2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bebegimin 4. Ayi bitti dün sünnet ettirdik.ben buralarda eski forumları okuyunca sünnetinin bu aylarda olmasinı istedim.ayrıca dil bağı da kesildi.maskeyle gaz vererek özel hastanede çocuk cerrahı islemleri yaptı.iyi geçti ama işte pipisi iyi olmadan diken üstündeyim.ilerde daha da zor olurmus demek ki.sünnet 4 aylıkken bile zor birseymis
Biraz stresli bir anneyim ister istemez

Yani onlar öyle söylüyor ama doktorların vardır bi bildiği diye düşünüyorum bende veriyorum ama biberonla değil tabiki eskiler inek sütü verdik biz diyorlar birşey olmadı topaç gibiydi falan filan anlatıyorlar ama kalorisi yüksek vitamin değeri düşük mamaya oranla boş kilo yapıyor ileride şeker tansiyon hastalığına yol açıyor ondan suya karşı da kafam karışık internetten baktım 40. 50cc icebilir diyorlar yani biberon fazla gelebilir aman valla hi zor şu annelik ya

Bende işe başlayalı 2 hafta oldu. Özel okulda çalışıyorum. Bebeğim o kadar iştahsız ki anlatamam. Gece emiyor ama dolu olan sütüm çok azaldı. Israrla sağıyorum işyerinde. Süt izni yok. İle başlayacağım için 1 aydın falan biberona alıştırmaya çalıştım. Zor oldu. Hala alışmadı ama kolay olmuyor. İlk oğlumda sütüm olduğu halde emmedi. Zaman geçiyor. Sıkıntı yapma. Sabırlı ol. Biberona alışacaktır çünkü belli bir zaman sonra zaten ek gıda ve biberonla su gibi şeyler zaten içecek. Sabırlı ol alışıyorlar.

tam üç aylık olduğu gün yaptırdık, kontrolde. beşinci ayda da olacak.

Yarin 3 ay 4 gunluk olacak acaba gec kaldık mi ya? 3 ay kontrolune daha goturemedik bu hafta annem aniden rahatsızlandı ve kayinvalide ile ilgili tuhaf seyler yasadik seminere git gel derken dokror kontrolu sarktı

bebislerimiz artik buyudu sayilir, anne sutunu kafaya takip iyice azaltmayalim kizlar, yetmedigi yerde mamayla destekleriz, ek gidalara da az kaldi, 4 ayi atlattik ya buna şükür, calisan anneler ise kaygilarinda cok haklilar, biberona aslinda ise baslamadan bir ay once alistirmaya baslamak gerekliymis, ama zamanla alisirlar, zor zamanlari atlatmak uzereyiz
Bebegimhadi gecmis olsun canim, cok cabuk iyilesiyor 1 haftada tamamen iyilesmis olacak.

Yarin 3 ay 4 gunluk olacak acaba gec kaldık mi ya? 3 ay kontrolune daha goturemedik bu hafta annem aniden rahatsızlandı ve kayinvalide ile ilgili tuhaf seyler yasadik seminere git gel derken dokror kontrolu sarktı
rota ozel asi oldugu icin eczaneden alip aile hekimliginde yaptirabilirsin, ben de 3 aylikken yaptirdim, ikincisi 5 aylikken olacak, fazla geciktirme cunku rotaylaa 4 ay asilari arasinda belli bir sure gecmesi gerekiyor, 21 25 gun arasi demisti hemsire yanlis hatirlamiyorsam, onabgore planlarsin.

Sağol inş. ...Seninde bebişin sünnet oldu sanırim hayırli olsun.1 haftada iyileşsin çok sevindim buna

Biberonla az veriyorum.dr suya gerek yok dedi ama onu bu konuda dinlemedik.agzında pamukcuk olmadi bebegin mesela.

Biberonla az veriyorum.dr suya gerek yok dedi ama onu bu konuda dinlemedik.agzında pamukcuk olmadi bebegin mesela.
Biberonla takip etmek acısından kolay olabilir aslında ben enjektöre veriyorum 12.5 cc yani 5cay kasigi iç organları tam hazır olmadığı için vermeyin yazıyordu ama düşününce mamayıda su dan hazırlıyoruz bilemedim iki ucu b.klu değnek resmen az veriyorum yani bn .çevre çok baskıcı bi tek bizim gibi sık sık icmesi gerekiyo gibi yapiyorlar kendimi kotu hissediyorum

Sindirim sistemine cok ciddi zararları varmış bebegim. Kendi doktoruma dedim dinozordur o inek sütü ver diyen doktor dedi:))

Ay cıldırma sebebi, Allah sabır versin arkadasım !

Canım su vermek elektrolit dengesini bozuyormus.

Kız sen nerelerdesin bu doğurdun kayboldun nasılsın bebiş nasıl

Valla bisey diyim mi telefonla ilgilenmiyo degilim ama burayi unuttum bulamadim da forumlarda aklima geldiginde. İyiydi o zamanlar simdi hayatimda bosluk oldu sizsiz. Yoksa tipik turkish kadin gibi cocuktan vakit kalmiyo hicbiseye demiycaaammm:) siz nasilsiniz dedikodu var mi dedikodu:)

bugun 4.ay asisini oldu kizim. ebe asi yeri biraz sertlesebilir, sisebilir dedi. bunlar 2.ay asinin devami degil mi? o zaman boyle bisey soylememisti.
siz de asi yerinde sisme/sertlesme/ates/huzursuzluk oldu mu, olduysa naaptiniz, ayni gun banyo yaptirdiniz mi?
cok soru sordum ama yalnizim o yuzden telasliyim biraz

Şişme falan olmadı ama ateşi çıktı huysuz oldu 3-4 gün sonra normale döndü

Bir bacağındaki aşı yeri dokununca az sert gibiydi ama şişme falan olmadı. Çok huysuz oldu, ateşi yükselmeye yüz tuttu izin vermedim. Sabah aşı oldu akşam üstü yıkadım, sonra ateşi düşsün die Bi kaç kere daha yıkadım

Bana hemsire atesi cıkar demedi.calpolü gereksiz yere vermek istemedim.cocuk doktorumuz ısrarla ateş çıkarsa verin demisti.ve bir arkadaşimda bebegi oldugundan biliyor atesi takip et dedi.4. Ay aşisında bebegin atesini takip ettim.artmadi ateş olmadi hersey normal geçti.

Bebegi dün sünnet ettirdik.onun icin kan verdigimizde karacigerde als mi deniyor bu iki değer yüksek denip yeniden kan verildi.calpolde bu kan degerlerini yükselteceginden 2. kez kan verdik.yani calpol karaciger değerini yükseltiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…