızlar kan verdim sonuç bekliyorum
bekleyecem artık bakalım, hayırlısı olsunCanım benim ilk değer de 6 ydi bekle bakalım ikinci güne adet olmazsan bir daha bakarsın hayırlısı olsun