- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.741
Ben de olmadım, ilk çocuk 5 yılda anca oldu die korunmuyoruz da. Benim kız 5. Ayda 6200, 68cm, dün elma suyu ile tadımlara başladım, 3 gün kuralı ile ilerlicem, şarbondan dolayı pastörize süt ile yoğurt yapmayı araştırıyorum
Canm 4 Ayda bebekler basma istekli olurmuş sonra çömelme yapıp bunu bir süreliğine bırakırlarmış die okudum bu sitede bi forumda, omurga sağlığı için çok yüklenmeyin erkenden diyorlar, benim kız da oturuyor, baya sadece sırtını dayıyorum yıkılmadan duruyor uzun süre, ama çok da uzatmadan alıyorum zarar verme korkusundan
3 gün artırarak elma suyu verdim, 3. Gün ard arda 4 kez kaka yapınca korktum 1 gün ara verdim. Yrn patates tadımına başlayayım diyorum. Az suda haşla sütünle incelt die okudum. Nasıl yapsam, boğazınaKiz ben hersey verme basladim kizimda o kadar dikkat ettim 6 ay olunca basladim kiz didali kaldi hala yemesinde sıkınti cekiyorum o yuzden ogluma hersey veriyorum ev yogut corba ev meyve pureleri felan zatem dis cikariyoruz bu donemde gelisimleri duruyor ne yedirsek kar sutte yetmiyor eskisi gibi artik
3 gün artırarak elma suyu verdim, 3. Gün ard arda 4 kez kaka yapınca korktum 1 gün ara verdim. Yrn patates tadımına başlayayım diyorum. Az suda haşla sütünle incelt die okudum. Nasıl yapsam, boğazına
Takılmasın.
kizlar bizim annanne ve babanne kizim icin yabanci gibi. haftada 1 defa 2 saat falan goruyor ikisini de. ne zaman onlara gitsek aglama nobeti ile eve donuyoruz ve aksami da yine aglama nobetleri, cok zor sakinlesiyor. acaba, onlarin kucagindayken yalnizlik mi cekiyor ve unutamiyor mu?
sanirim oyle. sevmek icin aliyorlar, agucuk gugucuk yapiyorlar ama sonrasinda oyle bir agliyor ki ben bile zor sakinlestiriyorum. tum gun devam ediyor huzursuzlugu. gece uykusu bile atarli oluyor. beni onlara verdin, beni biraktin korkusu yasiyor kizim. dogumdan beri sadece ben ilgilendigimden herkes yabanci oldu kizima. bir de beni sucluyorlar yabani olacak bu cocuk diye. ben naapiyim gelin sevin, ilgilenin de cocuk alissin size, diyemiyorum da boyle tabiCanim artik taniyor yabancilik cekiyor seni ariyor. Benim oglumda oyle benden baskasi sanki dovmus gibi agliyor anne kokusu istiyor kendisini guvende gormek istiyor haftafa 1 oldugu icin unutmasi normal
Ferro sanol canımŞurubun adı ne canm, ben de daha kan ilacı başlamadım
Sleepy nin yenidoğan pembe 4lü paketini kullanıyordum.Başladığımda 4 paketi 10 tl idi şu an 20 tlCanlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz dogumdan beri uni baby yenidogan kullandim az once markette üçlü paketin 38 tl oldugunu gordum ve sinirden almadan döndüm
Elma suyu cok asitli olmaz mi canim3 gün artırarak elma suyu verdim, 3. Gün ard arda 4 kez kaka yapınca korktum 1 gün ara verdim. Yrn patates tadımına başlayayım diyorum. Az suda haşla sütünle incelt die okudum. Nasıl yapsam, boğazına
Takılmasın.
Saglik ocağının verdiğini kulland bir hafta cok sıkıntı yasadik. Simdi sidefer damla kullaniyiruz. Hic yan etkisi olmadiKizlar şu kan ilacını kullanıyor musunuz ya 4 gündür kullanmaya başladık kakası kına gibi oldu bide nokta nokta kırmızılıklar var. Geçenlerde bi arkadaş resim yüklemişti onun gibi oldu. Bu zamanla geçecek mi yoksa kullanmayi bırakmalı mıyım? Doktor kontrolümüze 1 hafta var tedirgin oldum.
bizimki yabancıları ayırt etmeye başladı.yabancı birinin kucağında yanında ben yada babası yoksa salya sümük ağlıyor.onların kucagundayken yanlız bırakma belki düzelirkizlar bizim annanne ve babanne kizim icin yabanci gibi. haftada 1 defa 2 saat falan goruyor ikisini de. ne zaman onlara gitsek aglama nobeti ile eve donuyoruz ve aksami da yine aglama nobetleri, cok zor sakinlesiyor. acaba, onlarin kucagindayken yalnizlik mi cekiyor ve unutamiyor mu?
benimde öyle.hele banyo yapınca saçımın yarısı dökülüyor resmen.eşime diyorum oda olmadı ektirirsin diyor yaHalılarımı ve koltuklarımı yıkattım her yer süt lekesi ve kusmuk olduğu içinşimdi yerleri siliyorum yerlerde saçlarım daha temizlik yaparken bile saçlarım dökülüyor deliricimmmm
Tatlış yaaa :) benimkğ ayağında çorap tutmuyor, çekip çıkarıp ağzına tıkıyor sırılsıklam yapıyor. 2 ayak baş parmağını da ağzına sokup cok cok emiyor, bazen kucağıma alırken bile bozmuyor bu halini öyle taşıyorum şapşiği :)Kizlar bizim bebis habire elini kolunu ve agzina yakin gelen ne varsa yalıyor ya omzumuza alsak omzumuzu yalıyor
Heryerde verilebilir yazıyor ve en az alerji yapan besin die geçiyor canm, 3. Gün çok kaka yaptı başka bi sıkıntı olmadı sevdi de tadınıElma suyu cok asitli olmaz mi canim
Ayy benim kizimda aynen boyle kimseye gitmez ve asiri aglar giderse hep beni suclarlar insan yuzu gormuyo vs diye bi de surekli gorustugumuz kisiler yani. Napim cocugun karakteri busanirim oyle. sevmek icin aliyorlar, agucuk gugucuk yapiyorlar ama sonrasinda oyle bir agliyor ki ben bile zor sakinlestiriyorum. tum gun devam ediyor huzursuzlugu. gece uykusu bile atarli oluyor. beni onlara verdin, beni biraktin korkusu yasiyor kizim. dogumdan beri sadece ben ilgilendigimden herkes yabanci oldu kizima. bir de beni sucluyorlar yabani olacak bu cocuk diye. ben naapiyim gelin sevin, ilgilenin de cocuk alissin size, diyemiyorum da boyle tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?