2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
testim yanlis pozitif verme ihtimali var mi? aklimda deli soruıar .2cocukıa başedemiyorum 3cu de olurs kesin kafayi yerim

hicbir gebelik belirtim yok.onceki gebelikıerimde vucut isisiyla anliyordum ilk basta gebelik olup olmadigini.36.7den yuksekse gebelik mevcut.degilse gebelik yok.benim 36.3cikti.cok korkuyorum ya gebelikse naparim ben

sagolasin canim.evet doktorda oyle dedi ama bebegim cok fazla kilolu degiı ki 8200gram 69sm.iık gunler cok fazla kirmiziydi mecbur dokunuyordum napayim :) atlattik cok sukur iyilesti artik..

Cnm kaşık mamalar da var istediğini alıp anne sütünü altına sıcak su koyup ılıtırsın sonra mamaya katarsin yavaş karıstrıp ya da kilo alsin istiyorsan tam pirinc unu faydalı imiş onunla yapabilirsin. Pirinci az suda haslayip çekince anne sütünü ilik yapıp içine de elma rendesi olursa tadini sever ama sen bilirsin. Bugün iki tatli kaşığı yoğurda bir dilim elma rendesi yaptım yedi hepsini. Artık yutmayı öğrensinler diye az pütürlü veriyorum çok nadir. Mesela patates haşlama da verilir demişti Fonetik

Son düzenleme:
hicbir gebelik belirtim yok.onceki gebelikıerimde vucut isisiyla anliyordum ilk basta gebelik olup olmadigini.36.7den yuksekse gebelik mevcut.degilse gebelik yok.benim 36.3cikti.cok korkuyorum ya gebelikse naparim ben
Her hamilelik farklı her çocukta farklı belirtiler olurmus şimdi emziriyorsan da farklı olabilir ama yabana atma kan ver bence cnm

Kızlaaarrr verem aşısı vurulan yer şişti kızardı, sarı sarı akmış kazağına. Ebe kızarır kabuk bağlar korkma demişti vurduğu zaman, ama 5. Ay dayız şimdi mi olur yaaa, yoksa iltihap mı kaptı bu kız ebeye yazdım cevap da vermedi, eşim de yok, bi kaç gün şehir dışında, napim ben, sizde oldu mu normal mi değil mi, taksi çağırıp doktora mı gideyim

Zor bir durum senin icin uzaktasin elini uzatabulecegin kimse yok ama hiccc sikma canini dolmasin gozlerin. Bi gozumuzu acip bi kapaticaz bi bakmisiz kosuyo kuzucuklar sonra yine kapatip acicaz bi bakmisiz okula baslamislar vs. Boyle boyle bi cirpida buyuyecekler Allah'ın izniyle hicbirsey olmaz kuzuya. O da buyur gider.
O 2. Ay aşısı degilmi ya simdi olmaz cok sacma

Ya sizin nasıl aşı yeri

canim benimki de daha yeni kabardi ve iltihaplandi, 3 gun once uzerini degistiriken tirnagim takildi kalkti kabuguyla birlikte kanadi, su an kizarik sadece, gayet normal, dr bana baticon sur demisti iltihap vs akarsa, surebilirsin arada.
Bizimde yenice kabardı.4 buçuk aylığız ebe kabarırı demişti ama bu kadar uzun sğreceğini düşünmemiştim bende

Bizimde çok benzer bir durum var çocuğum anneannesinden korkuyor o kadar az görüyorki yabancılıyor çocuk

Bizimde çok benzer bir durum var çocuğum anneannesinden korkuyor o kadar az görüyorki yabancılıyor çocuk
ya evet bir de o durum var. hem annanne hem babannede agliyor bizimki. haftada bir gorurse boyle olur, normal. isin kotusu 2dakka uzaktalar sadece. bi de annem hic bana gelmiyorsun diye küsuyor, sadece aksam evde olur kendisi gezmekten dolayi, aksam cocugu uyutuyorum gelemem sen gel gunduz diyorum, herseyi sen bilirsin tabi, benim evime gelmeyene ben niye geliyim diyor. hic evde olmuyorsun keske olsan da gelsem dedim, surekli evde oturamam sıkılıyorum kimsem yok cikip geziyorum diyor. anne degil, taş sanki.

kizlar, benim bebisim sabah uyandiginda meme istemiyor, oyun oynuyor guluyor, meme almiyot. en az 2 saat veriyor ama 1-2 dakika emip birakiyor. gece zaten cok verimli emmiyor, gogsum tam bosalmiyor. nasil bu kadar ac dayaniyor bu kiz

çalışan anne olmak gerçekten çok zormus.bende işe başlayacağım zamanı düşündükçe üzülüyorum.ama yapacak ta birşey yok.sonuçta yine onların geleceği için çalışıyoruz.sende böyle düşün.
annen gelseydi de inan anneye öyle yap böyle yap diyemiyorsun desen bile dinlemiyorlar.ben anneme birakacam ama babam kesin yedirme dediğim ne varsa yedirecek oğluma.oğlum 4.5 aylık daha.annemde emekli hemşire buna rağmen simdiden yemeklerin suyundan ver yok yoğurt ver deyip duruyor.bide su anda sadece anne sütü aliyor ve çok şükür sutumde yetiyor.kreşte en azından senin istediğin düzende gidecek.bide bu açıdan dusun

kizlar, benim bebisim sabah uyandiginda meme istemiyor, oyun oynuyor guluyor, meme almiyot. en az 2 saat veriyor ama 1-2 dakika emip birakiyor. gece zaten cok verimli emmiyor, gogsum tam bosalmiyor. nasil bu kadar ac dayaniyor bu kiz
benimkide ayni şekilde meme vermeye çalışıyorum o elini yada etek bezini emmeye çalışıyor

canim benimki de daha yeni kabardi ve iltihaplandi, 3 gun once uzerini degistiriken tirnagim takildi kalkti kabuguyla birlikte kanadi, su an kizarik sadece, gayet normal, dr bana baticon sur demisti iltihap vs akarsa, surebilirsin arada.
Bizimde yenice kabardı.4 buçuk aylığız ebe kabarırı demişti ama bu kadar uzun sğreceğini düşünmemiştim bende
Sinek isirigi gibi kirmizi bi nokta. Dedigin iltihaplanma olabilir bize doktor demisti ama 3 ay sonra olmasi sacma geldi bana
Kızlar cevaplar için teşekkür, aynı durum olanlar içimi rahatlattınız çok saolun. Sabah misafir geldi, evimin yakınındaymış aradı gel buyur dedim, daha yeni gitti, yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım. Doktora gitmek için eşimin gelmesini beklemeye karar verdim, keyfi yerinde şükür kızımın. Sarı sarı akınca şişlik de gitti kabuk oldu üstü. Ay annelik çok zor dedikleri sürekli yürek hoplatacak şey olmasıymış. Hemen panik oluyorum tecrübesiz olunca. Yeğen kuzen çocuğu da bakmadım hiç. Bu bana emanet ilk can olunca. Hep alarm durumu oluyor bende.

İlk 3 ay 1100 gr aldı 4.ay 90 gr eksik 5.ay içinde perşembe tartıya alınacak. Mama vermeyi düşünmüyorum 100 gr için gerek yok bizim ki çok hareketli hem bakalımmperşembe ne olacak.

Hazır kaşık maması kullanmayı düşünmüyorum canım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…