Selam arkadaşlar. Nasılsınız? özledim, biraz eskileri okumaya çalıştım ama bütün anneleri bulamadim. Zaten sanırım surekli rumuz değişiyor takip edemiyorum. Uzun zamandır girmemişimdim gruba.
İş, ev ve annelik tüm zamanımı alıyor. Kızım kreşe gidiyor ben ise. Kreste annesi gibi eğlendiren olmadığı için altı aylıkken döne döne bir yere gitmeyi, Yedi aylıkken emeklemeyi öğrendi. Fırıl fırıl geziniyor. Şimdi dizlerinin üzerine kalkıp cekmeceleri boşaltıyor. Biraz yaramaz çıktı.
Orta kulak iltihabı oldu kızım çok ağlıyor. Sadece kucağımda uyuyor. Gece 40 kez kalkıyor, eşim de kalkıyor ama çok beceremediği için çoğunlukla peşinden kalkmam gerekiyor.
Parmak gıda için evde peynir yapıyorum sıkıştırip parça parça veriyorum. Dörtte birini yiyorsa kalanı yerlerde ve kıyafetlerin de kalıyor. Haşlanmış sebze, bebek krakeri. Küçük parça iç ekmekler. Mama sandalyesinin üzerinde bulunduğun tadına bakıyor. Çoğunlukla beğenmeyip yere atıyor.
Amerikadan İsviçreye taşındık, hala akraba arkadaş yok yakınımızda ama en azından ailemle aynı zaman dilimindeyim.
Sevgiler