• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam İdrar testi ile mi öğrendin hamileliğini?
Selam İdrar testi ile mi öğrendin hamileliğini?
evet canim..ucuzlu testde hayalet cizgi cikdi 18agustosda.ertesi sabah 19agustos erken gebelik testi yapdim coook silik pembe cizgi cikdi.ogle yaptim 1tane normalinden 2liralik testdede cikdi.bat 23agustos idi.gun gun takip ettim gittikce koyulasdi test

evet canim..ucuzlu testde hayalet cizgi cikdi 18agustosda.ertesi sabah 19agustos erken gebelik testi yapdim coook silik pembe cizgi cikdi.ogle yaptim 1tane normalinden 2liralik testdede cikdi.bat 23agustos idi.gun gun takip ettim gittikce koyulasdi test

Çok teşekkür ederım canım bende gidip test alayım böyle zaman gecmıyor

ne guzel :)) cikinca hemen.yaz bizede canim

Ciktim kızlar sadece keseyi gördük kalp atışı 2 hafta sonra herşey normal seyrinde dedi doktor kafamdaki sorulara hoc sormadan cevap vermesi 10 numara 5 yildiz aldi benden
cinsel ilişki 1 ay önermedi
Kahve günde 1 fincanı geçmeyecek
Deniz1 15 dk görebilirsin
Bol su sıvı tüket dedi eczaneden aldığım folik asiti değiştirdi kapalıyım diye içinde d vitamini b12 olan bir folik asit yazdı 3 ay kullanacaksın dedi
Kalp atışı için 2 hafta sonra görüşelim dedi

Ilk kese resmi benden olsun bor masallahinizi alırız teyzeleri:nazar:

Eklentiler

• 20170831_103044.jpg
    20170831_103044.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 52
Şenlenmeye başlamış buralar:KK73:

E elanurylmz Gözünüzaydın ,Allah hep guzel haberlerini almayi nasip etsin :KK200:

Benimkigeliyor Benimkigeliyor İnsallah sizdende guxel gelismeler duyariz:KK200:

Bende hala beklemedeyim:KK51:onceden regl beklerdik ne ara sabirsiz oluverdik anlamam

Back