• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar burda cok seyimizi paylasicaz insallah. hepimiz anne olmak istiyoruz. insallah kimse mutsuz ayrilmaz. ben ayrildim bikere duam bu sefer hic birimizin eksilmemesi. pozitif olalim. cok sitresli bi insan olarak bende kendimi degistirmeye calisiyorum. biz simdi neler yicez hanimlar kahve yasak diyolar canim cekiyor salam sucuk sosis felan yasak.
Kesinlikle sağlıklı beslenmek şart bu konuda ilk hamileligim çok iyi geçti toplamda 9 kilo alarak doguma girdim 3.5 kilo doğdu meleğim. En önemlisi kemik gelişimi için bolca süt yoğurt peynir kefir,beyin gelişimi için ceviz,folik asit olmazsa olmaz yeşil yapraklilar ve balik,vitamin için mevsim sebze ve meyveleri.protein için et tavuk yumurta ve tabiki bolca Su. Yasak olanlar işlenmiş gıdalar sucuk salam sosis vs,gazlı içecekler,kafein,midye ve dipte yaşayan balıklar civa içerir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım uzun oldu galiba

Kesinlikle sağlıklı beslenmek şart bu konuda ilk hamileligim çok iyi geçti toplamda 9 kilo alarak doguma girdim 3.5 kilo doğdu meleğim. En önemlisi kemik gelişimi için bolca süt yoğurt peynir kefir,beyin gelişimi için ceviz,folik asit olmazsa olmaz yeşil yapraklilar ve balik,vitamin için mevsim sebze ve meyveleri.protein için et tavuk yumurta ve tabiki bolca Su. Yasak olanlar işlenmiş gıdalar sucuk salam sosis vs,gazlı içecekler,kafein,midye ve dipte yaşayan balıklar civa içerir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım uzun oldu galiba

masallah masallah yazdigin iyi oldu. ben yiyemiyorum hic birsey bu aralar canim cekiyor yapana kadar soguyorum bende ilk hamileligimde 17.85 gram aldim ama cabuk verdim

masallah masallah yazdigin iyi oldu. ben yiyemiyorum hic birsey bu aralar canim cekiyor yapana kadar soguyorum bende ilk hamileligimde 17.85 gram aldim ama cabuk verdim
Yaa bende dünden beri çikolatali puding aseriyorum bugün aldım yaptım yoksa bu hamileligimde 20 kilo mu alacağım yoksa oğlan mi geliyor yoksa psikolojik mi

Merhaba bende talibim 1.5 yıldır sıpayı bekliyorum bir türlü gelmiyor lütfen güzel anneler dua edin topiğin başında gebelik takvimi açıklaması var bende bugün yapmıştım daha okumadan nasıl oluyor diye bir baktım 19 unu gösteriyor şimdi ilk sayfada da örnek olarak 19 ü verilmiş hemen işaret olarak kaptım :anneadayı: lütfen lütfen lütfen Rabbim hiç bir belirtim yok bir buçuk senedir aynı hayal kırıklıklarını yaşıyorum ama yine de umut ediyorum ne yapayım :anne::KK200::nazar:

Yaa bende dünden beri çikolatali puding aseriyorum bugün aldım yaptım yoksa bu hamileligimde 20 kilo mu alacağım yoksa oğlan mi geliyor yoksa psikolojik mi

hehe cinsiyet bende merak ediyorum bende midem yanma basladi kilo takinti yapmayalim gidiyor bende 65.85 ciktim 48 kilodan ilk hamilelikde dogumda 5 verdim bi hafta sonra 5 daha gitti geri kalan 6 kilo 6 ayda verdim 50 kiloyum yani ama top gibi oluyoruz ya

Umarim tum hamile arkadaslar bebeklrine saglikla kavusur. Ben ates olcumu de yaptigim icin, regl geleceginibiliyorum. Bugun ya da yarin. 2 eylul batti ama erken olacak. Yeni donguyle gebelik olursa hazirana kayiyorum :)

Umarim tum hamile arkadaslar bebeklrine saglikla kavusur. Ben ates olcumu de yaptigim icin, regl geleceginibiliyorum. Bugun ya da yarin. 2 eylul batti ama erken olacak. Yeni donguyle gebelik olursa hazirana kayiyorum :)
Rabbim yardimcin olsun canim.haziran annelerinde olsanda ara ara ugra bizede)

Günaydın cnm sıfır belirti sıfır ağrı etraftakiler arada söylemese hamile olduğumun farkında değilim :KK48:hee bi de şişik bir göbiş var sağolsun o hatrlatıyor :KK45:
kendini benim gibi fazla dinlersen mutlaka belirti cikacakdir :) benim sabhlari hafif bulantim oluyor cok hafif ara ara gelen.bide kasiklarda agri o.da ara ara oluyor.sik idrara cikiyor olmakdir beni yoran.is yerinde bide zor oluyor gercekden.bide et aseriyorum.surekli burnuma kofte kokusu geliyor ;)

kendini benim gibi fazla dinlersen mutlaka belirti cikacakdir :) benim sabhlari hafif bulantim oluyor cok hafif ara ara gelen.bide kasiklarda agri o.da ara ara oluyor.sik idrara cikiyor olmakdir beni yoran.is yerinde bide zor oluyor gercekden.bide et aseriyorum.surekli burnuma kofte kokusu geliyor :KK66:
Aynen bn çift çizgiyi grmeden kndimi çok dinlemiştim şindi braz braktım öyle bakınca bnde çabuk acıkıyrum çok sık tuvalete gdiyrum o da çok su içiyrum ondandır dyorum ama migde bulantısı yok kaç hftalık oldun sen

Aynen bn çift çizgiyi grmeden kndimi çok dinlemiştim şindi braz braktım öyle bakınca bnde çabuk acıkıyrum çok sık tuvalete gdiyrum o da çok su içiyrum ondandır dyorum ama migde bulantısı yok kaç hftalık oldun sen
5+2yim canim bugun.ama ben baya erken oyrendim.bata 5kala..bide idrar renginde deyisiklik var hic boyle olmamisdi parlak

Ya aslında en başta çok kendimi hamile gibi hissediyordum ama birden bı karamsarlık geldi, bazen bebek var gibi dokunuyorum bile karnıma:))

Ayy ağzından bal damlıyor :) hadi inşallah ben de aynısını derim:dua:
benim de geçmiyor zaman Bata 9 kaladan beri test yaparsam olacağı buydu. Her seferinde yarın yapmicam diyorum ama stok yaptım daha 3 testin var :KK48:
bende suan nöbetçi eczanelere bakıyorum bir sürü test alacağım kendime Son 3 gün çıkma ıhtımali var mi acaba

5+2yim canim bugun.ama ben baya erken oyrendim.bata 5kala..bide idrar renginde deyisiklik var hic boyle olmamisdi parlak
Bnde 5+2 yin ben bat günü öğrendim ama bnmde rengi parlak günde en az iki litre su iç açık srıdan koyu sarıya dönmesin yazıyo nette hep yani hep açık olsun

Mrb biz de erkenden memlekete gidelim diye rapor alalım hastaneye gidelim de dedik acil beni kadın doğuma yönlendirdi korun istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı oldu şimdi kadın doğumda sıra bekliyorum insallah bir sıkıntı yoktur kızlar

Mrb biz de erkenden memlekete gidelim diye rapor alalım hastaneye gidelim de dedik acil beni kadın doğuma yönlendirdi korun istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı oldu şimdi kadın doğumda sıra bekliyorum insallah bir sıkıntı yoktur kızlar
Ayy bebişimi grceksin şimdii:eek:

Back