2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bende suan nöbetçi eczanelere bakıyorum bir sürü test alacağım kendime Son 3 gün çıkma ıhtımali var mi acaba
Bata 3 gün kala yaptım yine negatif, bazılarında erken çıkıyor bazen de var günü çıkabiliyor. Bata kadar devam ya testte kırmızılari gorecem ya da başka yerde

Ayy kızlar umudum vardı ama şimdi adet öncesi belirtiler aynen başlıyor,sivilcede çıktı Bata 4 gün kala negatif hala. Lütfen olsun bu ay ya
Mysha canım yüzüm sivilce tarlası oldu. Erkek bebek belirtisi imiş biliyor musun. Ve ben hamileyim aynı senin gibi adet olacağım sanmıştım. Adet ağrım hala devam ediyor adet geçeli 4 gün oldu düşün. Bat ın gelmeden umudunu yitirme canım

Bir masallahta ben alayım kizlar. İkinci kese resmide benden

Gözünüzaydinnnn Allah saglikla kavustursun.

Bata 3 gün kala yaptım yine negatif, bazılarında erken çıkıyor bazen de var günü çıkabiliyor. Bata kadar devam ya testte kırmızılari gorecem ya da başka yerde

Benimde idrarda cikmaz,galiba seninde oyle.En garantisi kan

Ilk kese resmi benden olsun bor masallahinizi alırız teyzeleri
Hayırlı olsun ne güzel haber. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

Bir masallahta ben alayım kizlar. İkinci kese resmide benden
Maşallah maşallah 8 yıl sonra demek maşallah canım çok kıymetli
Olacak bu bebiş sağlıklıca kucağınıza alın inşallah Bu stresler normal bu 9 ay böyle geçecek sanırım

Kızlar selamlar hepinize Topiğin ilk hastası oldum sanırım sıtma baş dönmesi mide bulantısı halsizlik. Doktor bişey yapamayız ishal vb olmadığı sürece dedi. Dayanamadım parol içtim. Önceki hamileliğimde hiç içmemiştim Bir de doktor aldığım kilolara çok takıldı. 23 kilo çok fazla ölmemişsin Allahtan bu hamilelikte 10 u geçmek yok dedi.
Sadece gebelik göründü kese falan Yok tabi

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar

Evet çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip etsin inşallah

Bak ben en son dogumumu 12 yıl önce yaptım ve 37 yaşındayım 10 aydır bir fiil ovu testi ateş ölçme yöntemi sayısız hormon testi klomen çatlatma iğnesi ve bolca umutsuzluğa kapıldım.. Rabbimden hep hayırlısını diledim hala da aynı duayı ediyorum. Bizler şimdi seviniyoruz ama hiç birimizin bir garantisi yok ama yılmak da yok. Pes etmek veya duam kabul olmuyor demek hiç yok. İnşallah en kısa sürede mujdenle bizi sevindirirsin canım. Allah gönlüne göre versin..

Arkadaşım klomen tedavileri iki aşılama 3. Tüp bebek denemsindrn sonra pozitifi gördüm bunun yanında daha nice bir koca karı ilaçları. Pes etmek yok derdi veren Allah dermaninida veriyor ama ara bul diyor. Allah tez zamanda isteyen herkese içinde de sana versin. Bizlerde sağlıkla kucagimiza alalım inşallah.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun siz de sağlıcakla görürsünüz herseyini insallah.

Hadi hayırlısı ben ilkinde 14 kilo almistim.
Bol bol destekle sen kendini direncin dusmesin iyice,cabuk toparlarsin insallah

Sende Allah'a emanet ol.Suan hissettiklerin dogrultusunda dusuncelerin normal ama biraz sakinleyip yine carenin Allah'ta oldugunu,bunda bi hayır oldugunu, en hayirli zamanda bi bebeginiz oldugunu gorursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…