2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım seninde bebegin sünnet oldu sanirim.çocuk cerrahı bize kontrolde herhangi ileri düzey bir pansumandan bahsetmedi.merhemi 1 hafta devam banyo 2 gun daha sabunsuz olsun acitir dedi.ben nette ılık suya oturma falan okumustum.hızlida okudum ama önerisi olan var mi arkadaşlar.dr iyi hosda yogun biraz tel açıp ne diyeyim birsey demedi kontrolde

Benim kızım 5 aydır hiçbir asısında ateş yada huysuzluk yasamadı canım

Yarin 3 ay 4 gunluk olacak acaba gec kaldık mi ya? 3 ay kontrolune daha goturemedik bu hafta annem aniden rahatsızlandı ve kayinvalide ile ilgili tuhaf seyler yasadik seminere git gel derken dokror kontrolu sarktı
geçmiş olsun,birkaç günden birşey olmaz herhalde

ANNONA 26sever Bebegimhadi Y Yagmurtanesi4 kizlar tesekkurler
calpol un karaciger enzimlerini yukselttigini bilmiyordum, cok huysuzlandi ve ic ceke ceke aglayinca dayanamadim bi cay kasigi vermistim.
bizim kiz asi olurken ben bacagini simsıkı tutamadim biraz geri cekti bacagini. galiba o yuzden ebe sol bacagi biraz sisebilir, sertlesebilir dedi.
banyo yaptirmiyim diyordum ama iyi geliyorsa ben de banyo yaptiriyim

alışır belki ama çok aç kalacak, zaten 8. yıldır beklediğimiz bir bebişti, kıyamıyoruz o yüzden.ücretsiz izne ayrılıcam.

geçmiş olsun. 50 günlükken yaptırdık biz, üç kutu fito krem sürdük, yarayı bol bol kremle kuru kalıp beze yapışmasın dedi doktorumuz. beşinci gün de kontrol vardı iyileşmişti. sıkıntısız geçer inşallah sizinde.

Canım ben operasyon geçirdim 1 gün bensiz kaldı geçen ay . Biberon emen çocuk o günden sonra tutmaz oldu . Ben de ücretsiz izine ayrıldım . Yapacak bir şey Yok perişan etmeyelim hem kendimizi hem bebekleri . Sabahları 1 tatlı kaşığı balla bir tatlı kaşığı çörek otunu karıştır ye bol bol su iç . Süt düzeliyor . Olumlu düşün olumlu olsun . 1 yıl çalışmayalım yapacak bir şey YÖK

biz de sadece pipisinin uzerine gunde 3 kere fucidin merhem sıktık pipiye dokunmadan bezi kapattik. 5 gun kullan dedi doktor 7. gun kontrole cagirdi iyilesmisti, 5 gun banyo yapmasin dedi ama ben 1 hafta yaptirmadim.baska da bir sey yapmadik.

Verem aşışı haric diğer aşılarda 1 gün sonra duş alabilir bebek diyor sofiarya . Hemsire ya. Ateşi varken en iyisi fitil canım

sağ ol canım deneyeyim tarifi inşallah işe yarar.

biz de sadece pipisinin uzerine gunde 3 kere fucidin merhem sıktık pipiye dokunmadan bezi kapattik. 5 gun kullan dedi doktor 7. gun kontrole cagirdi iyilesmisti, 5 gun banyo yapmasin dedi ama ben 1 hafta yaptirmadim.baska da bir sey yapmadik.
Güzel bizde de nerdeyse aynı. 2. Gün kontrol vardi. banyo sabunsuz serbestti ama yaptırmadım.sagol ins. bugün Daha iyi 4. Gun çok sukur :))

Son düzenleme:
Verem aşışı haric diğer aşılarda 1 gün sonra duş alabilir bebek diyor sofiarya . Hemsire ya. Ateşi varken en iyisi fitil canım
Hadi yaaa, benim ebe ve aile hekimi aşı günü yıkayabilirsin dedi yıkadım bir sorun olmadı ama görünen, olmaz da inşallah. Yıkamayım madem bidaha

Kızlar bebişlerinizi nasıl oyalıyorsunuz benim kız oyun halısından sıkıldı durmuyor, şarkılara artk gülmüyor. Tek derdi ayak ağza. Buz dolabı süslerini alıp atardı duvardaki tablolarımı severdi artk bunları da yapmıyor. Yeni oyuncak mı alsam ne yapsam

Bizimki artık evde bile durmuyor odalardan sıkıldı, dışarı parka götürüyorum hava alsın diye, bazen markete gidiyorum. Dışarı çıkmak iyi geliyor dikkati dağılıyor. Öğleden önce ve akşama doğru 2 kez çıkıyoruz.
Zaten havalar bozacak en iyisi güzelken bol bol oksijen aldırmak.

Hadi yaaa, benim ebe ve aile hekimi aşı günü yıkayabilirsin dedi yıkadım bir sorun olmadı ama görünen, olmaz da inşallah. Yıkamayım madem bidaha
Canım benim aile doktorum ve hemşiremizde verem hariç yıkayabilirsin diyo aşı ağırlığı falan üstünden gider diyo ben ilk bebeğimi yıkamamıştım bunu yıkıyorum iyi geliyor

canım yürüteç zararlı diyebiliyorum.bacakların çarpık olmasının sebeplerindenmiş.bide seninki kız çocuğu.hem erken yürüyeceğine emellesin daha iyi.eşin kullanacaksın diyorsada hemen kullanma.biraz daha büyüsün olmadı kv denler geldiğinde göstermelik bi iki kere koyarsın onlarda kullandığını düşünürler.

Ay öyle deme.çok zordur eminim.ben bazen tek erkekle başedemiyorum ama onlar sen olmazsan ne yaparlar diye düşün.sırayla hepsinin gözlerine bakınca bile herşeyi unutursun.yapabilirsen en azından haftada bi kadın tut

Canım bizdede şişme olmadı ama ateş ve huzursuzluk oldu 4 gün kadar sıkıntı devam etti sonra geçti en zor aşimiz bu geçti bizim ben bir gün sonra ılık duş aldırmiştim sıkıntı olmadı

hadi onlar cahil,dün işyerinden arkadaşlarım geldi.ikisininde 2 çocuğu var.daha 4 ayı dolmamış çocuğu ikiside kucağında oturtuyor.biride yürütmeye çalışıyor.siz rahat oturun diye bahane edip çocuğu almaya çalışıyorum ama vermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…