- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.281
Aynen zor valla ha ayse onerin masajini mutlaka yap o bebegi soyuyo bn soymadan yapiyorum mideden bagirsaklara dogru elimi hafif bastiriyorum sonrasinda masajdaki gibi ayaklari yukari kaldiriyorum pirt pirt gidiyo ayrica salincak işe yararsa haber ver bizlerede belki çare olur bizde alalım gerçi bn alcaktım ama benim büyük içinden çıkmaz diye korkuyorum gerçi o da bebek daha kiyamam.O masajı yapıyım bende. Benm oğlum saat 20.30 21.00 gibi uyuyo gece 12 1 e kadar sonra uyanıyo emiyo gazını çıkarıp tekrr yatırıyorum bi daha 3.5 4 gibi kalkıyo sonra daha uyumuyo. Gündüz de pek uyumuyo. Bu uyutmalarım da sekiz buçuk da uyuttuğum kendi kendine uyuyo diğrrlerinde hep ayağımda bugün salıncağı gelicek inşallah durur içinde sallanır da hrm diyorum belki o sallana sallana gazı falan da gider çıkarır kolay. Valla zorrr zorrr
bazı arkadaşlar artık girmiyor neden acabasofiarya C Chivas Regal LastMadOnEarth _meLinDa_ kardelen384 tired Beyazkediiiiii UykucuSirine Dolunay22 toist EvBoregi Belirtisiznesne H Hunilimom daha ismini yazamadillarim bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım ozletmeyin kendinizi öptüm hepinizi
bazı arkadaşlar artık girmiyor neden acabasofiarya C Chivas Regal LastMadOnEarth _meLinDa_ kardelen384 tired Beyazkediiiiii UykucuSirine Dolunay22 toist EvBoregi Belirtisiznesne H Hunilimom daha ismini yazamadillarim bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım ozletmeyin kendinizi öptüm hepinizi
kizlar benim bebe kolik oldugu icin yetişemiyorum giremiyorumAynı şeyi düşündüm, hatta birkaçının profiline girip baktım başka bir grup kurdular ordan mı konuşuyorlar diye
Merak ettim hepsi birden girmeyince, herkes iyidir umarım. Ben sürekli yazamasam da ara ara girip okuyorum. Arkadaşları arıyor gözüm.
arada bekleriz canım emzirirken filan ozletmeyin kendinizi ne güzel bir aile olmuştukkizlar benim bebe kolik oldugu icin yetişemiyorum giremiyorum
ben buralardayım cocukla düzen kurmaya çalışıyorum bi de yalnızım yardım etcek kimsem yok okuyorum ama pek yazmaya vakit olmuyo.. iyiyiz çook şükürrr.. diğer arkadaşlarda da durum farklı değildir herhalde kiminde 2 cocuk var yaz tatili büyük cocuklar hep evde falan zor oluyodur diye düşünüyorum..bazı arkadaşlar artık girmiyor neden acabasofiarya C Chivas Regal LastMadOnEarth _meLinDa_ kardelen384 tired Beyazkediiiiii UykucuSirine Dolunay22 toist EvBoregi Belirtisiznesne H Hunilimom daha ismini yazamadillarim bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım ozletmeyin kendinizi öptüm hepinizi
Bende hep takipteyim aslında ama grup bi sessizleşti nedensebazı arkadaşlar artık girmiyor neden acabasofiarya C Chivas Regal LastMadOnEarth _meLinDa_ kardelen384 tired Beyazkediiiiii UykucuSirine Dolunay22 toist EvBoregi Belirtisiznesne H Hunilimom daha ismini yazamadillarim bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım ozletmeyin kendinizi öptüm hepinizi
ben prima pampers premium care kullaniyorum. 4.5 kilodan sonra 2 numaraya gectim. ilk basta buyuk oldu biraz ama 1 numara da lastikleri sikiyorduKizlar bebek bezinde 1 numaradan 2 numaraya ne zaman gectiniz?
1 numara bebisimin bacaklarinin ust kismini sıkıyor ve iz yapiyor 2 numaranin ise beli o kadar bol ki bisey yapsa taşıverecek gibi durdu hemen cikardim
Yarin yeni paket almam lazim napsam?
