2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen zor valla ha ayse onerin masajini mutlaka yap o bebegi soyuyo bn soymadan yapiyorum mideden bagirsaklara dogru elimi hafif bastiriyorum sonrasinda masajdaki gibi ayaklari yukari kaldiriyorum pirt pirt gidiyo ayrica salincak işe yararsa haber ver bizlerede belki çare olur bizde alalım gerçi bn alcaktım ama benim büyük içinden çıkmaz diye korkuyorum gerçi o da bebek daha kiyamam.

Aynı şeyi düşündüm, hatta birkaçının profiline girip baktım başka bir grup kurdular ordan mı konuşuyorlar diye
Merak ettim hepsi birden girmeyince, herkes iyidir umarım. Ben sürekli yazamasam da ara ara girip okuyorum. Arkadaşları arıyor gözüm.

kizlar benim bebe kolik oldugu icin yetişemiyorum giremiyorum

ben buralardayım cocukla düzen kurmaya çalışıyorum bi de yalnızım yardım etcek kimsem yok okuyorum ama pek yazmaya vakit olmuyo.. iyiyiz çook şükürrr.. diğer arkadaşlarda da durum farklı değildir herhalde kiminde 2 cocuk var yaz tatili büyük cocuklar hep evde falan zor oluyodur diye düşünüyorum..

Selam kızlar ben de kendi çapımda gruba girmeme kararı almıştım olumsuz şeylerden etkileniyorum diye
İyiyiz biz de çok şükür, büyüyo kuzum

Son düzenleme:
ben prima pampers premium care kullaniyorum. 4.5 kilodan sonra 2 numaraya gectim. ilk basta buyuk oldu biraz ama 1 numara da lastikleri sikiyordu

O da doğru gündüz için istemiyorum zaten gece uyusun yetee gündüz bi şekilde eyliyorum onu. Ama gece bnm de bi şekilde uyumam lazım o zaman sıkıntı oluyor
S Simin88 uyku egitimi icin ilk 4 ayin bitmesini oneriyorlar. o zamana kadar bebek ne isterse o sekilde olmaliymis. ben de 4.aydan sonra uyku egitimi verebilir miyim bilmiyorum ama ogrendigim boswy var : uyku, uykuyu cagiriyor. gunduz uyutmatip gece bebegin uyumasini beklemek yanlis. bebek o kadar yorgun ve bitkin dusuyor ki uyuyamiyor bile. mumkunse bebeginizi 2 saatte bir uyutun. uykusu geldiginde o huysuzlanir zaten. ve uyuyan bebegi uyandirmayin. ben yaptim siz yapmatin sakin. ben sallayarak elimde uyutuyorum, bazen uykuus olmasina ragmen direniyor, ben pes edip birakiyorum. sonra biraz nefeslenip yeniden devam ediyorum. Allah hepimize kolayliklar versin, bebeklerimize de saglik, sihhat ve mutluluk versin Allahim.

Allah razı olsun hemşire :)) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama yürütgeç kesin alacağım dolansın evde :)

Senin yine iyi kesintisiz uyuyor, bizim ki gece en fazla 2.30 saat sonra emiyor 2 saat sonra 1 saate düşüyor ve sabah 5’de fiks kalkıyor.
Gündüzde 1 saat 45 dk değişiyor ama en fazla 1 saat olacak şekilde 3 kez uyuyor.
Bir yerde okumuştum 1950’lerle 60’larda bebekler çok uyuyormuş ve bilgiler hep o tarihten kalma imiş. Şimdi ışık ses tv telefon vs derken sokak lambaları bile bebekleri etkiliyormuş.
Dolayısı ile ortalama bebek uyku düzeni bu kadar anacım bizimkiler normal yani :))

Evet canım o şekilde yapmak gerek ama bem kitaba göz gezdirdim her saat bir şey yapmak zorundasın yahu biz hep evde miyiz sanki dpktora git aşıya git hadi gitmedik diyelim, bu bebeklerin aşı olduğu zamanlar malum.
Ne yapacağız rutine kitaba bağlı mı kalacağız? Bence mümkün değil.. haaa ağlata ağlata öğretirim diyen varsa o ayrı, benim içim el vermiyor.. ne zaman isterse uyusun uyansın en fazla 1 yaşına gelince gündüz yorulup gece uyuyacak

Kaldı 9 ay

Kızlar kızımın popo arasi arkadan pisik olmuş nokta nokta kabarık gibi kizarik mustela kullaniyordum bişey yoktu üç aydır bir günde bu kadar olmuş ıslak mendil kullandım bikac kez ondan mi bilemedim normalde pamuk su kullaniyorm. Pisik kremi sudocrem veya desitin alicam kullanan önerisi olan memnun kalan var mi

Salıncak allahımmm alın alın. Koydum içine hafif müzikleri var sallanıyo uyuyo uyumasa bile oyuncaklara bakıyo çok rahatladım. Evi süpürdüm mutfağı topladım tatlı yaptım şimdide kahvemi içiyorum eğer gece böyle olursa sanırım rahata ereceğimmmmmm

Uyursa hayatta ellemem valla. Eğitim meğitim boş uğraşamam ben o kadar koyacam bebeği beşiğe pes etmeden çocuk çatlıycak ağlamaktan piş piş mi diycem yok artık. Salıncakta çok güzel uyuyo valla uysun dursun gündüz zaten uyutuyorum uyutmuyorum değil bnm dediğim uyumasa dert etmem gündüz onu diyorum

Ahah doğrudur tabi. Ben bile uyumazmışım teyzem bana senn rövanşını alıyor sesini çıkarma dedi. Ne diycemi bilemedim :))

Ben salıncak aldım rahat rttim imkanınız varsa buyrun alın. Deminden beri içerde oturuyo uyuyo uyanıyo. Demin bi sıkıştı karnı emzirdim rezene falan verdim şimdi yatırdım dinleniyo beyefendi ben o arada temizliğimi yaptım mutfağımı topladım tatlı yaptım şimdide oturdum kahvemi içiyorum. Buyrun alın yani keşke daha önceden alsaymışım

Hadi yaa ay bende alayim bari ya hemen teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…