2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ek gıdaya hazırlık için ne yaptınız. Kaşık tabak araç gereç falan arastiran oldu mu . Hangisinden alsak acaba

Kizlar şu kan ilacını kullanıyor musunuz ya 4 gündür kullanmaya başladık kakası kına gibi oldu bide nokta nokta kırmızılıklar var. Geçenlerde bi arkadaş resim yüklemişti onun gibi oldu. Bu zamanla geçecek mi yoksa kullanmayi bırakmalı mıyım? Doktor kontrolümüze 1 hafta var tedirgin oldum.

Beb kullanmıyorum cnm bazi doktorlar kan değerlerine bakılıp gerekli ise kullanın diyor öyle yapcam ama senin kesmen lazım öyle olunca sanırım

O arkadaş benim. Doktor kan olmadığını söyledi ancak cumartesi günü tekrar kırmızı noktalar vardı hatta ben bu sefer kesin kan dedim, diğerinden farklıydı çünkü ama doktora resmini attığımda endişe edecek bi durum yok kan değil, kan boyar madde dedi. Ancak benim içime sinmiyor bir türlü. Popodo pişik var normal De pişik sorunumuz yok. Bu gecede huysuzdu ama diş çıkarmış sabah baktım. Muhtemelen huysuzluk diştendi ancak pişik acaba kan ilacından mı diyorum. Diş çıkarma döneminde de pişik olabiliyormuş. Kan ilacı dişleri sarartıyormuş, çürütüyor diyende var. Öte yandan kansızlık zekayı dahi etkiliyormuş. Benden kullansa benim depolar Zatem boştur diye tahmin ediyorum. Çok uzun oldu ama bu kan ilacı konusunda ne yapacağım bilmiyorum

Bana ebe kan olabilir endişelenme demişti ve olmuştu da o yüzden hiç önemsemedim ben.Sonra bacaklarında kabarcıklar çıktı ilaç alerji yaptı.Doktorumuz şurup şeklinde farklı bir ilaç yazdı.Kokusu muzlu gibi çocuğum mutlu mutlu içiyor.Diğeri kan gibi verirken ben tiksiniyordum.Ayrıca alerjisi bile olsa doğru ilacı bulana kadar devam edicez demir depolarını doldurmamız çok önemli demişti.Çok şükür alerjide yapmadı kakasında ara ara kırmızı noktalar oluyor ilaçtan dolayı

Şurubun adı ne canm, ben de daha kan ilacı başlamadım

Kızlar ek gıdaya hazırlık için ne yaptınız. Kaşık tabak araç gereç falan arastiran oldu mu . Hangisinden alsak acaba
Cam rende aldım, kaşık çatal aldım, önlük aldim. Bunlar yeter şimdilik. İlerde suluk alırım, kendi yiceği zaman desenli falan tabak alırım

Canlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz dogumdan beri uni baby yenidogan kullandim az once markette üçlü paketin 38 tl oldugunu gordum ve sinirden almadan döndüm

ben kullanmiyorum kan ilaci ilk cocugumda da hic kullanmadim demir depolari bos falan degil.bazi cocuklar kansiz olabilir diye her cocuga bunu kullanmak cok sacma, ayrica gereksiz yere kullanimi da karaciger hasari yapiyor, tahlil yapmadan bu ilaci kullandirmalari yanlis, dr bize 6 aylikken soluk gorurse kan tahlili yapacagini vr sonuca gore degrrlendirecegini soyledi.

Bize se kan ilaci vermelerine az kaldi saglik ocagindaki ebe bir sonraki kontrolde verecegim demisti

Canlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz dogumdan beri uni baby yenidogan kullandim az once markette üçlü paketin 38 tl oldugunu gordum ve sinirden almadan döndüm
canim sleepy yenidogan cok guzel 1 ay once 3.5 tl idi su an 7 tl olmus o da ben memnunum. pamuk ve su kullanabilirsin ama hesapli olurmu bilmiyorum.

canim sleepy yenidogan cok guzel 1 ay once 3.5 tl idi su an 7 tl olmus o da ben memnunum. pamuk ve su kullanabilirsin ama hesapli olurmu bilmiyorum.

Pamuk ve suyu ilk doğduğu zaman biraz kullandim aslinda en en guzeli belki o ama bilemiyorum ya
Sleepy deneyecegim sanirim canim cok tesekkur ederim

canim ben hala uni baby yenidogan kullaniyorum ama sadece disari çiktigimizda ve geceleri. evdeysem ebebekten baby me' nin pamuklarindan almistim. ona kettle dan sicak su ekleyip kullaniyorum. islak mendilden daha ekonomik ve en temiz. bir dene, begenirsen devam edersin.

Evet zaten 2-3 ay sonra olurmuş aşı tuttu diyorlar o zaman

Ben de olmadım cnm benim bebiş maşallah 10 kg 70 cm anası babası gibi yapılı bir bebek bu yüzden iki üç kere döndü o kadar artık dönmüyor. Siz nasılsınız bebisle

Benimkide bi durmuyor ama hic diger bebekler gibi sesde getirmiyor sadece aglayinca duyuyoruz. 7 kilo 63 cm di bnimkide 3 hafta once bizde miyonuz baya iyi gene zayif degil kizim hepden didali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…