- 11 Eylül 2017
- 417
- 638
- 33
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
- #66.261
Şu anda ben de bu mesajı bir cinnet sonrası yazıyorum. Dün saat 10’a kadar ugrastırdı, ne yapsam uyumadı. Bugün de 4 saattir yatır yatmaz, kaldırırsın ağlar. Arabasına koydu annem saatlerce gezdirdi uyudu gibi oldu yataga aldık uyandı. 1 saattir de ayagımda salladım anca uyudu. Beni artık hiç emmiyor, mamaya döndü tamamen. Neyseki gaz sorunu çözüldü Aptamil comformil kullanmaya başlayınca. Şimdi de uykuya karşı direnç başladı. Gözünden uyku akıyor ama direniyor. Dişimi sıkmaktan dişimi kırdım az önce. Yarın psikiyatriye gidip ilaç yazdıracam kesin. Nasılsa artık emmiyor. Senin de gaz sorunun için bir şeyler önerebilmek isterdim ama senin ki emiyor. Sen kimyon çayı falan mı içsen acaba? Kimyon rezene anason ısırgn otu ve ıhlamuru 1’er tatlı kaşığı karıstırıp demliyordum ben. Hem süt artıyordu hem gaz bitiyordu. Bir de kullanmak istersen Spazmo Panalgine diye bir fitil var. Ben çok sıkışıp kaka yapamadıgında yarım fitil atıyordum. Yarım saat içinde gaz çıkarıp kaka yapıyordu. Doktoruna da sor istersen.. ayyy ne uzun yazdım yine. İçim şiiti benim içiiimmmBen yapamıyorum onu. Sezeryan doğum yaptığum için zorunluluktan 15 20 gün boyunca yatakta yanımda yattı. Sonra beşiğine koydum kenarları var diye heralde rahat mı edemedi korktu mu istemedi mi bilmem hiçbi şekilde uyumadı. Beşikte salladığım halde hemde. Sonra mecbur aldım yine yanıma. Daha sonrada gazı olduğu için sürekli sallanarak uyumak zorunda kaldı şimdi yavaş yavaş geçti ama alıştı muhtemelen sallanmak istiyo bende gece sürekli kucağımda sallayamadığım için ayağımda sallıyorum simdi salıncak aldım e bebekten yarın gelecek eğer onda uyursa sallamasını kurucam salanarak uysuun yeterki beni rahat bıraksın. Hiç koyup da uyumuyo. Bi kere saatlerce uyutmadım. Artık bayılır uyur diye yok yine de kendiliğinden uyumadı salladım öyle uyudu. Gece saat 3.5 dan sonra sancısı sıkıştırıyo onu kakasını yapacak diye 6.5 7 ye kadar sallasam bile uyumuyo. Bugün hala yapmadı mesela genelde böyle olmuyor pek iki kaşık da zeytinyağ verdim düşün onunla yapamadı. Sütümden kaynaklıymış bu durum. Yağlı olmasını hazmedemiyomuş minnak midesi. Büyüyüp geliştikçe düzelecek dediler inşallah düzelir. Çok yoruluyorum. Kaldı ki normalde bile ben uykumu alamadığım zaman sinirli uyuz bi insan olurum şuanda saatli bomba gibiyim. Kime patlıycam hiçbi fikrim yok bi haftadır ikişer saatlik uykularla duruyorum. Uyku en çok korktuğum şeydi başıma geldi....