- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #69.501
Kendim yiyemedigim hicbir seyi yedirmiyorum. Yumurta ve corba hic karistirmadim mesela. Bebeklerinde damak tadi olduguna inaniyorum. Sabahlari genelde omlet pankek tarzi yiyor. Bmheo degistiriyorum ama iceriklerini. Havuclu patatesli zeytinli soganli yulafli... Oglen genelde meyve yediriyorum. Veya kendisi icin yaptığım kek kurabiye tarzi seylerden veriyorum. Aksam eger kendi yiyebilecegi bir seyse bizim yemekten ayiriyorum baharatsiz ve tuzsuz. Eger yiyemeyecegi bir seyse ona ayri yapiyorum. Firina kofte patates suruyorum, makarna hasliyorum vsKizlar ya bazen ne yedircemi sasiyorum oglusa.mesela sabah siz neler veriyosunuz oglen ikindi aksam yada yatarken farkli tarifler deniyormusunuz???ben sabah genelde corba yada yumrta lor peyniri bebe biskuvisi yediriyorum.bazende corbanin icine ekliuorum yunrta peyniri.sora meyve puresi icine ceviz.sora corba gene.gece yatarkende pirinc unu yapiyorum malum mama yemiyo oglum.aralarda bicok emzirme var tabi.acaba bu verdiklerimden hangisi yapiyo alerji ya?vucudu putur putur ve kirmizi benek benek gbi asiri deilde