2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım artık alışkanlık oldu hamile olduğumu öğrenince de test yaparım bı sure sanırım :) neyse az kaldı 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak
Gözünüzaydinnnn Allah saglikla kavustursun.

Benimde idrarda cikmaz,galiba seninde oyle.En garantisi kan
Evet de kan vermeye cesaret ister :) şimdi en azından Bata kadar bir umut bekliyorum
Oyy geçmiş olsun canım dinlenmeye bak bol bol,meyve falan ye dikkat et kendine de. Sen demek 23 kilo mu almistinmasallah sana,bu sefer daha dikkatli olursun bence, sağlıkla tabi ki.
Benimde negatif üç gün var ufff sinir oldum salak çizgi
evet bu çizgi çok anlayışsız,keyiften yapmıyoruz herhalde cikiversen ne olur. Naza çekiyor kendini

Moralinin bozulması çok normal hep bı umutla bekliyorsun ama herşeyin bir vakti zamanı var ve o zaman hayırla olacak inşallah. Bence de bı sure sil herşeyi kafanı rahatlat o zaman herşey daha kolay olacak senin için inanıyorum. Stres çok etkil,e biz de kafaya takınca stres olmadan duramıyoruz.

Ben de pek belirti yaşamıyorum. Göğüslerim ağrıyor sadece bir de tuvalete gitmekten korktuğum için kabız oldum. Benim ilk kan testim cuma günü. Hala ev HCG testi ile bekliyorum.

Dış gebelik olduğunu sanmıyorum siZde. İnşallah sağlıklı olacak, olumsuz düşünce yok

Ayy kızlar umudum vardı ama şimdi adet öncesi belirtiler aynen başlıyor,sivilcede çıktı Bata 4 gün kala negatif hala. Lütfen olsun bu ay ya
Ev testi 25mlU/mg hcg hashslığınd ise dpo (ovulasyon)+ 12 gunden önce pozitif göstermez. Biraz rahat olun, çok belirti takip etmeyin. İnsallah olur

Ev testi 25mlU/mg hcg hashslığınd ise dpo (ovulasyon)+ 12 gunden önce pozitif göstermez. Biraz rahat olun, çok belirti takip etmeyin. İnsallah olur
valla niye bu kadar acele ediyorum bilmiyorum Bata 9 kaladan beri test yaptım,bağımlılık yaptı :) yarın Bata 2 kalacak silik çıksa,bayram hediyem olsa ne güzel olur degil mi

Teşekkür ederim keseyi gördük bugün çok şükür doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Sabah aç karnına kuru kayısı ve üzerine ılık su için çok iyi geliyor.

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları, öncelikle hepiniz bebekleri hayırlı olsun inşallah sorunsuz hamilelikler geçirip sağ salim kucaklarınıza alırsınız.
Benim 2 evladım var ve 3. Yü istiyorum Allahım nasip ederse. Adetlerim düzenli değil genelde 30-34 gün arası olur, bugün 31. Günüm az önce bir test yaptım ama sanırım idrar fazla geldi, 10 dk sonra bu hale geldi, sizce olumlu mudur Ben mi görmek istediğim için kendimi zorluyorum yoksa

Sen erken test yaptin mi benim döngü 26 gün pek anlayamiyorum. Erken testte negatif cikinca sinir oldum. Yanilma oluyor mu acaba onda. Gerci bende adet belirtileri basladi

Sanırım idrar fazla gelmis benimde boyle olmustu, yeniden test yapin

Sen erken test yaptin mi benim döngü 26 gün pek anlayamiyorum. Erken testte negatif cikinca sinir oldum. Yanilma oluyor mu acaba onda. Gerci bende adet belirtileri basladi
benim de 25 günde oluyor , erken gebelik testi değil benimki 3 liralık ucuz testlerden :) onda da yanılma olabilir bilmiyorum ki kullanmadım hiç. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer olabiliyor ya tam gelmeden umudunu kesme. Gerçi kelin ilacı olsa basina sürer :) hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…