- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi kardelen384
Evet canım artık alışkanlık oldu hamile olduğumu öğrenince de test yaparım bı sure sanırım :) neyse az kaldı 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacakMysha canım yüzüm sivilce tarlası oldu. Erkek bebek belirtisi imiş biliyor musun. Ve ben hamileyim aynı senin gibi adet olacağım sanmıştım. Adet ağrım hala devam ediyor adet geçeli 4 gün oldu düşün. Bat ın gelmeden umudunu yitirme canım
Evet de kan vermeye cesaret ister :) şimdi en azından Bata kadar bir umut bekliyorumGözünüzaydinnnn Allah saglikla kavustursun.
Benimde idrarda cikmaz,galiba seninde oyle.En garantisi kan
Oyy geçmiş olsun canım dinlenmeye bak bol bol,meyve falan ye dikkat et kendine de. Sen demek 23 kilo mu almistinmasallah sana,bu sefer daha dikkatli olursun bence, sağlıkla tabi ki.Kızlar selamlar hepinize Topiğin ilk hastası oldum sanırım sıtma baş dönmesi mide bulantısı halsizlik. Doktor bişey yapamayız ishal vb olmadığı sürece dedi. Dayanamadım parol içtim. Önceki hamileliğimde hiç içmemiştim Bir de doktor aldığım kilolara çok takıldı. 23 kilo çok fazla ölmemişsin Allahtan bu hamilelikte 10 u geçmek yok dedi.
Sadece gebelik göründü kese falan Yok tabi
evet bu çizgi çok anlayışsız,keyiften yapmıyoruz herhalde cikiversen ne olur. Naza çekiyor kendiniBenimde negatif üç gün var ufff sinir oldum salak çizgi