2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Aynen bizimki de doğduğu günden beri tek bir tarafı seviyor diğer tarafa zor yatırıyorum yada anca kolumda uyursa falan.. inatçı boğalar noolcak :)))

Bu bahsettiğiniz fitil nedir ? Ağız yoluyla mı veriliyor ? İsmi var mı? Bizimde aşı var hazırlıklı olayım diye soruyorum.geçmiş olsın bu arada sizede
Canım fitillerin hepsi popodan veriliyor ismi şu an yanımda YÖK ama eczacıya ateş düşürücü fitil deyip ayını söylersen verir bir tane hepsi aynı hemen hemen

Bende de chicconun yatan baston modeli var ama kalın bizim ki.kullaniyoruz surekli bence de rahat edersin.bir hareketle kapatip açiliyor kullanıslı

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bebeğim kafasını geriye doğru atarak uyuyor sizce normal mi resim ekledim bilgisi olan varmı acaba birde mama yerken yay gibi kasılıyor ağlıyor endişeliyim
Bana yatışı zor geldi bebisin baya zorluyor yavrum.masallah mavis mavis bakıyor, benim oglumla benziyorlar. yatısi huyu olabilir arkadaslarin yazdıği gibi.benim ki düz yatiyor eller yukariya doğru açık.ama her zaman böyle yanlardan yastığı kaldirdiğimdan beri

Kızlar 3. Kez idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor oğlum. Yine antibiyotik verdi doktor. 3 ay 6 günlük. 3. Antibiyotik oldu çok üzülüyorum ama iştahsızlığını buna bağlıyor. Neden olur diyorum kakadan geçebilir diyor. Bezini de sık değiştiriyorum. Her gün banyo yapıyorum ama yine enfeksiyon olmuş. Sizde de oluyor mu? Tahlil yapıyor antibiyotik kullanıyoruz 10 gün. Sonra yine tahlil zaten 3 gün sonra çıkıyor sonuç. Bakıyoruz yine enfeksiyon. Ne olacak böyle bilmiyorum.

Cok gecmis olsun

Oglumda mamayi baya azaltti .5 saatte bir yiyor nerdeyse zorla emzirmenin arkasından kandırarak mama veriyorum.günde 1vkezde içilmediğinden çöpe gidiyor sık sık.evim oyle yanan bir ev degil sıcak bir ev olsa hepten az yerdi sanırim çünkü annemde sıcaktan bayılıyor.

Canım bi çocuk nefeolojisine götur bence erkek bebeklerde böbrek genişlemesi çok oluyor anne karnındayken idrarı geri kaçabiliyor böbreğe falan benim büyük oğlum öyle şimdi 21aylik yeni yeni genişleme kapanıyor.belirtiside idrar yolu enfeksiyonu ne olur ne olmaz bi götür kontrol ettir çünkü bazen doktorlarımız sağolsun umursamiyorlar

Kizlar siz bebisleri boyle yan mi yatıriyosunuz. Benimki ilk gunden beri sirtustu yatiyor oyle oluncada kafasini boyle koymak gibi durum olmuyor. Sirt ustu kafa saga bakar pozisyonda yatıyor

canim erkek cocuklarda idrar yolu enfeksiyonu olmaz der kadir tugcu, lutfen onun sorulara verilen cevaplarini oku, uye olarak boy kilo bilgisi vererek istahsizligini sor, bos yere antibiyotik kullaniyorsun, o doktora bir daha gitme, tahlillerinde nitrit pozitifse iye olur, tahlillerine bak tahlil sonuclarini da gonder hocaya yorumlasin,

Kizlar siz bebisleri boyle yan mi yatıriyosunuz. Benimki ilk gunden beri sirtustu yatiyor oyle oluncada kafasini boyle koymak gibi durum olmuyor. Sirt ustu kafa saga bakar pozisyonda yatıyor
Kendi ayarliyo artık pozisyonunu canım normalde ilk yan yatırıyordum ama artık sırt üstü yatıp kafayı yan ceviriyorum daha doğrusu kendi hep aynı tarafa yatiyor

Olmaz diyemem zira yetişkin bir erkeğin bile iye olduğunu gördüm ama erkeklerde çok cok daha az oluyor bunu soyleyebilirim.Benim büyük oğlum böbrek genişlemesi var idrar da geri kaçıyor böbreğe böyle durumlarda çok sık iye olunurmus çok şükür 21 aylık her ay test yaptırıyorum daha hiç olmadı iye. Yani erkeklerde çok olunmuyor.hatta acaba onda da öyle birşey mi var diye düşündüm tabi inşallah yoktur ama doktorlarımız bazıları yani pek umursamıyor.

Benimki hep sırt üstü yatıyordu ama kendi sırt üstü yatarken sağa sola çevirdiği için kafasını çok takılmıyordum.Ebemiz arkası düzleşmiş yan yatır birazda dedi.Dedim kafasını sağa sola çeviriyor kendisi o da aynı şey değil dedi.Bende deniyorum ama destek koymama rağmen yıkıyor yastıkları yinede sırt üstü yatıyor.

geçmiş olsun.

Benim oğlumda da genişleme vardı annekarnında. 3 aydın kontrol ediliyor. 2mm düştü. Onunla ilgili midir acaba?? Yani mikrop olduğunda antibiyotik şart ama tekrarladığı için tedirginim

İçim rahatladı şimdi teşekkür ederim hepinize :) birde mama yemek istemiyor yay gibi kasılıyor gazıda yok elleri hep ağzında salya akıyo diş olabilir mi acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…