- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.761
Sleepy yenidoğan kullaniyorum canim memnunum. Saflaştırılmış su ve pamuk. Cok dogalCanlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz dogumdan beri uni baby yenidogan kullandim az once markette üçlü paketin 38 tl oldugunu gordum ve sinirden almadan döndüm
aynen yabanciyi hemen ayirt ediyor. ben ve babasi disinda herkes yabanci zaten. bundan sonra yalniz kalmamalarina dikkat edicem, sonra cok uzuluyor kizimbizimki yabancıları ayırt etmeye başladı.yabancı birinin kucağında yanında ben yada babası yoksa salya sümük ağlıyor.onların kucagundayken yanlız bırakma belki düzelir
Evet canım ben hatırlıyorum:) cokkk sevindim 5 günde cok iyi almış inşallah doktorunun tartısında da aynı şekilde çıkar ve mama takviyesi diye yinelemez.Biz bugün sağlık ocağına gittik kilosu gayet yerinde çıktı. Belki hatırlayanlar olur, 5 gün önce 6730 idi ve dr mama önermişti, 5 gün sonra tam ayında getir yeniden bakalım demişti. Şimdi tartıda 7 kg çıktı.
Yarın dr a götüreceğim bakalım ne kadar tartacak ve ne diyecek.
Bu arada 5 gün boyunca ev yoğurdu ile de takviye yaptım gayette güzel kilo aldı çoook mutluyum :))
Valla hiçte kimseyi dinlemiyorum koyuyorum . Eşim ve ben rekli gözlü olmamamıza rağmen kızım mavi gözlü . Bmmde bi ara kv dedi. Ooo o zamn ünlülerin çocukları ölürdü nazardan dedim :)Kizlar bebeklerinizin resimlerini sosyal medyaya koyuyo musunuz? Ben bikac kere koydum bebegim bi iki gun biraz fazla aglayinca kv nazar oldu herkes goruyo internette falan dedi renkli gozlu olunca cok dikkat cekiyo gercekten ama disarda da herkes goruyo sonucta
ben omzum islak geziyorum resmen, her yeri yaliyor, emiyor. eline ne gelse hemen agzina goturuyor. kendi eli komple agzinda zaten, istahla emiyorKizlar bizim bebis habire elini kolunu ve agzina yakin gelen ne varsa yalıyor ya omzumuza alsak omzumuzu yalıyor
Yani herkes koyuyo sonucta cocuk iki mizirdansa orasi agriyo burasi agriyo nazar oldu diyo uyfff yeter beh diye bagirasim geliyoValla hiçte kimseyi dinlemiyorum koyuyorum . Eşim ve ben rekli gözlü olmamamıza rağmen kızım mavi gözlü . Bmmde bi ara kv dedi. Ooo o zamn ünlülerin çocukları ölürdü nazardan dedim :)
valla bnm kv de ne zamn görse o zamn huyu değişiyor çocuğun. Hiç muhatap olma öyle diyenlere bişey olmaz de gec gitsin . Sanki bi tek bizde var çocukYani herkes koyuyo sonucta cocuk iki mizirdansa orasi agriyo burasi agriyo nazar oldu diyo uyfff yeter beh diye bagirasim geliyo
canım bizimde bir günde pisti ve dediğin gibi nerdeyse yara oluyordu.doktorumuz hipokort ve trosyd diye iki krem aldırdı.hipokort günde 2 defa ama en fazla 5 gün kullanıyorsun.trosyd ise günde 1 defa kullanıyorsun.ıslak mendili kullandirmadi.onun yerine ılık su ve pamuk ve her alt açmada 5 10 dk havalandiriyorsun.Çok şükür geçti bizimki darısı sizeİlk diş çıktı bizim dün. Bugüne kadar hiç pişik sorunu yaşamadık ki sıcak yerde yaşıyorum. Ancak şu an da kızarıklıkla başlayan pişik var oğlumda hafif yaraya dönmüş sanırım. Sudocream ve Hindistancevizi yağı kullanıyorum. Sanıyorum dişten dolayı. Ama kan ilacının da yapma ihtimali var mı bilmiyorum, kabız değil ama baya gürültülü yapıyor kakayı. Sözün özü pişik için ben yapayım, geçer mi? Çok üzülüyorum
Ben nazara çok inanan biri değilim.yani herkesin nazar degdirecegini düşünmüyorum.bizde kv kendi sevdikten sonra bile nazar değmesin diye okuyan bir kişiYani herkes koyuyo sonucta cocuk iki mizirdansa orasi agriyo burasi agriyo nazar oldu diyo uyfff yeter beh diye bagirasim geliyo
Evet canım ben hatırlıyorum:) cokkk sevindim 5 günde cok iyi almış inşallah doktorunun tartısında da aynı şekilde çıkar ve mama takviyesi diye yinelemez.
