2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar dün ilk defa benim bebise mandalina yerken tatdirdim daha doğrusu emdi mandalinayi 4 5 kere.sonra ayni şekilde muzuda tatdi.Bugün öğlen kakasina kısa ip şeklinde siyahliklar vardı.başına boyle birşey gelen oldumu yada başka birşey mi dersiniz

Ya sana zahmet fotograf atabilirmisin ikisini. Ben hic pampers gormedim :).
İkea antilop mama sandalyesi aldım bebeğim yamuk duruyo içinde sandalye güzel duruyo fiyatıda uygun ama bebeğim dik durmuyor eğilip bükülüyor:/
Boyle yilan gibi kıvrılıyo dimi. Yeni yeni mi oturtmaya basladin bizimde ilk basta oyleydi simdi normal oturuyo 1 ay falan surdu. O da yilan gibi egilip bukuluyodu ilk baslarda.

Benim kizimda kaşığa azmiyo ağzını elimle yudum verince aciyo yumurta sarışını ve peyniri öyle yediriyorum bisküvi ne ver dedi
Valla bisey demedi. Arkadasima ekmek parcasi demis yada biskuvi koy bikac tane demis. Bende e bebek hammm kecisutlu biskuvi aldim. Baskada marka yokki ya da cicibebe

Hicbir fikrim yok.

Evde kendin yapabileceğiniz tarifler var bı araştır istersen cicibebe alma onlar çok sahliksizmis

Muzun lifleri onlar korkulcak bişey yok ne zaman kız yerse olcak hatta birkaç gun bile sürebilir

Zamanla alışır inşallah :) bu aralar poposunu kaldırıp öne ittiriyor kendini emeklemeye çalışıyor galiba :)

bende bu aksam mecburiyetten bir parca muz vermistim. onu yerken ben de yemek yiyebildim. henuz kakasini yapmadi ama siyahlik gorsem korkardim. burda ogrendigim isabet oldu.

Muzun lifleri onlar korkulcak bişey yok ne zaman kız yerse olcak hatta birkaç gun bile sürebilir

Zamanla alışır inşallah :) bu aralar poposunu kaldırıp öne ittiriyor kendini emeklemeye çalışıyor galiba :)
bizim kizda poposunu havaya kaldiriyor, geri geri gidiyordu zaten, demek ileri gitme hazirliklarina baslamis. 1 dkka gozumu ayiramiyorum, hic koydugum yerde kalmiyor. oyun halisindan da sıkıldı hep disinda geziyor.

Evde kendin yapabileceğiniz tarifler var bı araştır istersen cicibebe alma onlar çok sahliksizmis
Ne gibi. Sen ne koyuyorsun mesela canim

Yaa baya baya hareketlenmis maasallah. Bizimkindede tik yok mesela o konuda. Anca otursun karsisindada ben olayim gülsün. Oyuncaklarlaa bile oynamaz onune koyuyorum aliyo yana atiyo aninda.

muz tattırdığım üç gün oldu aynısı.

Yaa baya baya hareketlenmis maasallah. Bizimkindede tik yok mesela o konuda. Anca otursun karsisindada ben olayim gülsün. Oyuncaklarlaa bile oynamaz onune koyuyorum aliyo yana atiyo aninda.
Tam buğday unu yoğurt peynir altı suyu yumurta sarısı pirinç unu falan YouTube tan bakabilirsin

Canim korkma muzdan Kaynakli oluyor o instagramda bi bi doktor paylasmisti siyah ip gibi seyleri kil kurdu falan sanip soruyolarmis kendisine ama ek gidada muz alan bebeklerde geenelde görülüyormus

Bizim doktor mandalina portakal vermeyin 9.aya kadar demişti ama yine doktoruna sor canım istersen, asitli meyveler gaz yapıyormuş.

Tamam canım ilk fırsatta atacağım.

Çıngırağı varmı sesler dikkatini çekiyodur bizimkinde alıyo atıyo bazen bide telefondan kırmızı balık şarkısını açıyorum teli tutmaya çalışıyor

Kızlar bişey sorcam ya benim oğlan 5.ay kontrolünde 8 kilo 71 cmdi. Iki gün sonra 6.ayına girecek 8.5 kilo falan olsa diyelim. Sormak istediğim bize çocuk zayıf geliyor. Etli butlu değil böyle tombik tombik amakilosu iyi hatta bir çoğundan da önde. Dün yakınlarımız gelmişti zayıf mı biraz dediler valla bana da zayıf geliyor ama kilosu da iyi dedim. Yinede aklımı kurcalıyor ya :/ bide onun yediklerini ben yemiyorum ha ama bir dakika yerimde durduğu yok. Tembel bir bebek olsa o yedikleriyle 11kilo olmuştu herhalde

Canım boyuda kilosu da iyi, benim bebeğim biraz daha kilolu üst sınırın üstünde ama dediğin gibi loplop durmuyor. Kemikleri ağır derler ya öyleler heralde. Bir de hareketlendikçe de daha az alıyorlar artık. Dr.normal diyorsa herşeyine takılma böyle şeylere.

canim cok cok iyi masallah. muhtemelen ortalamanin bile uzerindedir. demekki bizim kizi gorsen aglarsin minnakligina

merhaba kızlar bayagdır siteye giremiyorum yavrularımızı beklerken çok guzel arkadaslıklar brıktırdık bu baslık altında sayılı günlerimiz gecti gitti anne olduk ne mutlu bizebu duyguyu allah yasattı benim minnoşum 6.ayı doldurdu cok sukur sizlerde durumlar nasıl merak ettım görüşmeyeli bebişlerimizle bol keyıfli,mutlu gunler hepinize

Çıngırağı varmı sesler dikkatini çekiyodur bizimkinde alıyo atıyo bazen bide telefondan kırmızı balık şarkısını açıyorum teli tutmaya çalışıyor
Tabi tabi seslere cok ilgili. Iste onun koyunca hooop tutup yana atiyo. Telefonada dokunuyo ellerini surtuyo. Ama karsidan uzattigim biseye kolunj uzatmiyo

bizim 5. Ayda 6500 6. Ayda 6700. Bu insanlar obez bebegi ne cok seviyolar sen takma gayet iyi. Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…