2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Seni okadar iyi anlıyorum ki ben daha başlamadığım halde kafayı yemeye başladım,aklıma geldikçe durup dururken agliyorum çok büyük bir yük vicdanıma,herkes alışıyorsun diyor ama ya o yavrum alışır mı bensizlige anne sıcaklığına diyorum,keşke çalışmadan sigortamız ödense maas alsak.
Bir yandanda şu var okula başlayınca zamanının çoğu orada geçecek sonra üniversite ozaman evden ayrılacak evlendikten sonra bu sefer hep evden ayrılacak sonra ben ne olacağım emeklilik yok,hayallerim yarim kalmış,bu saatten sonra iş bulamazsın.
Yani kısaca ne yaparsan yap her türlü üzülüp,kalbin kırılacak.

geçmiş olsun. muz ve patates yediği zaman oğlum da kabız oluyor. zeytinyağı ekliyorum ya da ertesi gün kabak veya balkabağı ile çorba yapıyorum iyi geliyor.

Merhaba ben de Nisan annesiyim. Kabızlık ara ara bizde de oluyor. Ama iki güne bir az da olsa yapıyor benimki. Muz kabız yapıyor ama yanında bol bol ılık su verirsen sıkıntı olmuyor .Aslında ek gıdaların hepsinde bol bol su içirin. Ben çok faydasını gördüm. Bir de emziriyorsaniz biraz daha arttırın emzirme sıklığını ve süresini. En iyi gelen anne sütü oluyor tabi. Ne hazımsızlık ne kabızlık.

Sabah geç uyanırsa günde bir uyku uyuduğu oluyor benim kızımın da. On ayliğiz.

Kızlar merhabalar hayırlı cumalar :)))
Bende Allah nasip ederse 2019 Mayıs annesi olacağım :)
Bebişim mayıs sonu gibi gelecek kıyafet konusunda kafam çok karışık yenidoğan zıbınları kısa uzun kollu karışık aldım birde bayağıda yenidoğan patikli altlardan aldım 0-3 ayda karışık uzun kısa aldım sizce doğru mu ettim ilk bebiş olunca bilmiyorum

Hayirli geceler.cok iyi yapmissin dogru karar.bende 18mayista dogum yaptim.zaten bitek bunlari kullaniosun.kisakollu zibin uzun kollu zibin ve patikli alt agiz mendili.birde penye battaniye.yaz bunlarla gecicek zaten
Allahim kucagina almak nasib etsin ins.

öncelikle hayırlı olsun.ilk bebek olunca insan durmadan almak istiyor.bende öyleydim ama giydiremedigim çok şey oldu.almak için son zamanları bekle derim.çünkü tombis bi bebiş olursa hastane çıkışları falan zor oluyor.aklında olsun aziz bebenin hastane çıkışları diğer markalara gore daha büyük.bide ben doğduktan sonra aldiklarimin hic ay bazın da bakmadim.üstünde yazan boy ve kilosuna gore aldım.çünkü ay olarak birçok marka farklı boyutta üretim yapıyorlar.yazı zaten kısa kolu zıbın ve çorapla geçiriyorsun bide ben yazın uyurken muslin battaniye boyutundaki bezlerle geçirdim.

Amin Allah razı olsun Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimm

Ben de mayis başında doğurmuştum iyi etmişsin zıbın kısa kollu almakla geçen sene çok sıcaktı ilk başlar da sadece zıbın ve bir penye takım sonra kısa kollu zıbın ve patikli alt ile duruyordu 3 aylıkken de şort ve çorap kısa kollu ile gezdinaltina atlet giyip çok fazla 03 alma 6 aylık falan olsun Çünkü çok çabuk büyüyor belki doğduğunda çok kilo da alabilir
Ama mümkünse muslin bezinden battaniye al çünkü haziranda onu üstüne örtüp yatırdık gündüzleri 2 takım penye battaniye olsun kusuyo falan yıkamakla Uğraşmazsın yedeğin olur

Ben kullanıyorum çünkü çok sık uyanıyordu en azından gecede 5 kez uyanıyorsa şimdi 3 kez uyanıyor
Ben aptamil kullandım çok şekerli geldi bebelac kullanıyorum bakalım bu paket bitince başka markaları da denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…