57 günlüğüz bu arada
S Simin88 uyku egitimi icin ilk 4 ayin bitmesini oneriyorlar. o zamana kadar bebek ne isterse o sekilde olmaliymis. ben de 4.aydan sonra uyku egitimi verebilir miyim bilmiyorum ama ogrendigim boswy var : uyku, uykuyu cagiriyor. gunduz uyutmatip gece bebegin uyumasini beklemek yanlis. bebek o kadar yorgun ve bitkin dusuyor ki uyuyamiyor bile. mumkunse bebeginizi 2 saatte bir uyutun. uykusu geldiginde o huysuzlanir zaten. ve uyuyan bebegi uyandirmayin. ben yaptim siz yapmatin sakin. ben sallayarak elimde uyutuyorum, bazen uykuus olmasina ragmen direniyor, ben pes edip birakiyorum. sonra biraz nefeslenip yeniden devam ediyorum. Allah hepimize kolayliklar versin, bebeklerimize de saglik, sihhat ve mutluluk versin Allahim.O da doğru gündüz için istemiyorum zaten gece uyusun yetee gündüz bi şekilde eyliyorum onu. Ama gece bnm de bi şekilde uyumam lazım o zaman sıkıntı oluyor
donmeye basladiklari zaman biraz daha rahat olur yere yorgan falan seriyoruz etrafina da bir seyler bir muddet oyalaniyor ama yine de kucak istiyor.5 aydan sonra olur bu. 7 aydan sonra ise surunmeyi ogreniyorlar biraz daha fazla vakit geciriyorlar surunerek :) 8 ay sonrasi da hem emekleyip hem oturabildikleri icin artik kucaga gelmiyorlar ama surekli biyerlere emekledikleri icin pesinde oluyorsunuz.yurudukten sonra en zoru bence iki buklum pesinde kosuyorsunuz:))
O masajı yapıyım bende. Benm oğlum saat 20.30 21.00 gibi uyuyo gece 12 1 e kadar sonra uyanıyo emiyo gazını çıkarıp tekrr yatırıyorum bi daha 3.5 4 gibi kalkıyo sonra daha uyumuyo. Gündüz de pek uyumuyo. Bu uyutmalarım da sekiz buçuk da uyuttuğum kendi kendine uyuyo diğrrlerinde hep ayağımda bugün salıncağı gelicek inşallah durur içinde sallanır da hrm diyorum belki o sallana sallana gazı falan da gider çıkarır kolay. Valla zorrr zorrr
S Simin88 uyku egitimi icin ilk 4 ayin bitmesini oneriyorlar. o zamana kadar bebek ne isterse o sekilde olmaliymis. ben de 4.aydan sonra uyku egitimi verebilir miyim bilmiyorum ama ogrendigim boswy var : uyku, uykuyu cagiriyor. gunduz uyutmatip gece bebegin uyumasini beklemek yanlis. bebek o kadar yorgun ve bitkin dusuyor ki uyuyamiyor bile. mumkunse bebeginizi 2 saatte bir uyutun. uykusu geldiginde o huysuzlanir zaten. ve uyuyan bebegi uyandirmayin. ben yaptim siz yapmatin sakin. ben sallayarak elimde uyutuyorum, bazen uykuus olmasina ragmen direniyor, ben pes edip birakiyorum. sonra biraz nefeslenip yeniden devam ediyorum. Allah hepimize kolayliklar versin, bebeklerimize de saglik, sihhat ve mutluluk versin Allahim.
Sevindim canım iyi olun hepsagol canim yok şükür gidip geliyoruz kontrollere simdilik hersey yolunda gazlarimizda gecti hep uyuyoruz cok şükür
Salıncak allahımmm alın alın. Koydum içine hafif müzikleri var sallanıyo uyuyo uyumasa bile oyuncaklara bakıyo çok rahatladım. Evi süpürdüm mutfağı topladım tatlı yaptım şimdide kahvemi içiyorum eğer gece böyle olursa sanırım rahata ereceğimmmmmmAynen zor valla ha ayse onerin masajini mutlaka yap o bebegi soyuyo bn soymadan yapiyorum mideden bagirsaklara dogru elimi hafif bastiriyorum sonrasinda masajdaki gibi ayaklari yukari kaldiriyorum pirt pirt gidiyo ayrica salincak işe yararsa haber ver bizlerede belki çare olur bizde alalım gerçi bn alcaktım ama benim büyük içinden çıkmaz diye korkuyorum gerçi o da bebek daha kiyamam.
Uyursa hayatta ellemem valla. Eğitim meğitim boş uğraşamam ben o kadar koyacam bebeği beşiğe pes etmeden çocuk çatlıycak ağlamaktan piş piş mi diycem yok artık. Salıncakta çok güzel uyuyo valla uysun dursun gündüz zaten uyutuyorum uyutmuyorum değil bnm dediğim uyumasa dert etmem gündüz onu diyorumS Simin88 uyku egitimi icin ilk 4 ayin bitmesini oneriyorlar. o zamana kadar bebek ne isterse o sekilde olmaliymis. ben de 4.aydan sonra uyku egitimi verebilir miyim bilmiyorum ama ogrendigim boswy var : uyku, uykuyu cagiriyor. gunduz uyutmatip gece bebegin uyumasini beklemek yanlis. bebek o kadar yorgun ve bitkin dusuyor ki uyuyamiyor bile. mumkunse bebeginizi 2 saatte bir uyutun. uykusu geldiginde o huysuzlanir zaten. ve uyuyan bebegi uyandirmayin. ben yaptim siz yapmatin sakin. ben sallayarak elimde uyutuyorum, bazen uykuus olmasina ragmen direniyor, ben pes edip birakiyorum. sonra biraz nefeslenip yeniden devam ediyorum. Allah hepimize kolayliklar versin, bebeklerimize de saglik, sihhat ve mutluluk versin Allahim.
Ahah doğrudur tabi. Ben bile uyumazmışım teyzem bana senn rövanşını alıyor sesini çıkarma dedi. Ne diycemi bilemedim :))Senin yine iyi kesintisiz uyuyor, bizim ki gece en fazla 2.30 saat sonra emiyor 2 saat sonra 1 saate düşüyor ve sabah 5’de fiks kalkıyor.
Gündüzde 1 saat 45 dk değişiyor ama en fazla 1 saat olacak şekilde 3 kez uyuyor.
Bir yerde okumuştum 1950’lerle 60’larda bebekler çok uyuyormuş ve bilgiler hep o tarihten kalma imiş. Şimdi ışık ses tv telefon vs derken sokak lambaları bile bebekleri etkiliyormuş.
Dolayısı ile ortalama bebek uyku düzeni bu kadar anacım bizimkiler normal yani :))
Hadi yaa ay bende alayim bari ya hemen teşekkür ederizSalıncak allahımmm alın alın. Koydum içine hafif müzikleri var sallanıyo uyuyo uyumasa bile oyuncaklara bakıyo çok rahatladım. Evi süpürdüm mutfağı topladım tatlı yaptım şimdide kahvemi içiyorum eğer gece böyle olursa sanırım rahata ereceğimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?