- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #69.261
kani nereden aliyorlar, cok mu zor oldu canim ?Biz verdik canım. Yapildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kani nereden aliyorlar, cok mu zor oldu canim ?Biz verdik canım. Yapildi
Biz minigiz maşallah boyu çok uzun benim kız 8 kilo 67 cm fildir fildir hiç yerinde durmuyor saolsunBizim ki popoyu zor kaldırıyor şuan. Sağlık ocagindaydik bugün. Maşallah 10 kilo olmuş. Boyda 80 cm. 10 gün sonra dokuz aylık olcak.
Evet biz verdik hemogram baktirdik hatta damla vermiyodum kanı biraz düşük çıktı şuan damla veriyorumkizlar, bebeginiz kan verdi mi ? 8. ay bittikten sonra rutin kan tahlili yapilmaliymis ?
Kaç cıktı canim kaniBiz verdik canım. Yapildi
Evet biz verdik hemogram baktirdik hatta damla vermiyodum kanı biraz düşük çıktı şuan damla veriyorum
bizimde aynı ben ek gıdadan sonra içtiği kadar veriyorum
Hastanede yaptırdık biz sağlık ocağı yaptırıp gel demiştiSaglik ocaginda mi bakiliyor hemograma ?
yok ben tatlı kaşığı kullanıyorum yada kendi kaşığıylaKac kasik veriosun peki cay kasigiylami
Elinin üzerinden aldı. Ozelde verdik kanı .hemşire çok tatlıydi bir de benim oğlan çok çapkın olunca güle oynaya kan verdik canım zor olmadıkani nereden aliyorlar, cok mu zor oldu canim ?
Benim eşim 1.88 boyunda. Babasının yolunda ilerliyor. Benim kide popoyu zor kaldırıyor. Başka odadaysam ıh ıh sesi duyunca geliyorum bakıyorum yüzüstü gitmeye çalışıyor ama gıdım gidimBiz minigiz maşallah boyu çok uzun benim kız 8 kilo 67 cm fildir fildir hiç yerinde durmuyor saolsun
Sağlık ocağında hemşire hiç bir sıkıntı yok dedi çok iyi çıktı ama kaç olduğunu bilmiyorum testteki kısaltmalar dan da anlamıyorum ben sormamisimda kaç diye hergun pekmez yyediriyorum ben bazen de sağlık ocağının verdigi kan ilacını veriyorum. İlaçtansa pekmeze daha ağırlık veriyorumKaç cıktı canim kani
Sağlık ocağında hemşire hiç bir sıkıntı yok dedi çok iyi çıktı ama kaç olduğunu bilmiyorum testteki kısaltmalar dan da anlamıyorum ben sormamisimda kaç diye hergun pekmez yyediriyorum ben bazen de sağlık ocağının verdigi kan ilacını veriyorum. İlaçtansa pekmeze daha ağırlık veriyorum
Maşallah diyelim :) birden yürür o öyleyse emeklemedenBenim eşim 1.88 boyunda. Babasının yolunda ilerliyor. Benim kide popoyu zor kaldırıyor. Başka odadaysam ıh ıh sesi duyunca geliyorum bakıyorum yüzüstü gitmeye çalışıyor ama gıdım gidim
Ben kullanmadım hgb 10.6 çıkınca kullanmaya başladımKan ilacını hic kullanmayam var mı kizlar aranizda?
Ben kullanmadım hgb 10.6 çıkınca kullanmaya başladım
Bende bir verdim bir veremedim.Unutuyorum çoğu zaman bizimde sınırda çıktı.O yüzden kullanmaya başladım bende düzenliHgb ne canim ve ne zaman yapiliyor bu tahlil? Ben kan ilacini hic vermedim ama artik vermeye baslamayi dusunuyorum Bununla ilgili cok sey okumaya dinlemeye calistim bir doktor tahlil bile yapilmasima gerek olmadan her bebek bir yasina kadar kullanmalı diyordu
Kan değeri hgb 8-9 aylarda yapıyorlar bende hiç kullanmadım ilaç düşük çıkınca basladimHgb ne canim ve ne zaman yapiliyor bu tahlil? Ben kan ilacini hic vermedim ama artik vermeye baslamayi dusunuyorum Bununla ilgili cok sey okumaya dinlemeye calistim bir doktor tahlil bile yapilmasima gerek olmadan her bebek bir yasina kadar kullanmalı diyordu
Bende pazartesi batırdım 7 cıktı hemşire tanıdık çocuk doktoruna görür dedi 12 13 oluyormuş normalde en düşük 11 olur bile düşük dedi kan ilacını bu aralar biraz az vermiştim pekmez de sevmiyo fazla ama genetik galiba benim de hep kan ile sıkıntı oluyo hep düşük sana çekmiş falan dedi şuan bile benim 8 9 ancadir ye iç kilo al ki çocukta beslensin dedi çok üzgünüm ben zayıfım diye mi kizi m beslenemiyo şimdi emiyo çünkü fazla ek gıda yemiyo( (Sağlık ocağında hemşire hiç bir sıkıntı yok dedi çok iyi çıktı ama kaç olduğunu bilmiyorum testteki kısaltmalar dan da anlamıyorum ben sormamisimda kaç diye hergun pekmez yyediriyorum ben bazen de sağlık ocağının verdigi kan ilacını veriyorum. İlaçtansa pekmeze daha ağırlık veriyorum
Kaç çıkmıştı canimKan değeri hgb 8-9 aylarda yapıyorlar bende hiç kullanmadım ilaç düşük çıkınca basladim