- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.201
solomombaby kullaniyorum. fiyat performans orani basarili sayilir.[/QUOTE teşekkürler canım araştırayım
şimdilik normal kilosu ama sonrası ne olur bilmiyorum. bakalım bu markaya da. tşk.bana baby plus ergonomik hediye geldi cnm bir sıkıntısı yok ama oğlum kilolu ister istemez belim ağrıyor kilosu yoksa sorun olmaz.
Allah'a sukur bebeklerimiz iyi olsun da, hersey onlar icin zaten. bazen daraliyor insan, icini bosaltip desarj olmak istiyor. zorluklar var, destek yok ama bebegimin bir gulusu yorgunlugumu derdimi unutturuyor. kadin olmak hele ki anne olmak gercekten emek isiymis. bosuna dememisler cennet annelerin ayaklarinin altinda diyeCanım çoğu aynı. En azından kendi adıma konusayım bizde de durum aynı. Son 2 aydır hiçbir seyin değişmediğini farkettiğimde kızımında eskisi kadar küçük olmadıgını düşündüm. Zaman ona da geciyor ve ben onu yaşamak için bir an bile kacırmamalıyım diyorum. Bazen off dediğimiz olmayacak değil elbette. Allah sağlıklarını versin elbet bizde rahat edecegiz
Bu arada ben bu kangru olayini cokkk arastirdim. Bir kere her marka asla ve asla alinmaz. Bebegin bacaklari acik M pozisyonunda durmali (bunu ortopedi prof. soylemisti kalca cikiginolan bebeklerede ayni bu pozisyonda durmasini saglayan bir aparat takiyorlar.) Ben e bebekte falan goruyorum. Takiyolar anneler veya babalar bebegin bacaklari dumduz asagi sarkiyor. En olmamasi gereken pozisyon. He kangru kullanan biri olarak sunuda soyliyim. Bebegin disari bakiyo olmasi cok bisey degistirmiyo. Cunku kangruya girer girmez kafasini gogsume yaslayip hemen uyuyor ayni anne karnindaki giibi oluyor. Ve disariyi yandanda gordugu icin cok eksigini hissetmedim. Onemli olan bacaklar aman dikkat et ona canm.şimdilik normal kilosu ama sonrası ne olur bilmiyorum. bakalım bu markaya da. tşk.
Bir dene istersen ama devlet yapmaya olur randevum yok diyeKızlar sağlık ocağından hemogram tahlili istediler. Acilden girip yaptırabilir miyim. Günü geçmiş unutmuşum tarihini de hemen bugün yaptirsam
Ben meyve veriyorum eline muz ayva elma dişleri yok ama kopartiyo arada büyük kopartinca tukuruyo kendisiKixlar bende bisey sorucam. Bebeklerin ellerine bisey verip kendilerinin yemelerini sagliyormusunuz. Mesela ben beb biskuvisi verdim. Iki disiyle yedi yavas yavas. Ama puturlu ve kuru olsugundan oksurttu hep. Baska ne verebiirim. Parmak gidadan korkuyorum hala ya
bizimkine havuc veriyordum, şöyle kalinindan, iki disiyle kirt kirt buyuk parcalar koparmaya baslayinca korkudan bir daha veremedim. bogazina takilir diye cok korktum. ben de meraktayim zararsiz ellerine yemeleri icin ne verebiliriz diye.Kixlar bende bisey sorucam. Bebeklerin ellerine bisey verip kendilerinin yemelerini sagliyormusunuz. Mesela ben beb biskuvisi verdim. Iki disiyle yedi yavas yavas. Ama puturlu ve kuru olsugundan oksurttu hep. Baska ne verebiirim. Parmak gidadan korkuyorum hala ya
Kixlar bende bisey sorucam. Bebeklerin ellerine bisey verip kendilerinin yemelerini sagliyormusunuz. Mesela ben beb biskuvisi verdim. Iki disiyle yedi yavas yavas. Ama puturlu ve kuru olsugundan oksurttu hep. Baska ne verebiirim. Parmak gidadan korkuyorum hala ya
Kızlar sağlık ocağından hemogram tahlili istediler. Acilden girip yaptırabilir miyim. Günü geçmiş unutmuşum tarihini de hemen bugün yaptirsam
Merhaba havucu önce ortadan ikiye kesip sonra 4 er parçalara ayırıp haşlayabilirsiniz. Eline verdiğinizde kendisi yiyecektir hem yumuşacık oluyor hemde elinde tutabiliyor. Brokoli de haşlayıp çiçeklerine ayırıp eline verebilirsiniz korkmadan. Benim kızımın dişi yok ama bu tür haslamalari eline veriyorum sorunsuz yiyor.bizimkine havuc veriyordum, şöyle kalinindan, iki disiyle kirt kirt buyuk parcalar koparmaya baslayinca korkudan bir daha veremedim. bogazina takilir diye cok korktum. ben de meraktayim zararsiz ellerine yemeleri icin ne verebiliriz diye.
