• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizim ki popoyu zor kaldırıyor şuan. Sağlık ocagindaydik bugün. Maşallah 10 kilo olmuş. Boyda 80 cm. 10 gün sonra dokuz aylık olcak.
Biz minigiz maşallah boyu çok uzun benim kız 8 kilo 67 cm fildir fildir hiç yerinde durmuyor saolsun

Biz minigiz maşallah boyu çok uzun benim kız 8 kilo 67 cm fildir fildir hiç yerinde durmuyor saolsun
Benim eşim 1.88 boyunda. Babasının yolunda ilerliyor. Benim kide popoyu zor kaldırıyor. Başka odadaysam ıh ıh sesi duyunca geliyorum bakıyorum yüzüstü gitmeye çalışıyor ama gıdım gidim

Kaç cıktı canim kani
Sağlık ocağında hemşire hiç bir sıkıntı yok dedi çok iyi çıktı ama kaç olduğunu bilmiyorum testteki kısaltmalar dan da anlamıyorum ben sormamisimda kaç diye :KK53: hergun pekmez yyediriyorum ben bazen de sağlık ocağının verdigi kan ilacını veriyorum. İlaçtansa pekmeze daha ağırlık veriyorum

Sağlık ocağında hemşire hiç bir sıkıntı yok dedi çok iyi çıktı ama kaç olduğunu bilmiyorum testteki kısaltmalar dan da anlamıyorum ben sormamisimda kaç diye :KK53: hergun pekmez yyediriyorum ben bazen de sağlık ocağının verdigi kan ilacını veriyorum. İlaçtansa pekmeze daha ağırlık veriyorum

Kan ilacını hic kullanmayam var mı kizlar aranizda?

Ben kullanmadım hgb 10.6 çıkınca kullanmaya başladım

Hgb ne canim ve ne zaman yapiliyor bu tahlil? Ben kan ilacini hic vermedim ama artik vermeye baslamayi dusunuyorum Bununla ilgili cok sey okumaya dinlemeye calistim bir doktor tahlil bile yapilmasima gerek olmadan her bebek bir yasina kadar kullanmalı diyordu

Hgb ne canim ve ne zaman yapiliyor bu tahlil? Ben kan ilacini hic vermedim ama artik vermeye baslamayi dusunuyorum Bununla ilgili cok sey okumaya dinlemeye calistim bir doktor tahlil bile yapilmasima gerek olmadan her bebek bir yasina kadar kullanmalı diyordu
Bende bir verdim bir veremedim.Unutuyorum çoğu zaman bizimde sınırda çıktı.O yüzden kullanmaya başladım bende düzenli

Kan değeri hgb 8-9 aylarda yapıyorlar bende hiç kullanmadım ilaç düşük çıkınca basladim

Kizlar bizimki bu sabahtan beri surekli ba ba ba be be be diye seslere basladi yani ilk baba demis oldu
Gerci be be seslerini de anneannesi ebe olarak yorumladi Hani koylerde eskiler nineye ebe derler ya :)

Bende pazartesi batırdım 7 cıktı hemşire tanıdık çocuk doktoruna görür dedi 12 13 oluyormuş normalde en düşük 11 olur bile düşük dedi kan ilacını bu aralar biraz az vermiştim pekmez de sevmiyo fazla ama genetik galiba benim de hep kan ile sıkıntı oluyo hep düşük sana çekmiş falan dedi şuan bile benim 8 9 ancadir ye iç kilo al ki çocukta beslensin dedi çok üzgünüm ben zayıfım diye mi kizi m beslenemiyo şimdi emiyo çünkü fazla ek gıda yemiyo:(( :((

Back