2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim oğlan 9 aylık olcak emekleme yok . Sizinkiler ne durumda. Oturttuğum yerde kendi ekseni etrafında dönüyor sadece. Birde besikte falan kalktığını farkettim bugün. Tutunup kalkmış gitmesem tepe üstü aman yarabbiiii. Uyanınca da kalkıp oturmaya çalışıyor tam yetmiyor gücü yoruluyor.

Emeklemeden yuruyecektir canım benim kızım da 8 aylik emekleme namına hicbise yok. Yürüteçle bile adım atmıyor seninki tutunup kalkiyo ne güzel

masallah nasil kalkabilmis oyle. bizimki emekleme denemez ama surunuyor. donerek ve surunerek istedigi yere gidebiliyor. ama benimki de desteksiz oturamiyor, hatta oturmayi sevmiyor desem yeridir. hep gobek ustu yerlerde.

Herkese merhaba ben arada girip okuyorum ama yazamıyorum malum iki tane olunca hayat bi yoruyo beni kizi m hiç durmuyo oglum da aynı tabiki. 8 ayımız doldu 6 ayını geçince emekledi benim kizi m baya bildiğin emekledi yani şuan durduramıyorum yürümeye çalışıyo maşallah çok acayip bi enerjisi var zayıf ondan diyolar. Ama uyumuyo ne yaptıysam su gece uymamasına çare bulamıyorum oğlum bile 2 buçuk yaş olcak hala geceleri kalkar nasıl düzelecek bilmiyorum artik delirmek üzereyim bitkinlik var üzerimde çok yorgunum çok doluyum

Emeklemeden yuruyecektir canım benim kızım da 8 aylik emekleme namına hicbise yok. Yürüteçle bile adım atmıyor seninki tutunup kalkiyo ne güzel
Örümcekle evin içinde terör estiriyor benimki. Çok haylaz. Fırın kapağını açiyor. cekmeceler, masanın üzerine tepsi koyamıyorum azcik ucu dışarda kalsa hooop çekiyor kafadan aşağı indiriyor Allah'tan oğlanın huyunu biliyorum da ona göre hareket ediyorum.

Bende sasirdim canım. Kalkmaz düşmez diye beşiğe koydum oturttum başka odaya gittim geldim bı baktım dizlerinin üstüne kalkmış ön korumaliktan tutunup. Az daha gelmesem tepe üstü gidecek. Çok cesaretli birde anlamadığı için korkmuyor hiçbir şeyden. Yere koyduğum zaman bnmkkde göbek üstü kendi etrafında dönüyor yine .Popoyu kaldiramiyor
masallah nasil kalkabilmis oyle. bizimki emekleme denemez ama surunuyor. donerek ve surunerek istedigi yere gidebiliyor. ama benimki de desteksiz oturamiyor, hatta oturmayi sevmiyor desem yeridir. hep gobek ustu yerlerde.

Selam arkadaşlar. Nasılsınız? özledim, biraz eskileri okumaya çalıştım ama bütün anneleri bulamadim. Zaten sanırım surekli rumuz değişiyor takip edemiyorum. Uzun zamandır girmemişimdim gruba.
İş, ev ve annelik tüm zamanımı alıyor. Kızım kreşe gidiyor ben ise. Kreste annesi gibi eğlendiren olmadığı için altı aylıkken döne döne bir yere gitmeyi, Yedi aylıkken emeklemeyi öğrendi. Fırıl fırıl geziniyor. Şimdi dizlerinin üzerine kalkıp cekmeceleri boşaltıyor. Biraz yaramaz çıktı.
Orta kulak iltihabı oldu kızım çok ağlıyor. Sadece kucağımda uyuyor. Gece 40 kez kalkıyor, eşim de kalkıyor ama çok beceremediği için çoğunlukla peşinden kalkmam gerekiyor.

Parmak gıda için evde peynir yapıyorum sıkıştırip parça parça veriyorum. Dörtte birini yiyorsa kalanı yerlerde ve kıyafetlerin de kalıyor. Haşlanmış sebze, bebek krakeri. Küçük parça iç ekmekler. Mama sandalyesinin üzerinde bulunduğun tadına bakıyor. Çoğunlukla beğenmeyip yere atıyor.
Amerikadan İsviçreye taşındık, hala akraba arkadaş yok yakınımızda ama en azından ailemle aynı zaman dilimindeyim.
Sevgiler

evet m pozisyonu önemliymiş okudum ben de. rahat etmek istersen canı yanmasın kuzuların.

maşallah kuzuya, şimdiden kendi kendine yetmiş. Allah ömürlerini güzel ve uzun etsin.

Benim kızım 7 aylıkken emekledi şimdide dizlerinin üstünde durmayı öğrenmiş çok hoşuna gidiyor oğlum 9 aylıkken emeklemisti

Canım iyi olmanıza sevindim kulağı için birşey kullanmıyormusunuz kendisini geçecek yaşından kullanmıyosun gibi anladım

Ya benim çocukların niye uyumuyo delircem artik bi çare bulun birşeyleri ters yapiorim galiba ya offffgercekten bunaldim cinnet gecircem simdi

Omleti beceremedim cok sivi oldu. Nasil yapiyorsun

Omleti beceremedim cok sivi oldu. Nasil yapiyorsun
Bir yumurta sarısı
Bir tatlı kaşığı lor
Bir tatlı kaşığı yoğurt
Bazen biraz bal kabagi
Şeklinde yapıyorum

Bugün ben de lor yerine labne koymuştum benimki de sıvı oldu canim

Ya benim çocukların niye uyumuyo delircem artik bi çare bulun birşeyleri ters yapiorim galiba ya offffgercekten bunaldim cinnet gecircem simdi
Allah yardimcimiz olsun, ben de beceremiyorum uyku isini. uyku egitimi vermek cozum olabilir ama benim ona cesaretim yok henuz. belki sen deneyebilirsin. genellikle tracy hogg'un metodunu tavsiye ediyor egitmenler. yatir-kaldir metodu. her cocuk icin yontem farklilastirilabilir elbet.

Gene uykusuz bi geceden herkese selam kizlar.bu oglanin gece uyanmalari nolucak 10kere neden uyanir ki bi cocuk:/gun icindede ayni uyutmak icin resmen zorluyorum kendine kndine uyudugu gun gelcekmi acaba:/birde cok uyanik kaliyo uzuluyorum uyumayinca.sizlerde nasil bu uyku sorunsali???bizde hala dis yok bu arada.18ocakta 9.aya giricez.oturamiyor desteksiz hala kuzum birak emeklemeyi.sasirdim okuyunca bazi yorumlari cidden:)demekki bebekten bebege degisio bu hareketlilik.birde zaten benim oglum 8aylik dogdu.1ay eksik yani.acaba onunda etkisi varmidir bazi seylerin gec kalmasinda???

Bnmkide cok gec uyuyor gece cok uyanmiyor ama bugun 2.30da uyudu :/. Kendime ayiracak 5 dk kalmiyor. 9.ayda artik desteksiz oturnali deniyor ama bnce buda bebekten bebege degisir. Herkesin bebegi 4. Ay civari nesnelere uzanmisti. Benimki 6.5 ayda uzandi. Uzanmakla kalmayip direk elinden eline gecirerek oynamaya basladi. Emekleme kollarini yere koyma dikilmeye calisma hicbiri yok bizdede. Ama bn kizima güveniyorum. Zamani gelince hepsini yapar

Denedim gercekten ise yaramadı anlamıyorum artik ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…