- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
- #69.441
Öncelikle sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 16 mayista doğum yaptım 11 Ağustos'ta tatile gittik.doktorumuz mustelanin gunes kremini önermişti almistim hiç kullanmadım.sapka taktım gunese doğrudan koymadım.deniz kenarında bebek arabasinda uyudu golgede :) hemde normalden çok daha fazla uyudu havası carpti herhalde.canakkale denizi soğuk olduğu için sokamadim.sadece ayaklarını bir defa soktum.iyi ki gittim çok keyifliydi.sadece kesk anlasa bizimle oynasa diyordum bu sene inşallah :) geldiğimizde bezini açtığımda bacağı esmerlesmisti güneş görmemesine rağmen amele yanığı olmuştu ama öyle aşırı yanmamisti.biz denizdeyken kayınvalidem durdu başında ya da onlar girerken biz durduk.bide ben sütümu sagarak veriyordum deniz kenarında süt sagdim :))merhaba mayıs anneleri ben 2019 mayıs annesi :) size bir sorum olucaktı.
beni bilgilendirirseniz sevinirim
- acaba mayıs ayında doğan bebeğinizle ağustos ayında tatile çıkan oldu mu?
- ne gibi zorlukları oldu? pişman mı oldunuz yoksa iyi ki gitmişim mi dediniz?
- nelere dikkat edilmesi gerekli?
- güneş kremi 6 aylıktan küçük bebeklere sürülmüyormuş güneşten nasıl korudunuz?
- tüm gün deniz kum güneş yaparken bebeğinizin yanınızda durmasında bi sakınca oldu mu yoksa odada mı geçirdiniz günü hep?
- denize ne kadar soktunuz?
- denizden çıkınca ne yaptınız?