2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
gunaydin kizlar.hepinizin kurban bayraminiz kutlu olsun canlar :) bebisimizle ilk bayram.tadini cikaralim)

maydonoz yemedim gazli icecek hayatumda hic sevmem zaten sadece cok stresli bi gundu bilmiyorum onun etkisimi bu kadar cok oldu hala beklemedeyim. günu veren Allah hayirlisi ne ise o olsun

bende dinleniyodum o kadar agir islere esimle itmeler felan sezeryandan sonra pek o islere giremedim halenda giremiyorum 2 bucuk yil olmasina ragmen bi tanidim vardi sezeryan enfeksiyon olmus eze eze iltihap cikarmislar hem ameliyatlisin hem bebek sana muhtac kendj cann acisi degilde kuzumun yaninda olamam diye hala dikkat ediyorum

Adet sancısı gibi ağrılar ve yoğun gaz var bende de aklına kötüyü getirme hemen canım ilk çocuk mu

aslinda 3 gibi ilk dogdu ikinci dusuk bu ucuncu ana ayni dusugumde yasadigim agri gibiydi simdi daha iyiyim ama arada oluyor sag tup mu nedir arada cok keskin agrilarim oluuyor

weryew canim o agrilar hepimizde var.ilk 3ay da olmaya devam edecek.kolay degil.vucudumuzda yeni can gelisiyor
.
ilk kizimdan deneymim var zaten sadece 3 ay degil heray adet sancisi gibi olacaz o ayri bu baska dusuk agrili olur boyle anlatamicam birsey onu yasadim ama agridan sonra yattim cok sitres yaptin diye belki cunku ikinci dusugumdede cok stres vardi

.
ilk kizimdan deneymim var zaten sadece 3 ay degil heray adet sancisi gibi olacaz o ayri bu baska dusuk agrili olur boyle anlatamicam birsey onu yasadim ama agridan sonra yattim cok sitres yaptin diye belki cunku ikinci dusugumdede cok stres vardi
Allah yardimcin olsun canim.bolca dinlen

aslinda 3 gibi ilk dogdu ikinci dusuk bu ucuncu ana ayni dusugumde yasadigim agri gibiydi simdi daha iyiyim ama arada oluyor sag tup mu nedir arada cok keskin agrilarim oluuyor
Bende de aynen bahsettiğin gibi oluyoro ağrı. Allah bağışlasın ilki abla veya abi oluyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…