• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eki Görüntüle 2202677 Kızlar merhaba. Kızımın 1 tane yanagında, 1 tane kaşının üstünde, 1 tanede kolunda olmak üzere toplam 3 tane şu fotograftaki şeyden var. En başta sinek ısırığı sandık ama 1 hafta olacak geçmedi daha ve kolundaki de dün çıktı. Ne olabilir bu? Ateş çok hafif yükselip düşüyor son 3 gündür, ishal vs yok. Fikri olanlar yazsın lütfen
su cicegine benzettim ama daha fazla olmasi lazimdi vucudunda. bocek isirigi olmadigina eminmisin,

Ay herkes ek gıdaya geçmiş.biz bekliyoruz daha alerjiden dolayı.doktor görmeden birşey vermek istemiyorum.çarşamba randevumuz var ve yavrum biz ne yersek bizi takip ediyor
Benim doktorum bebek hazirsa atılıyosa yemek icin ağzını acip kapiyosa baslayin dedi simdi bize yemek yedirmiyo

Bizim doktor herşeyi ver diyor. Yani tüm sebzeleri işte avokado cok yararlı dio sonra çorbaya kıyma koy dio ve yumurtaya başladık bile. Yumurta zeytin peynir tek tek yio kahvaltıda bazen sadece sarısıyla kaşarlı omlet yapiorum.
Ama şöyle bi kuralı var doktorun. Günde 2 öğün ver . Bugün yoğurt ve corba verdiysen sonraki gün kahvaltı ve meyve ver gibi.miktarini da bebek belirlesin ne kadar isterse yesin diyor. Tabi ben sabah kahvaltı öğlen yoğurt Akşam corba veriyorum aralarda meyve. Yada meyveyi yoğurtla veriyorum bazen yoğurttan sıkılmasın diye. Çok gibi gelebilir fakat az miktarda yiyor o sebepten emiyorda. Toplasan 2 çay bardağı anca eder yedikleri.

Teşekkür ederim, bu daha mantıklı geldi, bakırköyde bir doktor var mecbur ona gideceğiz çok tavsiye ettiler. Bize uzak kalıyor ama artık napalım..
zaten 9. aydan sonra 1 yaşında sonra da 6 ayda bir 2 yaşından sonra da senede 1 gidecekmiş kontrole.

Ay herkes ek gıdaya geçmiş.biz bekliyoruz daha alerjiden dolayı.doktor görmeden birşey vermek istemiyorum.çarşamba randevumuz var ve yavrum biz ne yersek bizi takip ediyor
biz de beklemedeyiz. haftaya 6 aylik kontrolu var, onu bekliyorum. sut alerjisi oldugu icin doktor gorusu bekliyorum. ama bizim yediklerimizde gozu, ne uzatirsam agzini aciyor minnak, yicek hemen :kk77:

Eki Görüntüle 2202677 Kızlar merhaba. Kızımın 1 tane yanagında, 1 tane kaşının üstünde, 1 tanede kolunda olmak üzere toplam 3 tane şu fotograftaki şeyden var. En başta sinek ısırığı sandık ama 1 hafta olacak geçmedi daha ve kolundaki de dün çıktı. Ne olabilir bu? Ateş çok hafif yükselip düşüyor son 3 gündür, ishal vs yok. Fikri olanlar yazsın lütfen

Naptin canim doktora falan goturebildin mi

Eşim yanlış bez almış.
Elimde 4 no prima premium care var e bebekten 119 tl ye aldık. Faturası mevcut.
İsteyen kullanan varsa kargo ile gönderebilirim ziyan olmasın.
Bez ücretli kargo ücretsiz olacak şekilde yollayabilirim.

Eşim yanlış bez almış.
Elimde 4 no prima premium care var e bebekten 119 tl ye aldık. Faturası mevcut.
İsteyen kullanan varsa kargo ile gönderebilirim ziyan olmasın.
Bez ücretli kargo ücretsiz olacak şekilde yollayabilirim.
paketi açmadıysan değiştirebilirler belki

Elada aynı kitlendi kilosu
Iyiyim kuzucum bebiste iyi ilk zamanlar neydi yaka ignesi gibi. Gittikce buyuyolar bizde nefes aliyoruz. Aama elacigimiz cok iyi toparlamisti. Premature dogup baya iyiydi kilosu yanlis hatirlamiyorum dimi. Oyle boyle 6. Aya geldik. Ek gidayla desteklicez artik. Mama versem hadi 2 biberon fazla veriyim ama bizim kiz biberon asla almiyor. 6. Ay kontrolumuz olsun baya baya dalicam rk gida isine :) kac aylik oldu ela

Pampers premium care diye açtım, açınca fark ettim zaten ama kullanmadık.
Yine de şansımı deneyeceğim artık.
Prima premium care ve pampers premium care aynı sanıyordum ben .Ahahha bi yasima daha girdim. Ama prima premium care de de pampers yazıyor. Farkları ne ki?

Bnmki 31 haftada doğdu. Gelişimi doğması gerekene göre ilerliyor buna da şükür
Oo seninki baya erken doğmuş canım ya. Benim kızım iriydi 3510gr 51cm doğdu 36 haftalık.
Maşallah o zaman cok iyi gelişiyor kuzu. Sen ikinciye hamileydin dimi? Sana bi tavsiye gözünü korkutan sana kötü enerji veren kimseyle görüşme bu dönemlerde. Benim de ikinciydi. Hep cok zor iki çocuk yandın eyvah tek cocuk hic çocuk diyip durdular. Birde oglum 6 yaşında yani düşün. Ikinciler daha çabuk büyüyor hic anlamıyorsun bile. Evet yorucu illa ama onlar sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorsun. Sağlıkla büyüt kuzularını inşallah:)

Prima premium care ve pampers premium care aynı sanıyordum ben .Ahahha bi yasima daha girdim. Ama prima premium care de de pampers yazıyor. Farkları ne ki?
Aynen bende bunu merak ediyorim biri bizi aydinlatsin. Prima premium care aliyorum bezin icinede pampers yaziyo farkları ne.

Esim avokado almista olgun degil sert. Acmis yemeye calisiyo bu niye aci diyo:KK53: bakti yiyemiyo yuzune falann suruyo belki etki eder diyo :D nasi olgunlastircam ben bunu pirincin icine koydum olmadi icine elma muz koyup sardim olmadi:işsiz:

Esim avokado almista olgun degil sert. Acmis yemeye calisiyo bu niye aci diyo:KK53: bakti yiyemiyo yuzune falann suruyo belki etki eder diyo :KK70: nasi olgunlastircam ben bunu pirincin icine koydum olmadi icine elma muz koyup sardim olmadi:işsiz:
normalde sicak ortamda 2-3 gunde olgunlasir. simdi havalar biraz serin oldugundan sure uzayabilir ama acelen yoksa disarida kendi haline beklet, yavas yavas olur o. biraz daha hizli olsun dersen yanina elma yada sari muz koyup gazeteye sar

Back