- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.521
pampers yurt disinda satilan diye okumustum, bazen kalite farki oluyomus ama ben ne denk gelirse aliyorum.:)Aynen bende bunu merak ediyorim biri bizi aydinlatsin. Prima premium care aliyorum bezin icinede pampers yaziyo farkları ne.
bildigim kadariyla 1 numara 0-6 aylik donemi kapsiyor. 6.aydan sonra bebegin ihtiyaclari degisiyor. 1 yerine 2 numara kullanmak daha uygun olabilir.Kizlar bide bisey sorucam. Doktorumuz ek gidada kahvaltiya formul sut 2 3 biskuvi pekmez peynir karisimi demis. Ben hep anne sutu verdim bilmiyorum. Bu formul sutu yani mamayi kac numara almak lazim. 1 numara evde hic kullanilmamis var dogdugunda almistik o kcinci aya kdr kullaniliyoko
Onu yaptım olmadınormalde sicak ortamda 2-3 gunde olgunlasir. simdi havalar biraz serin oldugundan sure uzayabilir ama acelen yoksa disarida kendi haline beklet, yavas yavas olur o. biraz daha hizli olsun dersen yanina elma yada sari muz koyup gazeteye sar
1 numara 0-6 aya kadar kullaniliyo ama bence onu da kullanabilirsin cunku mamanin icerigi degisiyo ayina gore besin degerleri arttiriliyo bence onu da kahvalti icin degerlendirebilirsin canimKizlar bide bisey sorucam. Doktorumuz ek gidada kahvaltiya formul sut 2 3 biskuvi pekmez peynir karisimi demis. Ben hep anne sutu verdim bilmiyorum. Bu formul sutu yani mamayi kac numara almak lazim. 1 numara evde hic kullanilmamis var dogdugunda almistik o kcinci aya kdr kullaniliyoko
Formül mama yerine sütünü sagip koy hem belki bebeğin karışım olarak sevmez tek tek yemek isterKizlar bide bisey sorucam. Doktorumuz ek gidada kahvaltiya formul sut 2 3 biskuvi pekmez peynir karisimi demis. Ben hep anne sutu verdim bilmiyorum. Bu formul sutu yani mamayi kac numara almak lazim. 1 numara evde hic kullanilmamis var dogdugunda almistik o kcinci aya kdr kullaniliyoko
1 numara 0-6 aya kadar kullaniliyo ama bence onu da kullanabilirsin cunku mamanin icerigi degisiyo ayina gore besin degerleri arttiriliyo bence onu da kahvalti icin degerlendirebilirsin canim
Ayy karisim olarak yesinde tek tek yemesi kalsin :). Cok zorlaniyorum agzini acmiyo hicbiseye. Olcusu o kdr az ki 2 cay kasigi ancak yedirebiliyorumFormül mama yerine sütünü sagip koy hem belki bebeğin karışım olarak sevmez tek tek yemek ister
Oo seninki baya erken doğmuş canım ya. Benim kızım iriydi 3510gr 51cm doğdu 36 haftalık.
Maşallah o zaman cok iyi gelişiyor kuzu. Sen ikinciye hamileydin dimi? Sana bi tavsiye gözünü korkutan sana kötü enerji veren kimseyle görüşme bu dönemlerde. Benim de ikinciydi. Hep cok zor iki çocuk yandın eyvah tek cocuk hic çocuk diyip durdular. Birde oglum 6 yaşında yani düşün. Ikinciler daha çabuk büyüyor hic anlamıyorsun bile. Evet yorucu illa ama onlar sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorsun. Sağlıkla büyüt kuzularını inşallah:)
Prima premium care ve pampers premium care aynı sanıyordum ben .Ahahha bi yasima daha girdim. Ama prima premium care de de pampers yazıyor. Farkları ne ki?
Aynen bende bunu merak ediyorim biri bizi aydinlatsin. Prima premium care aliyorum bezin icinede pampers yaziyo farkları ne.
Canım ben e bebekten aldım bebek tarhanası gayet güzeldi tavsiye ederimKizlar marketlerden tarhana alaniniz var mi? Varsa hangi marketten aliyosunuz memnun musunuz?
gayet normal canim, bizim dr 6 aylik olana kadar mama sandalyesine koyma öne duser dedi, buyudukce daha rahat oturacaklar.İkea antilop mama sandalyesi aldım bebeğim yamuk duruyo içinde sandalye güzel duruyo fiyatıda uygun ama bebeğim dik durmuyor eğilip bükülüyor:/
gayet normal canim, bizim dr 6 aylik olana kadar mama sandalyesine koyma öne duser dedi, buyudukce daha rahat oturacaklar.
yanına elma koyup gazeteye sar, dolapta olmasın, o zaman daha çabuk olgunlaşır.Esim avokado almista olgun degil sert. Acmis yemeye calisiyo bu niye aci diyobakti yiyemiyo yuzune falann suruyo belki etki eder diyo nasi olgunlastircam ben bunu pirincin icine koydum olmadi icine elma muz koyup sardim olmadi
Bende hep emzirdim doktor kahvaltı için formül mama yazınca sordum onun yerine kendi sütümü versem olur die olur dedi . Aynı miktarda anne sütü koyuyorum şimdi kahvaltıya istersen sende yapabilirsinKizlar bide bisey sorucam. Doktorumuz ek gidada kahvaltiya formul sut 2 3 biskuvi pekmez peynir karisimi demis. Ben hep anne sutu verdim bilmiyorum. Bu formul sutu yani mamayi kac numara almak lazim. 1 numara evde hic kullanilmamis var dogdugunda almistik o kcinci aya kdr kullaniliyoko
İkea antilop mama sandalyesi aldım bebeğim yamuk duruyo içinde sandalye güzel duruyo fiyatıda uygun ama bebeğim dik durmuyor eğilip bükülüyor:/
Bizimki de öyleydi, sağına soluna müslin bez ince yastık gibi şeyler sıkıştırıyorum rahat ediyor.
Ben de hafif yatay ana kucağında kaşık maması veriyorum henüz mama sandalyesinde yediremiyorum.
Benim kizimda kaşığa azmiyo ağzını elimle yudum verince aciyo yumurta sarışını ve peyniri öyle yediriyorum bisküvi ne ver dediEvet oyle yapiyim en iyisi zaten 1 ay fln gider anca 7 aylik olir o zamanda
Ayy karisim olarak yesinde tek tek yemesi kalsin :). Cok zorlaniyorum agzini acmiyo hicbiseye. Olcusu o kdr az ki 2 cay kasigi ancak yedirebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?