2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bingildak cok hassas yer oldugu icin dokunmaya korkuyorum. ama mecbur korka korka yapicam galiba bugun banyodan once. tesekkurler cevabin icin

Ama öyle canım ya yürek dayanmayor el kadar bebeciklerin hasta olmasına.onlar seviyorlar biz çekiyoruz sonra.

Sizede geçmiş olsun canım.ben temassizla ölçüyorum.ama yok yani doğrudur benimki çünkü 38 i geçtiğinde bildiğin yanıtı çocuk elle bile anlasiliyo 38 den fazla olduğu.sukur düştü biraz.uyudu nihayet.bakalim inşallah tekrar etmez.bide ben bu aksam konsere gidecektim goya dünyanın parasını bayıldım biletlere.aman iyi olsunda giden para olsun napalim.

dijital dediğim temassız benimkide.hatta benimkine güvenmediğim için komsununkini de almıştım.ikiside doğru ölçmedi.dediğin gibi onlar iyi olsunda

Kızlar herkese iyi akşamlar umarım iyisinizdir. Ben hayatımda kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim. O kadar yalnızım ki. Hiçbirşeye yetişemiyorum. Bakıyorum herkes ne kadar mıtlu bakımlı bebekleri mutlu uykulu. Ben bir aydır kaşlarımı bile aldıramadım evim dağınık pis.
Bebeğime gelecek olursak allahıma şükür sağlıklo ama ben ona iyi bir anne değilim sanıyorum. Bütün günüm ve gecem onu uyutmakla geçiyor . Bugün bütün gün kucağımdaydı kollarım koptu. Hiçbirşey yapamıyorum evde bıraktığım an ağlıyor. Yemek yapıp yiyemiyom kuru meyveler vw ıvır zıvır. Hiç bir yardımcım yok annem doğumdan beri bir kere geldi. Köyde ve hayvanları var bırakıp gelemiyor. Başka da.kimse yok herkes kendi işinde gücünde
Siz nasıl yetişebiliyorsunuz. Nasıl uyutabiliyorsunuz. Bugün sinirden duvara yumruk attım çığlık atıyorum psikplojim harap oldu.
Nolur bana bir akıl verin kendime gelmeliyim. Ağlamaktan harap oldum
Sevgiler

Canim bence bebisle her seye yetismek.icin evde bir aşçı ve bir yatılı yardimci olmali ancak oyle yetisilir

Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama bende sizin gibiydim Doğumdan beri yardım eden kimsem YÖK öğretmenim bebeğimi büyütmek için ücretsiz izine ayrıldım bebeğim 5 aylık ilk zamanlar bende sizin gibiydim ilk üç ay ağlama krizleri geçiriyordum çok mutsuz ve yanlız hissediyordum sonra bebeğim büyüdü o büyüdükçe ona daha çok aliştim ve bağlandığım şimdide çok zor zamanlar oluyor ama ilk baştaki şade değil olumlu yönden bakmaya çalişin ne kadar çok çocuk isteyen ve sahip olamayan var bebeklerimiz bize Allah’ın emaneti allah hepimizin sabrını artırsın inş bizimkilerde büyütecek

Gozlerini kapat ve şunu soyle bu gunler de gececek. :). Depresyona girme sakin. Bebegi saglikli olmayan hastanelerde sabahlayan anneler bizim yerimizde olmak icin neler vermezler. Evladini kokla ve sukur de arkadasim.

kizlar bana da bebegi duzenli uyuyanlar uyku saatlerini yazabilir mi, yalniz aksam 7 de falan uyuyanlar varmis bizim icin mumkun degil :) ben şoyle gece 10 11 gibi yatan bebeklerin gun boyu hangi saatlerde ne kadar sure uyudugunu bilmek istiyorum, 15 gune kadar duzenimiz vardi ama bi anda tepetaklak oldu. bi ayar cekmek istiyorum ornek saatlerle. 1 hafra sonra 5 aylik olacak.

hanimlar, sidefer kan damlasini kullanan var mi diye soran bir arkadasimiz vardi, kimdi hatirlamiyorum. ben sidefer kullaniyordum artik biraktim. damladan sonra bebegimin huyu cok degisti. surekli agliyor, mizmizlaniyor, kucaktan inmiyor ve en kotusu uyumuyor/uyuyamiyordu. kizim uykusuzluktan gozleri kapali agliyordu. benim gibi ayni sıkıntıları ceken bir arkadasim damlayi vermeyi kesince bu olumsuzluklar gecmis. ben de dunden itibaren vermiyorum. doktora sormadim haftaya kontrolde sorarim artik, baska bir ilac onerir belki.

ben de cok merak ediyorum nasil duzenli uyku duzenine gecilir diye. tek bildigim iki uyku arasi 1.5-2 saat olmaliymis en fazla. maalesef bizimki gunde sadece 1 kere 2 saatlik uyku uyuyor, sonra onu eylemekle geciyor tum gunum

Benimkinin maşallahı var ama nazar değecek diye dillendirmiyorum :) bir haftadır falan geceleri uyanmıyoruz

Canm ben sordum sidefer i, kullanmadım duruyor öyle, eşim doktora götürse sorucam öyle kullanıcam arada. Nedense içimden hiç bir kan damlasını kullanmak gelmiyor

Canm kızım gece 11.30da uyurdu son zamanlarda 1.30 da uyuyor, sabah 10da kalkıyor, 1 saat sonra yine uyuyor 1 saat kadar uyuyor, sonra akşam üzerine kadar uyanık yada memede şekerleme yapıyor. Akşam üstü 2 saat uyuyor bidaha geceye kadar uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…