- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.721
Beb kullanmıyorum cnm bazi doktorlar kan değerlerine bakılıp gerekli ise kullanın diyor öyle yapcam ama senin kesmen lazım öyle olunca sanırımKizlar şu kan ilacını kullanıyor musunuz ya 4 gündür kullanmaya başladık kakası kına gibi oldu bide nokta nokta kırmızılıklar var. Geçenlerde bi arkadaş resim yüklemişti onun gibi oldu. Bu zamanla geçecek mi yoksa kullanmayi bırakmalı mıyım? Doktor kontrolümüze 1 hafta var tedirgin oldum.
O arkadaş benim. Doktor kan olmadığını söyledi ancak cumartesi günü tekrar kırmızı noktalar vardı hatta ben bu sefer kesin kan dedim, diğerinden farklıydı çünkü ama doktora resmini attığımda endişe edecek bi durum yok kan değil, kan boyar madde dedi. Ancak benim içime sinmiyor bir türlü. Popodo pişik var normal De pişik sorunumuz yok. Bu gecede huysuzdu ama diş çıkarmış sabah baktım. Muhtemelen huysuzluk diştendi ancak pişik acaba kan ilacından mı diyorum. Diş çıkarma döneminde de pişik olabiliyormuş. Kan ilacı dişleri sarartıyormuş, çürütüyor diyende var. Öte yandan kansızlık zekayı dahi etkiliyormuş. Benden kullansa benim depolar Zatem boştur diye tahmin ediyorum. Çok uzun oldu ama bu kan ilacı konusunda ne yapacağım bilmiyorumKizlar şu kan ilacını kullanıyor musunuz ya 4 gündür kullanmaya başladık kakası kına gibi oldu bide nokta nokta kırmızılıklar var. Geçenlerde bi arkadaş resim yüklemişti onun gibi oldu. Bu zamanla geçecek mi yoksa kullanmayi bırakmalı mıyım? Doktor kontrolümüze 1 hafta var tedirgin oldum.
Bana ebe kan olabilir endişelenme demişti ve olmuştu da o yüzden hiç önemsemedim ben.Sonra bacaklarında kabarcıklar çıktı ilaç alerji yaptı.Doktorumuz şurup şeklinde farklı bir ilaç yazdı.Kokusu muzlu gibi çocuğum mutlu mutlu içiyor.Diğeri kan gibi verirken ben tiksiniyordum.Ayrıca alerjisi bile olsa doğru ilacı bulana kadar devam edicez demir depolarını doldurmamız çok önemli demişti.Çok şükür alerjide yapmadı kakasında ara ara kırmızı noktalar oluyor ilaçtan dolayıKizlar şu kan ilacını kullanıyor musunuz ya 4 gündür kullanmaya başladık kakası kına gibi oldu bide nokta nokta kırmızılıklar var. Geçenlerde bi arkadaş resim yüklemişti onun gibi oldu. Bu zamanla geçecek mi yoksa kullanmayi bırakmalı mıyım? Doktor kontrolümüze 1 hafta var tedirgin oldum.
Şurubun adı ne canm, ben de daha kan ilacı başlamadımBana ebe kan olabilir endişelenme demişti ve olmuştu da o yüzden hiç önemsemedim ben.Sonra bacaklarında kabarcıklar çıktı ilaç alerji yaptı.Doktorumuz şurup şeklinde farklı bir ilaç yazdı.Kokusu muzlu gibi çocuğum mutlu mutlu içiyor.Diğeri kan gibi verirken ben tiksiniyordum.Ayrıca alerjisi bile olsa doğru ilacı bulana kadar devam edicez demir depolarını doldurmamız çok önemli demişti.Çok şükür alerjide yapmadı kakasında ara ara kırmızı noktalar oluyor ilaçtan dolayı
Cam rende aldım, kaşık çatal aldım, önlük aldim. Bunlar yeter şimdilik. İlerde suluk alırım, kendi yiceği zaman desenli falan tabak alırımKızlar ek gıdaya hazırlık için ne yaptınız. Kaşık tabak araç gereç falan arastiran oldu mu . Hangisinden alsak acaba
ben kullanmiyorum kan ilaci ilk cocugumda da hic kullanmadim demir depolari bos falan degil.bazi cocuklar kansiz olabilir diye her cocuga bunu kullanmak cok sacma, ayrica gereksiz yere kullanimi da karaciger hasari yapiyor, tahlil yapmadan bu ilaci kullandirmalari yanlis, dr bize 6 aylikken soluk gorurse kan tahlili yapacagini vr sonuca gore degrrlendirecegini soyledi.O arkadaş benim. Doktor kan olmadığını söyledi ancak cumartesi günü tekrar kırmızı noktalar vardı hatta ben bu sefer kesin kan dedim, diğerinden farklıydı çünkü ama doktora resmini attığımda endişe edecek bi durum yok kan değil, kan boyar madde dedi. Ancak benim içime sinmiyor bir türlü. Popodo pişik var normal De pişik sorunumuz yok. Bu gecede huysuzdu ama diş çıkarmış sabah baktım. Muhtemelen huysuzluk diştendi ancak pişik acaba kan ilacından mı diyorum. Diş çıkarma döneminde de pişik olabiliyormuş. Kan ilacı dişleri sarartıyormuş, çürütüyor diyende var. Öte yandan kansızlık zekayı dahi etkiliyormuş. Benden kullansa benim depolar Zatem boştur diye tahmin ediyorum. Çok uzun oldu ama bu kan ilacı konusunda ne yapacağım bilmiyorum
Kizlar şu kan ilacını kullanıyor musunuz ya 4 gündür kullanmaya başladık kakası kına gibi oldu bide nokta nokta kırmızılıklar var. Geçenlerde bi arkadaş resim yüklemişti onun gibi oldu. Bu zamanla geçecek mi yoksa kullanmayi bırakmalı mıyım? Doktor kontrolümüze 1 hafta var tedirgin oldum.
