• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gene uykusuz bi geceden herkese selam kizlar.bu oglanin gece uyanmalari nolucak 10kere neden uyanir ki bi cocuk:/gun icindede ayni uyutmak icin resmen zorluyorum kendine kndine uyudugu gun gelcekmi acaba:/birde cok uyanik kaliyo uzuluyorum uyumayinca.sizlerde nasil bu uyku sorunsali???bizde hala dis yok bu arada.18ocakta 9.aya giricez.oturamiyor desteksiz hala kuzum birak emeklemeyi.sasirdim okuyunca bazi yorumlari cidden:)demekki bebekten bebege degisio bu hareketlilik.birde zaten benim oglum 8aylik dogdu.1ay eksik yani.acaba onunda etkisi varmidir bazi seylerin gec kalmasinda???
Olabilir canim sikma canını kilosuyla alakalı olabilir kiloluysa geç emekler geç oturur benim ilk yiğenim 6 aylıkken 10 kiloydu nerdeyse 18 ayında yürüdü emekleme bilmeden. Benum oglum da kilosu biraz fazlaydı o da sürünerek emeklerdi 10 aylıkken yürümüştü ama şimdi kızım 6 ayını geçti zayıf baya bi direk emekledi normal şekilde şuan 8 ayını geçti o kadar hareketli ki sürekli peşindeyim koltuk sandalye tutunup geziyor maşallah. Ama uyku yok bizdede 10 kere kalkar ve saat 3 den beri sallıyorum ayaklarım koptu artik uyuşun diye ne olacak bilmiyorum oğlum 2 buçuk yaşında o bile kalkar geceleri

Bnmkide cok gec uyuyor gece cok uyanmiyor ama bugun 2.30da uyudu :/. Kendime ayiracak 5 dk kalmiyor. 9.ayda artik desteksiz oturnali deniyor ama bnce buda bebekten bebege degisir. Herkesin bebegi 4. Ay civari nesnelere uzanmisti. Benimki 6.5 ayda uzandi. Uzanmakla kalmayip direk elinden eline gecirerek oynamaya basladi. Emekleme kollarini yere koyma dikilmeye calisma hicbiri yok bizdede. Ama bn kizima güveniyorum. Zamani gelince hepsini yapar

Tabikide yaparlar cnm.her bebek ayni degilki sonucta.ama bolede okuyunca sasiriyorum bnde benim oglan niye gec kaldi die.aslinda dememek lazim yanlis yani

Kizlar gun icinde bebislere nekadar su veriyorusnuz?oglum biberonda icmiyor suyu kasikla iciriyorum.gunde kac cay kasigi vermeliyim?

Kizlar gun icinde bebislere nekadar su veriyorusnuz?oglum biberonda icmiyor suyu kasikla iciriyorum.gunde kac cay kasigi vermeliyim?
Ben yemek yedirdigimde içiriyprum kolay yutsun diye. En küçük yenidoğan biberonlarla veriyordum ama meme şeklinde olanla değil. Delikli olanla veriyorum. Şimdi alissin diye Chicco nun damlatmayan alıştırma bardağını aldım veriyorum kendisi ne kadar içerse o kadar içiyor

Benim kızım 7 aylıkken emekledi şimdide dizlerinin üstünde durmayı öğrenmiş çok hoşuna gidiyor oğlum 9 aylıkken emeklemisti
Bizim ki popoyu zor kaldırıyor şuan. Sağlık ocagindaydik bugün. Maşallah 10 kilo olmuş. Boyda 80 cm. 10 gün sonra dokuz aylık olcak.

Ya benim çocukların niye uyumuyo delircem artik bi çare bulun birşeyleri ters yapiorim galiba ya offffgercekten bunaldim cinnet gecircem simdi
Bende krizlere giriyordum uyumuyor uyanıyor diye. Ama gündüzleri sıkıntıydi bizim. Ayağımdan birakinxa uyaniyordu. Sonra kendi haline bıraktım. Üç saat aralıklarla geliyor uykusu genelde. Bazen daha erken. Zaten genelde emerken uyuyakaliuor. İsim yoksa tutuyorum ayagimda bazen de birakiiyorum. Ne kdr. uyursa. Kendin bilirsin diyorum stres yapmiyorum artık. Yoksa kafayı yiyecektim bende. Sabah hiç sasmaz 5.30 6.30 arası ayaktayız . Tekrar uyursa uyutuyorum yoksa kalkıyorum bende. Çok nadir 7 ye kdr uyur. Gündüz üç uyku yapar. Akşam da 9.30 da geçer gece uykusuna. Kendi düzenini kendi oturttu bir nevi. Ben birşey yapmadım. Sende zamana birak. Sabret. Düzelir zamanla. Böyle gidecek değil ya.

