• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben salıncak aldım rahat rttim imkanınız varsa buyrun alın. Deminden beri içerde oturuyo uyuyo uyanıyo. Demin bi sıkıştı karnı emzirdim rezene falan verdim şimdi yatırdım dinleniyo beyefendi ben o arada temizliğimi yaptım mutfağımı topladım tatlı yaptım şimdide oturdum kahvemi içiyorum. Buyrun alın yani keşke daha önceden alsaymışım
Canım markası ne? Bir fotografını atar mısın mümkünse?

Canım markası ne? Bir fotografını atar mısın mümkünse?
Atarım tabi. Fisher price 3 ü bir arada salıncak
Screenshot_20180802-194542_ebebek.jpg

Kizim 3 haftadir doğru dürüst kilo almadi yarin dr a goturcem mamaya baslicaz
Kilo almamasının baska bi nedeni olabilirmi ?

Kizim 3 haftadir doğru dürüst kilo almadi yarin dr a goturcem mamaya baslicaz
Kilo almamasının baska bi nedeni olabilirmi ?

Canım kanda ve idrarda enfeksiyona baktır. Benim kızım 1 hafta hiç kilo almamıştı idrarda düşük enfeksiyon çıktı. Antiseptik şurup verdi dr. 1 haftadır kullanıyoruz. 300 gram almış bu hafta. Eğer kilo alımı olmasaydı antibiotik başlayacaktı. Çok üzülüyordum.

Kızlar kızımın popo arasi arkadan pisik olmuş nokta nokta kabarık gibi kizarik mustela kullaniyordum bişey yoktu üç aydır bir günde bu kadar olmuş ıslak mendil kullandım bikac kez ondan mi bilemedim normalde pamuk su kullaniyorm. Pisik kremi sudocrem veya desitin alicam kullanan önerisi olan memnun kalan var mi
islak mendili ben de geceleri kullaniyorum, belki o sebep olmus olabilir. ben penaten krem ile mustelayi donusumlu kullaniyorum ama sudokremin de cok iyi oldugunu duydum.

Canım kanda ve idrarda enfeksiyona baktır. Benim kızım 1 hafta hiç kilo almamıştı idrarda düşük enfeksiyon çıktı. Antiseptik şurup verdi dr. 1 haftadır kullanıyoruz. 300 gram almış bu hafta. Eğer kilo alımı olmasaydı antibiotik başlayacaktı. Çok üzülüyordum.
Bak şimdi içime kurt düştü kızım 1 ayda 300 gram almış çok canımı sıktı acaba mı ya Allah korusun off eşime desem şindi hayatta götürmez çocuğu deldirmem der off

Peki bi belirtisi varmiydi enfeksiyonun

Kızlar kızımın popo arasi arkadan pisik olmuş nokta nokta kabarık gibi kizarik mustela kullaniyordum bişey yoktu üç aydır bir günde bu kadar olmuş ıslak mendil kullandım bikac kez ondan mi bilemedim normalde pamuk su kullaniyorm. Pisik kremi sudocrem veya desitin alicam kullanan önerisi olan memnun kalan var mi
Canım günaydın,ben doğduğu andan itibaren sudocrem kullandım ancak pişik oldu yinede.Sudocrem çok etkili bir kremmiş ama ben çok faydasını görmedim.Poposu bir ara çok kötüydü e bebekten desitin aldım bir günde tüm kızarıklığı bitirdi.Baya yağlı temizlemesi zor oluyor sadece

Cabim gecmis olsun pisik cok zor biz iki ay cektik. Sudokrem desitin belantol bir sürü sey denedim. En iyi olarak oxizinc %40 cinko oceren krem geldi ben bunu tavsiye ediyorum. Bunun disinda kantaron yagi da vok cok etkili haberin olsun.

Bak şimdi içime kurt düştü kızım 1 ayda 300 gram almış çok canımı sıktı acaba mı ya Allah korusun off eşime desem şindi hayatta götürmez çocuğu deldirmem der off

Peki bi belirtisi varmiydi enfeksiyonun

Ben geceler çişini tutmasını sordum doktora. Tabi o arada boy kilo kontrolü yapılınca kilo almadıgı çıktı ortaya. Doktorumuz çok iyi mesleğinde. Bebeklerde böbrekte kum ve taş yetişkinlere oranla daha çok görünür, böbrek ultrasonu istiyorum dedi. Ve ayrıca idrar yolları enfeksiyonu da kilo alımını engeller dedi. Önce idrara baktı. İdrarda bir şey çıkmasaydı kana bakacaktı. Biz deldirme, ağlama olmadan çaremizi bulduk. Bence sen bir doktoruna danış. Belki hemem kan tahlili istemez

Bu topigi de cok bilmisler bastığından beri tadi kalmadi

Derken? Hamileliğimin en basından beri takipteyim, kimsenin çok bilmişlik yaptıgını görmedim. Hepimiz fikir ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Kimse kimseye ukalalık yapıp, fikrini dayatmıyor. Zaten hoş, hiçbirimiz yüzyüze de tanışmıyoruz. Fikrini dayatsan ne olur, aman be der geçilir. Senin bu ayrımcı tavrında bundan ötürü hoş değil bence. Kimi tanıtorsun, kim tavuguna kışt dedi ki hemen etiket yapıştırıyorsun kişilere? Ha beğenmiyorsan yazılanları, takip etmezsin topiği. Yada bilmiş dediklerinin mesajını okumazsın. Öyle ortaya hedefi belli olmayan laf atmanın bir anlamı yok. Hepimiz anne olmuş, koca koca insanlarız

Canım ben ilk günden beri desitin kullanıyorum. 1 kere pişik oldu onda da antibiotik kullanıyorduk, o yüzden. Ben desitinden çok memnunum. Tavsiye ederim

Back