Bize se kan ilaci vermelerine az kaldi saglik ocagindaki ebe bir sonraki kontrolde verecegim demistiO arkadaş benim. Doktor kan olmadığını söyledi ancak cumartesi günü tekrar kırmızı noktalar vardı hatta ben bu sefer kesin kan dedim, diğerinden farklıydı çünkü ama doktora resmini attığımda endişe edecek bi durum yok kan değil, kan boyar madde dedi. Ancak benim içime sinmiyor bir türlü. Popodo pişik var normal De pişik sorunumuz yok. Bu gecede huysuzdu ama diş çıkarmış sabah baktım. Muhtemelen huysuzluk diştendi ancak pişik acaba kan ilacından mı diyorum. Diş çıkarma döneminde de pişik olabiliyormuş. Kan ilacı dişleri sarartıyormuş, çürütüyor diyende var. Öte yandan kansızlık zekayı dahi etkiliyormuş. Benden kullansa benim depolar Zatem boştur diye tahmin ediyorum. Çok uzun oldu ama bu kan ilacı konusunda ne yapacağım bilmiyorum
canim sleepy yenidogan cok guzel 1 ay once 3.5 tl idi su an 7 tl olmus o da ben memnunum. pamuk ve su kullanabilirsin ama hesapli olurmu bilmiyorum.Canlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz dogumdan beri uni baby yenidogan kullandim az once markette üçlü paketin 38 tl oldugunu gordum ve sinirden almadan döndüm
canim sleepy yenidogan cok guzel 1 ay once 3.5 tl idi su an 7 tl olmus o da ben memnunum. pamuk ve su kullanabilirsin ama hesapli olurmu bilmiyorum.
Diş çıkarıyor olabilirKızlar oğlum iki gündür kulağını tutuyor. Beş kere olmustur. Ağrıyor mu denk mi getiriyor bilemedim. Sizin bebekleriniz yapıyor mu.ginerva ben kan damlası kullanmaya başladığimda oldu bir kere. Sonra olmadi.
canim ben hala uni baby yenidogan kullaniyorum ama sadece disari çiktigimizda ve geceleri. evdeysem ebebekten baby me' nin pamuklarindan almistim. ona kettle dan sicak su ekleyip kullaniyorum. islak mendilden daha ekonomik ve en temiz. bir dene, begenirsen devam edersin.Canlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz dogumdan beri uni baby yenidogan kullandim az once markette üçlü paketin 38 tl oldugunu gordum ve sinirden almadan döndüm
Evet zaten 2-3 ay sonra olurmuş aşı tuttu diyorlar o zamanKızlaaarrrverem aşısı vurulan yer şişti kızardı, sarı sarı akmış kazağına. Ebe kızarır kabuk bağlar korkma demişti vurduğu zaman, ama 5. Ay dayız şimdi mi olur yaaa, yoksa iltihap mı kaptı bu kız ebeye yazdım cevap da vermedi, eşim de yok, bi kaç gün şehir dışında, napim ben, sizde oldu mu normal mi değil mi, taksi çağırıp doktora mı gideyim
Sleepy kullanıyorum 4lupaket 15 ve üni babyden daha iyiCanlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz dogumdan beri uni baby yenidogan kullandim az once markette üçlü paketin 38 tl oldugunu gordum ve sinirden almadan döndüm
bende olmadım daha ve olursam belki karnım küçülür diye bekliyorum
Ben de olmadım cnm benim bebiş maşallah 10 kg 70 cm anası babası gibi yapılı bir bebek bu yüzden iki üç kere döndü o kadar artık dönmüyor. Siz nasılsınız bebisle
Benimkide 7 kilo 63 cmdi en son baya oldu. Kizim ayni kiskaniyor ama oglumla oyunda oynamak istiyor cok yorucu kafa kalmiyor ev cocuklarİyidir canım sen nasılsın kızın oğlun nasıl benim kız 4. Ayında 6350 Gr 61 cm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?