2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
valla niye bu kadar acele ediyorum bilmiyorum Bata 9 kaladan beri test yaptım,bağımlılık yaptı :) yarın Bata 2 kalacak silik çıksa,bayram hediyem olsa ne güzel olur degil mi

Erken testten dene bence de,Prediktor Express sor derim yoksa Early olandan al

Bence de sabah bu denemekte fayda var :)
Insallah gunlunuze gore olur.

Sen erken test yaptin mi benim döngü 26 gün pek anlayamiyorum. Erken testte negatif cikinca sinir oldum. Yanilma oluyor mu acaba onda. Gerci bende adet belirtileri basladi

Regl ve hamilelik belirti ayniiii uzulmee
Erken testte yanilabilir tabii
Bazilarinin idrarda cabuk cikmaz canim,benimde oyle
Yani tabii ki her iki turlu ihtimalde var ama uzulme kesinlesmeden :)

sordum da eşimin memleketteyim erken gebelik testi hiç bulamadım burada kimse erken gebelik testi kullanmıyor sanırım

Ben bir kez kan verdim 24 çıktı adetime 3 gün vardı. 26 günde bir adet oluyorum yâni adet başlangıcından 23. Günde 24 tü. Sen ne zaman verdin. Acaba gitsem mi kan vermeye kızlar ne dersiniz
Bence bı kez daha ver bak artmış mı değerin normal şekilde benimde sen gibi adete yakın düşük değerdi

kizlar kendimi adet olacak gibi hissediyorum doger dusugumdeki gibi karnim bi baska geldi geliyo gibi ne yapmaliyim beklesemmi

kizlar kendimi adet olacak gibi hissediyorum doger dusugumdeki gibi karnim bi baska geldi geliyo gibi ne yapmaliyim beklesemmi
canım maydanoz falan mı yedin? gaz yapan bır sey mı yedın? bol bol su iç canım rahım kasılmalarını engellermıs yat uzan kendini sakinlestir. bilki düşecek cocugu doktorda kurtaramaz . günü olan cocukda ne yaparsan yap düşmez demişti bana doktorum.

Bence dinlen geçer. Malum bayram öncesi kesin temizlik falan yapmışsındır benim gibi Bir de bebişler var zaten. Yorulduğunun sinyalini veriyordur vücut. Uyu bir duş al istersen iyi gelir. Tutunacak bebek Allahın izniyle her türlü tutunur. Ben artık böyle düşünüyorum.
Sonuçta sandık itmedin Yatak kaldırmadın canım. İhmal edecek bişey yapmıyoruz tutunur sağlıklıca inşallah

Dilaraginosss kaderdasim heyecanlı karı koca olarak yine randevu gününü bekleyemedik kese görmeye gittik. Gördük çok şükür. sen nasılsın
Çok sevindim canımm sizi gidi tezcanlı çift sizi olsun iyi yaptınız . Bizde tatildeyiz bayram dönüşü randevum var gidicem herhangi bi doktora gidip stres yaşamak istemiyorum kendi doktoruma gidicem, inşallah bizde sağlıklı keseleri görürüz

Oh ne güzel. Biz de evi bekliyoruz daha iki ayım dolsun da öyle cikalim diyoruz. 9 saat uzaklikta memleket. Çok teşekkür ederim canım .inşallah hayirlisiyla senden iki kese haberi bekliyorum. İyi tatiller kaderdasim.

Bayanlar biriniz atesinizi ölçüp degerini yazar mısınız? Sürekli ateşim varmış gibi hissediyorum. Genel olarak üşüyorum ama arada bir sıcak basıyor. Kafam yavas yavaş pişiyor sanki. Hemşire ile randevum yarın. Hala bende ne olup bittiğini bilmiyorum

Adet sancısı gibi ağrılar ve yoğun gaz var bende de aklına kötüyü getirme hemen canım ilk çocuk mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…