• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
cok yorgunum, kizim hasta, uyumuyor, surekli kucagimda. esim fosur fosur uyuyor. uyandirdim azicik baksin da ben de uyuyum biraz diye, kiz hic susmadi kucaginda geri kalktim. zaten egreti tutuyor cocugu, hic uyutmadigindan bilmiyor nasil tutulur.
umarsiz gitti yatti geri, biz ne durumdayiz umru degil. sorsan uyuyor ama rahat degil akli hep bizde. lafta hersey, uyuyor sonucta. lohusalikta da cok cektirmisti bana aynen devam ediyor simdi. herseyi benim sirtima atti, hicbir sorumlulugu yok bebekle ilgili. bencil, vurdunduymaz, baba olmanin ne oldugunu bilmeyen biri. cok kavga ettim yine degismiyor,
destek ol dedim, tamam deyip 5 dkka sonra yine oflayip poflayip beni yalniz birakiyor. ben uykusuz, sefil haldeyken kafami dagitmam lazim deyip arkadaslariyla eglenceye bile gitti zamaninda.
bosansam daha yalniz kalirim. annem esimden daha vicdansiz. onunde can cekissem, cikarken kapiyi ben orterim sen kalkma der anca. bir sıkıntın var mi iyi misin diye sormadi hic, varsa yoksa kendisi.
cok canim sıkkın. dertlesek kimsem yok icimi dokmek icin yazdim sadece.
erkekleri ne yapmalı bilmiyorum.allah yardımcın olsun.bende bugün evde diye verdim bak evi toplayayım diye oturttu tv karşısına :sinirli:

cok yorgunum, kizim hasta, uyumuyor, surekli kucagimda. esim fosur fosur uyuyor. uyandirdim azicik baksin da ben de uyuyum biraz diye, kiz hic susmadi kucaginda geri kalktim. zaten egreti tutuyor cocugu, hic uyutmadigindan bilmiyor nasil tutulur.
umarsiz gitti yatti geri, biz ne durumdayiz umru degil. sorsan uyuyor ama rahat degil akli hep bizde. lafta hersey, uyuyor sonucta. lohusalikta da cok cektirmisti bana aynen devam ediyor simdi. herseyi benim sirtima atti, hicbir sorumlulugu yok bebekle ilgili. bencil, vurdunduymaz, baba olmanin ne oldugunu bilmeyen biri. cok kavga ettim yine degismiyor,
destek ol dedim, tamam deyip 5 dkka sonra yine oflayip poflayip beni yalniz birakiyor. ben uykusuz, sefil haldeyken kafami dagitmam lazim deyip arkadaslariyla eglenceye bile gitti zamaninda.
bosansam daha yalniz kalirim. annem esimden daha vicdansiz. onunde can cekissem, cikarken kapiyi ben orterim sen kalkma der anca. bir sıkıntın var mi iyi misin diye sormadi hic, varsa yoksa kendisi.
Şöyle düşün bu günler gelip geçecek, kızın büyüyecek illa sende daha rahat günler göreceksin fakat asla ve asla tekrar cocuk düşünme. Rahata erdiğinde bu günlerini düşün ve vazgeç. Çünkü ne olursa olsun olan kadına oluyor. Kadının hayatı tepetaklak oluyor bi dönem. Kendini düşün .

Canım çoğu aynı. En azından kendi adıma konusayım bizde de durum aynı. Son 2 aydır hiçbir seyin değişmediğini farkettiğimde kızımında eskisi kadar küçük olmadıgını düşündüm. Zaman ona da geciyor ve ben onu yaşamak için bir an bile kacırmamalıyım diyorum. Bazen off dediğimiz olmayacak değil elbette. Allah sağlıklarını versin elbet bizde rahat edecegiz

Nerede oturuyorsun bizim şirketin ilacından göndereyim
İlacın adi nedir
Özelden yazabilir misin

Diş çıkarma döneminden beri huysuz. İlk önce gaz sancısı daha bitmeden dis sancisi .Bende nefes alamıyorum. Kaçmak için bahane arayan bir koca. Herkeste durum ayni

Merhaba arkadaşlar
Ben eylül annesiyim
Bebeğinde süt veya gıda alerjisi olan var mi
Bu süreçte neler yaşadınız geçti mi ne kadar sürer
Neler yemediniz ek gıdaya geçince neler yaşadınız
Kızım 3.5 aylık ve huzursuz kakada kan var yeşil mukuslu kaka yapıyor zor bir süreç

Kızlar sağlık ocağından hemogram tahlili istediler. Acilden girip yaptırabilir miyim. Günü geçmiş unutmuşum tarihini de hemen bugün yaptirsam

Kızlar sağlık ocağından hemogram tahlili istediler. Acilden girip yaptırabilir miyim. Günü geçmiş unutmuşum tarihini de hemen bugün yaptirsam
ben yaptırdım canm 1 mayıs doğumlu çocuk doktoruna gidince yapıyor ama 9 aya kadarda oluyormuş bence günü gecmez zaten aşı yok bu ay takip sadece istediğin zaman gidersin

Merhaba arkadaşlar
Ben eylül annesiyim
Kızım 3.5 aylık ve huzursuz kakada kan var yeşil mukuslu kaka yapıyor zor bir süreç
cnm M melinda123 ve hiye hiye yaşadı bebişlerde onlarda daha bilgili

Merhaba arkadaşlar
Ben eylül annesiyim
özelden mesaj attım

Back