Yoğurdu sevmesi de süper. Ben geçen hafta yoğurt tadımı yaptırdım. Gecesi hep ağladı ıkındı,ertesi gün huzursuz du ve kustu. Doktoru yüksek ihtimal inek sütü alerjisi var dedi. Yarın tekrar denememi istedi. Çok üzgünüm inşallah alerjisi yoktur . Çok takıyorum kafaya. Alerjik bebek cok zor ve diyeti cok zor. Şimdi anlamıyorlar ama biraz büyüyünce görünce isteyecek kek börek vs. Dua ediyorum yarın ki tadım da sorun çıkmasın diye.
Bizim dr umuzda bu damlayı önermişti. Ben biraz geç kullandım arkasında 4-10 yaş yazmasından dolayı. Sonra araştırdım genelde bu damla tavsiye ediliyormuş, biz yeni 6 olduk. İki hafta önce verdim bizde kabızlık yaptı bıraktım. Normale dönemedik henüz, döndüğümiz zaman tekrar başlayacağımKızlar bu sidefer damlanın arkasında 4 10 yaş çocuklar için yazıyor, 5 aylık bebeğe kullanabiliyor muyuz, kullanan var mı?
Çok geçmiş olsun canım. Biz geçen hafta nezle atlattık. Aman ne kötüydüGünaydın herkese
Kızımı dün hafif ateşle doktora götürdük.bogaz enfeksiyonu dedi.antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.gece 39 a kadar cıktı.dus aldırdık.paranox verdim.sabaha kadar yandı çocuğum.ikinci çocuğum olmasına rağmen ilk gibi panikledim.sabah dru aradım.ilk 48 saat bunların yaşanması normal.muhtemelen bu geceyi de ateşli geçirir yarın sabah düşmesini bekliyorum dedi.anneannemizde nezle olmuş dün.heralde ondan geçti.aman çok dikkat edin demeye geldim.nezleli grip li kimseye yanastirmayin bebislere. çok zor oluyo.
Canım bizdede 4,5aylıkken olmuştu Konak doktorum o bölge hiç ellenmediği için olabilir demişti ben bebek yağları varya onu döktüm kafasına yarım saat beklettim sonra bu setlerin içinden çikan inçe uçlu tarakla taradım ters yöne doğru sonra banyo yaptırdım birdahada hiç çikmadıkizlar bebegim 4.5 aylik oldu. bingildagi ve cevresinde konak olusmus. konak yeni dogan bebekelerde olmaz mi ? 4.5 ay konak olusmasi icin gec degil mi? neden oldu ki birden bire
Ya ben güneşin tadını çıkarmaya çalışıyorum hep.Hatta yaz boyu o kadar çıkardımki çocuğumun ayakları vücuduna göre daha esmer.Bide amele yanığı yaptım çocuğumuCanlar merhaba dün 4 aylik oldu ve kontrole gittik
6260 kg, 65 cm olmusuz
Kiloyu yine begenmedim ama aslinda 4.ayda 900 gram almis oluyor bu iyi
2.ayda cok az almisti o yuzdem totalde bana hala az geliyor ama doktor mamaya gerek yok dedi Zaten sadece anne sutu aliyor
Bundan sonra ayda ortalama 500 gram alsa yeter dedi
Bol bol güneşe cikar dedi Ben bunu biraz ihmal ediyorum sanirim kizlar
bizde atlattık çok şükür.bizede kv gecti.gerçi hala burun akintimiz devam ediyor.bize dr calpol 3 ile 4 saat içinde düşürmezse 1 çay kaşığı dolven ver dedi.normalde hiç ilaç öneren biri değildir.Günaydın herkese
Kızımı dün hafif ateşle doktora götürdük.bogaz enfeksiyonu dedi.antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.gece 39 a kadar cıktı.dus aldırdık.paranox verdim.sabaha kadar yandı çocuğum.ikinci çocuğum olmasına rağmen ilk gibi panikledim.sabah dru aradım.ilk 48 saat bunların yaşanması normal.muhtemelen bu geceyi de ateşli geçirir yarın sabah düşmesini bekliyorum dedi.anneannemizde nezle olmuş dün.heralde ondan geçti.aman çok dikkat edin demeye geldim.nezleli grip li kimseye yanastirmayin bebislere. çok zor oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?