- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi kardelen384
-
Evet canım artık alışkanlık oldu hamile olduğumu öğrenince de test yaparım bı sure sanırım :) neyse az kaldı 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacakMysha canım yüzüm sivilce tarlası oldu. Erkek bebek belirtisi imiş biliyor musun. Ve ben hamileyim aynı senin gibi adet olacağım sanmıştım. Adet ağrım hala devam ediyor adet geçeli 4 gün oldu düşün. Bat ın gelmeden umudunu yitirme canım
Evet de kan vermeye cesaret ister :) şimdi en azından Bata kadar bir umut bekliyorumGözünüzaydinnnnAllah saglikla kavustursun.
Benimde idrarda cikmaz,galiba seninde oyle.En garantisi kan
Oyy geçmiş olsun canım dinlenmeye bak bol bol,meyve falan ye dikkat et kendine de. Sen demek 23 kilo mu almistinKızlar selamlar hepinizeTopiğin ilk hastası oldum sanırım sıtma baş dönmesi mide bulantısı halsizlik. Doktor bişey yapamayız ishal vb olmadığı sürece dedi. Dayanamadım parol içtim. Önceki hamileliğimde hiç içmemiştim Bir de doktor aldığım kilolara çok takıldı. 23 kilo çok fazla ölmemişsin Allahtan bu hamilelikte 10 u geçmek yok dedi.
Sadece gebelik göründü kese falan Yok tabi
evet bu çizgi çok anlayışsız,keyiften yapmıyoruz herhalde cikiversen ne olur. Naza çekiyor kendiniBenimde negatif üç gün var ufff sinir oldum salak çizgi
Moralinin bozulması çok normal hep bı umutla bekliyorsun ama herşeyin bir vakti zamanı var ve o zaman hayırla olacak inşallah. Bence de bı sure sil herşeyi kafanı rahatlat o zaman herşey daha kolay olacak senin için inanıyorum. Stres çok etkil,e biz de kafaya takınca stres olmadan duramıyoruz.Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
Kilo konusunda galiba rekor bendedir ilk gebelikte 27 kilo aldımve 30 kilo verdim bakalim şimdi ne olacak
Aslında çocukların peşinden koşmaktan kilo alınamiyor pek sankiBen 10 ve 14 kilo almıştım ama o zamanlar genctim şimdi kalır üzerimde gibi geliyor. Çook dikkat etmek lazım :))
Doğum tarihi aynı bebişimizin senin kan hangi gün kaçtı en sonİnşallah Rabbim hayırlı zamanda vermiş demekki. Herkese nasip olsun
Ilk kese resmi benden olsun bor masallahinizi alırız teyzeleri
Bir masallahta ben alayım kizlar. İkinci kese resmide benden
Ben de pek belirti yaşamıyorum. Göğüslerim ağrıyor sadece bir de tuvalete gitmekten korktuğum için kabız oldumKızlar bende 5. Haftamdayim herhangi bir ağrım vs yok gebeliğe dair hiç belirtim yok tüp bebekle hamileyim su anda ve 7 günden itibaren kan tahlili ilerlemesi güzeldi. (7. Gün 25 8. Gün 72 9.gun 112 10. Gün 183 11. Gun 272 12. Gün 347 13. Gün 452 15. Gün 1090 )Ama dış gebelik falan okuyorum içime bazen bişey mi oldu şüphesi düşüyor. Aranızda herkes gebelik belirtilerini yasiyormu
Ne yapılır bilmiyorum ama mutlaka bol su için.bugun cok kotu basim agriyor.ilacda icemem.napcam ben..isdeyim bide
Ev testi 25mlU/mg hcg hashslığınd ise dpo (ovulasyon)+ 12 gunden önce pozitif göstermez. Biraz rahat olun, çok belirti takip etmeyin. İnsallah olurAyy kızlar umudum vardı ama şimdi adet öncesi belirtiler aynen başlıyor,sivilcede çıktıBata 4 gün kala negatif hala. Lütfen olsun bu ay ya
Çok teşekkür ederim amiiiiinn inşallah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun kızlar bize de nasip olur inşallah kese kalp atışı vs sağlıklı geçiririz inşallah hepimiz
valla niye bu kadar acele ediyorum bilmiyorum Bata 9 kaladan beri test yaptım,bağımlılık yaptı :) yarın Bata 2 kalacak silik çıksa,bayram hediyem olsa ne güzel olur degil miEv testi 25mlU/mg hcg hashslığınd ise dpo (ovulasyon)+ 12 gunden önce pozitif göstermez. Biraz rahat olun, çok belirti takip etmeyin. İnsallah olur
Teşekkür ederim keseyi gördük bugün çok şükür doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Sabah aç karnına kuru kayısı ve üzerine ılık su için çok iyi geliyor.Ben de pek belirti yaşamıyorum. Göğüslerim ağrıyor sadece bir de tuvalete gitmekten korktuğum için kabız oldum. Benim ilk kan testim cuma günü. Hala ev HCG testi ile bekliyorum.
Dış gebelik olduğunu sanmıyorum siZde. İnşallah sağlıklı olacak, olumsuz düşünce yok
Çok sevindim. Darısı bizim başımıza.Teşekkür ederim keseyi gördük bugün çok şükür doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Sabah aç karnına kuru kayısı ve üzerine ılık su için çok iyi geliyor.
Evet canım artık alışkanlık oldu hamile olduğumu öğrenince de test yaparım bı sure sanırım :) neyse az kaldı 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak
Evet de kan vermeye cesaret ister :) şimdi en azından Bata kadar bir umut bekliyorum
Oyy geçmiş olsun canım dinlenmeye bak bol bol,meyve falan ye dikkat et kendine de. Sen demek 23 kilo mu almistinmasallah sana,bu sefer daha dikkatli olursun bence, sağlıkla tabi ki.
evet bu çizgi çok anlayışsız,keyiften yapmıyoruz herhalde cikiversen ne olur. Naza çekiyor kendini
Eki Görüntüle 2039680 Merhaba sevgili anneler ve anne adayları, öncelikle hepiniz bebekleri hayırlı olsun inşallah sorunsuz hamilelikler geçirip sağ salim kucaklarınıza alırsınız.
Benim 2 evladım var ve 3. Yü istiyorum Allahım nasip ederse. Adetlerim düzenli değil genelde 30-34 gün arası olur, bugün 31. Günüm az önce bir test yaptım ama sanırım idrar fazla geldi, 10 dk sonra bu hale geldi, sizce olumlu mudur Ben mi görmek istediğim için kendimi zorluyorum yoksa
benim de 25 günde oluyor , erken gebelik testi değil benimki 3 liralık ucuz testlerden :) onda da yanılma olabilir bilmiyorum ki kullanmadım hiç. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer olabiliyor ya tam gelmeden umudunu kesme. Gerçi kelin ilacı olsa basina sürer :) hayırlısı bakalımSen erken test yaptin mi benim döngü 26 gün pek anlayamiyorum. Erken testte negatif cikinca sinir oldum. Yanilma oluyor mu acaba onda. Gerci bende adet belirtileri basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?