Ben yemek yedirdigimde içiriyprum kolay yutsun diye. En küçük yenidoğan biberonlarla veriyordum ama meme şeklinde olanla değil. Delikli olanla veriyorum. Şimdi alissin diye Chicco nun damlatmayan alıştırma bardağını aldım veriyorum kendisi ne kadar içerse o kadar içiyor

Aynen bende ne yedirirsem hemen su verrim ardindan bogazinda kalmasin die.bende aliyim bari dedoginden cnm nekadara aldin alistirma bardagini?

Istedigi kadar icmeli sanirim
Bizimki hic icmiyordu ne kaşıkla ne biberonla Biz yine de israrla vermeye çalıştık uc gun once birden bire biberondan lıkır lıkır icmeye basladi

Istedigi kadar icmeli sanirim
Bizimki hic icmiyordu ne kaşıkla ne biberonla Biz yine de israrla vermeye çalıştık uc gun once birden bire biberondan lıkır lıkır icmeye basladi
Benimki daha icemiyor cigniyor alıştırma bardağını . Bende surekli veriyorum alissin diye. Damlatmaz oldugu için kolay gelmiyor su. Kuvvet lazım biraz. Aliscak zamanla yoksa disleyerek delecek ucunu

Bende krizlere giriyordum uyumuyor uyanıyor diye. Ama gündüzleri sıkıntıydi bizim. Ayağımdan birakinxa uyaniyordu. Sonra kendi haline bıraktım. Üç saat aralıklarla geliyor uykusu genelde. Bazen daha erken. Zaten genelde emerken uyuyakaliuor. İsim yoksa tutuyorum ayagimda bazen de birakiiyorum. Ne kdr. uyursa. Kendin bilirsin diyorum stres yapmiyorum artık. Yoksa kafayı yiyecektim bende. Sabah hiç sasmaz 5.30 6.30 arası ayaktayız . Tekrar uyursa uyutuyorum yoksa kalkıyorum bende. Çok nadir 7 ye kdr uyur. Gündüz üç uyku yapar. Akşam da 9.30 da geçer gece uykusuna. Kendi düzenini kendi oturttu bir nevi. Ben birşey yapmadım. Sende zamana birak. Sabret. Düzelir zamanla. Böyle gidecek değil ya.
Haklısın kuzum gitmez elbet ama oglum da böyleydi hala bile kalkar 2 buçuk yaşında olsun napalim yapacak birşey yok her çocuk aynı degil

Screenshot_20190115-134105.png
ben bundan aldim, icinden iki tane başlik çıkıyor eski suluklar gibi siseye takip iciriyorum rahat iciyor.
search

Kızlar ben mobilya beşik aldığıma pişman oldum. Hem evin durumundan dolayı yatıramadım,hem oğlum geceleri ilk aylar çok uyaniyordu yanimda yatirarak emzirdim kendimde uyuyabilmek için,hemde artık yatirsam bile kalkıyor düşer diye yatıramiyorum. Onu satıp oyun parkı alicam.

Kızlar ben mobilya beşik aldığıma pişman oldum. Hem evin durumundan dolayı yatıramadım,hem oğlum geceleri ilk aylar çok uyaniyordu yanimda yatirarak emzirdim kendimde uyuyabilmek için,hemde artık yatirsam bile kalkıyor düşer diye yatıramiyorum. Onu satıp oyun parkı alicam.

Bende iyiki park yatak almisim diom vala cnm.suan ufak besigi war ondan bile duscek kadar hareketli.sirt ustuyken yuzustu donuyo birde kenarina tutunuyo.besik kucuk zaten korktum.yakin zamanda geceriz park yataga.odasinda duruyor park yatagi.en alt kademeye aldinmi istedigini yapsin :))

Bende iyiki park yatak almisim diom vala cnm.suan ufak besigi war ondan bile duscek kadar hareketli.sirt ustuyken yuzustu donuyo birde kenarina tutunuyo.besik kucuk zaten korktum.yakin zamanda geceriz park yataga.odasinda duruyor park yatagi.en alt kademeye aldinmi istedigini yapsin :))
Evet bende en alt kademeye alicam öyle yatırıcam cnm. Ortopedik yatak almıştım onu koyucam içine

Back