- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
Dilaraginosss kaderdasim heyecanlı karı koca olarak yine randevu gününü bekleyemedik kese görmeye gittik. Gördük çok şükür. sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata 3 gün kala yaptım yine negatif, bazılarında erken çıkıyor bazen de var günü çıkabiliyor. Bata kadar devam ya testte kırmızılari gorecem ya da başka yerdebende suan nöbetçi eczanelere bakıyorum bir sürü test alacağım kendime Son 3 gün çıkma ıhtımali var mi acaba
Mysha canım yüzüm sivilce tarlası oldu. Erkek bebek belirtisi imiş biliyor musun. Ve ben hamileyim aynı senin gibi adet olacağım sanmıştım. Adet ağrım hala devam ediyor adet geçeli 4 gün oldu düşün. Bat ın gelmeden umudunu yitirme canımAyy kızlar umudum vardı ama şimdi adet öncesi belirtiler aynen başlıyor,sivilcede çıktı Bata 4 gün kala negatif hala. Lütfen olsun bu ay ya
Bir masallahta ben alayım kizlar. İkinci kese resmide benden
Bata 3 gün kala yaptım yine negatif, bazılarında erken çıkıyor bazen de var günü çıkabiliyor. Bata kadar devam ya testte kırmızılari gorecem ya da başka yerde
Amiiiiinn çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin inşallahGözünüzaydinnnn Allah saglikla kavustursun.
Benimde idrarda cikmaz,galiba seninde oyle.En garantisi kan
Hayırlı olsun ne güzel haber. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinIlk kese resmi benden olsun bor masallahinizi alırız teyzeleri
Maşallah maşallah 8 yıl sonra demek maşallah canım çok kıymetliBir masallahta ben alayım kizlar. İkinci kese resmide benden
Evet çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun ne güzel haber. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Maşallah maşallah 8 yıl sonra demek maşallah canım çok kıymetli
Olacak bu bebiş sağlıklıca kucağınıza alın inşallah Bu stresler normal bu 9 ay böyle geçecek sanırım
Bir masallahta ben alayım kizlar. İkinci kese resmide benden
İnşallah Rabbim hayırlı zamanda vermiş demekki. Herkese nasip olsunEvet çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip etsin inşallah
Sabırsız ki ne sabırsız.Ohh maşallah sabırsız anneler sizi
Amiiinn kimseye evlat hasreti yaşatmasin. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım inşallahİnşallah Rabbim hayırlı zamanda vermiş demekki. Herkese nasip olsun
Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
Arkadaşım klomen tedavileri iki aşılama 3. Tüp bebek denemsindrn sonra pozitifi gördüm bunun yanında daha nice bir koca karı ilaçları. Pes etmek yok derdi veren Allah dermaninida veriyor ama ara bul diyor. Allah tez zamanda isteyen herkese içinde de sana versin. Bizlerde sağlıkla kucagimiza alalım inşallah.Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun siz de sağlıcakla görürsünüz herseyini insallah.Şenlenmeye başlamış buralar
E elanurylmz Gözünüzaydın ,Allah hep guzel haberlerini almayi nasip etsin
Benimkigeliyor İnsallah sizdende guxel gelismeler duyariz
Bende hala beklemedeyimonceden regl beklerdik ne ara sabirsiz oluverdik anlamam
masallah masallahBir masallahta ben alayım kizlar. İkinci kese resmide benden
Kızlar selamlar hepinize Topiğin ilk hastası oldum sanırım sıtma baş dönmesi mide bulantısı halsizlik. Doktor bişey yapamayız ishal vb olmadığı sürece dedi. Dayanamadım parol içtim. Önceki hamileliğimde hiç içmemiştim Bir de doktor aldığım kilolara çok takıldı. 23 kilo çok fazla ölmemişsin Allahtan bu hamilelikte 10 u geçmek yok dedi.
Sadece gebelik göründü kese falan Yok tabi
Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
Amiiiiinn hepimizin inşallah teşekkür ederimMasallah masallah Rabbim sağlıcakla kucağa almayı da nasip ers
masallah masallah
Benimde negatif üç gün var ufff sinir oldum salak çizgiBata 3 gün kala yaptım yine negatif, bazılarında erken çıkıyor bazen de var günü çıkabiliyor. Bata kadar devam ya testte kırmızılari gorecem ya da başka yerde