Ben de korkuyordum ama ek gıdaya parmak gidayla başladım. Havuç patates bal kabagi brokoli elma armut ayva bunları tel süzgeçte biraz haslayip verdim. Onun haricinde ekmek veriyorum eline.Kixlar bende bisey sorucam. Bebeklerin ellerine bisey verip kendilerinin yemelerini sagliyormusunuz. Mesela ben beb biskuvisi verdim. Iki disiyle yedi yavas yavas. Ama puturlu ve kuru olsugundan oksurttu hep. Baska ne verebiirim. Parmak gidadan korkuyorum hala ya
bizimkine havuc veriyordum, şöyle kalinindan, iki disiyle kirt kirt buyuk parcalar koparmaya baslayinca korkudan bir daha veremedim. bogazina takilir diye cok korktum. ben de meraktayim zararsiz ellerine yemeleri icin ne verebiliriz diye.
Dis yokken daha rahat olur sanki. Cunku dis varken oyle bir sert isiriyorki direk isirdigini kopariyo. Ama ne boyutta koparacagi ona kalmis kocamam bile koparabiliyo.Dis yok daha bizde Ben birkac kere mama kasigini verdim eline Onu da kontrolsuz olarak agzina sokmaya çalıştığı icin biraktim
Boyutlari ne kadar. Minik olculerde koparabiliyor muBen de korkuyordum ama ek gıdaya parmak gidayla başladım. Havuç patates bal kabagi brokoli elma armut ayva bunları tel süzgeçte biraz haslayip verdim. Onun haricinde ekmek veriyorum eline.
Ya dilinin arka tarafima gidince oguruyo aynen. Ve o ogurme esnasinda fosur fosur kustu benimde cesaretim kirildi aslinda suan tam 8 aylik onumde bu is icin 2 ay var yoksa sonra blender bebesi olucaklar. Gerci ben kendim parcali yediriyorum ama. Kendine vermeye cesaret edemiyorum.parmak gidanin tamamini agzina soktugu icin, kucuk kucuk parcalayip mama sandalyesine koyuyorum iki parmagini henuz tam kullanamasa da yapistiriyo parmagina agzina goturup yiyo, kucuk parca oldugu icin korkmuyorum.
ekmek parcalari, muz parcalari, haslanmis etin ya da yemeklerin icindeki pismis etlerden en yumusak olanlari, makarna, haslanmis brokoli parcalari vs.kofte de yer bu sekilde ama henuz yapmadim.cok sert gidalari kucuk parca olsa da vermeyin, damaginda yumusatip yutabilecegi kivamda olsun.yutmasa bile ogurerek rahat cikariyor.
benimki de kiymayi asla yutamiyor kiymayi once haslayip blendirdan gecirip ustune sebzeleri atip pisiriyorum catalla ezip veriyorum, ama agzina kucuk verdigim parcalari ara ara öğurse de yiyor.acele etme iki parmagini kullandigi zaman rahatca parcalari agzina goturecek.simdi cok fazla zorlamaya gerek yok.alismasi icin minik.minik parca ver.Bende ayni korkuyorum. Bi sefer ekmek verdim eline bende kopariyo ama boyutunu ayarlayamiyo kocaman sokuyo agzina o yuzdende cesaret edemiyorum. Sadece avokadoyu peynirini yumurtasını ben elimle veriyorum parcalayip kendine birakirsam boyutunu ayarlayamaz bence
Dis yokken daha rahat olur sanki. Cunku dis varken oyle bir sert isiriyorki direk isirdigini kopariyo. Ama ne boyutta koparacagi ona kalmis kocamam bile koparabiliyo.
Boyutlari ne kadar. Minik olculerde koparabiliyor mu
Ya dilinin arka tarafima gidince oguruyo aynen. Ve o ogurme esnasinda fosur fosur kustu benimde cesaretim kirildi aslinda suan tam 8 aylik onumde bu is icin 2 ay var yoksa sonra blender bebesi olucaklar. Gerci ben kendim parcali yediriyorum ama. Kendine vermeye cesaret edemiyorum.
Rutin birsey. 6 aylık aşısında istemişlerdi ama henüz göturemedim. Hava şartları çok kötü . Haftasonu eşimle göturucez.Neden istediler? Rutin bir sey mi
Eliyle tutabilecegi kadar öyle çok büyük değil işaret parmağı kadar. Çok büyük parçalar da kopardığı oldu rahat bir şekilde geri çıkardı ama bir iki kere ogurdukten sonra kustu öyle çıkardı bu da ayva ve patateste oldu onlar sert olduğu için galiba. Sabah omlet yap eline ver çabuk parçalanıyor zaten alışır belki bu şekilde canımBende ayni korkuyorum. Bi sefer ekmek verdim eline bende kopariyo ama boyutunu ayarlayamiyo kocaman sokuyo agzina o yuzdende cesaret edemiyorum. Sadece avokadoyu peynirini yumurtasını ben elimle veriyorum parcalayip kendine birakirsam boyutunu ayarlayamaz bence
Dis yokken daha rahat olur sanki. Cunku dis varken oyle bir sert isiriyorki direk isirdigini kopariyo. Ama ne boyutta koparacagi ona kalmis kocamam bile koparabiliyo.
Boyutlari ne kadar. Minik olculerde koparabiliyor mu
Ya dilinin arka tarafima gidince oguruyo aynen. Ve o ogurme esnasinda fosur fosur kustu benimde cesaretim kirildi aslinda suan tam 8 aylik onumde bu is icin 2 ay var yoksa sonra blender bebesi olucaklar. Gerci ben kendim parcali yediriyorum ama. Kendine vermeye cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?