2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Teşekkür ederim yüreğime su serptiniz. Ağrı çok hafif ara ara gelip gidiyor.

Dayanabilirsem cuma günü kan testinden sonra telefon açmak istiyorum anneme, bayram haberi. Eşimin ailesi de dün sebepsiz yere aradı ve genel olarak haber sordu. Çalışmaları pek bilmiyorlar. Sanki içlerine doğmuş gibi.

İlk evladımızda 2014 Mayıs'ta dünyaya getirmiştim :) dün yaptırdığım kan testi adete üç gün kala 13.1 açık kahve peçeteye sürülen akıntı vardı sanırım yerleşme kanaması inşallah yükselirse değerim Mayıs'ta ikinci çocuğumu kucağıma alıcım allahım kısmet ederse arkadaşlar

Günaydın herkese yeni gelen tüm annelere selam :) bu arada en kıdemli benim galiba benim küçük kızım 2006 Mayıs doğumlu olacaktı nisan da geldi onada ağustosta hamile kalmıştım büyük kizimda 15 yaşına girdi benimkiler abladan çok küçük anne kıvamındalar ailelere kalp atışında söylemeyi planliyorduk ama bayramda vereceğiz müjdeyi sanırım lakin karnimiz ağrıyor tutamiyoruz içimizde

Ne güzel küçüğün bir değil 3 annesi olacak benim de ablam benden 8 yaş büyük annem kadar emeği vardor üstünde.biz de ailelere daha söylemedik kalp atisini duymadan söylemeyelim diyorum bilemiyorum tutamayıp söyleyebilirim de bayramda

ayy ne guzel abla kadar guzel birsey yok.2 tane ablam var iyikide varlar.saglikla gelsin minigin insallah

insallah hersey yolunda gider ve 9aylik heyecanli sureci hep birlikde saglikla tamamlariz

Bu topigi neden simdi goruyorum ben ya :) sat 26 temmuzdu arkadaslar. Ilk gebeligim. 2 gun once de beta hcg degerim 829 du. Bayram sonrasi hem keseyi hem kalp atisini gormeliyiz dedi doktor. Kalp atisi daha sonra da duyulabiliyor mu yoksa illa ki kese gorundugunde duyulmali mi?

Bunu bende merak ediyorum

Valla hem endişe ediyorum hemde söylemek için can atıyorum :))

ayy ne guzel abla kadar guzel birsey yok.2 tane ablam var iyikide varlar.saglikla gelsin minigin insallah

Aminn canım inşallah sağlıcakla kucaklariz bebeklerimizi :) bende hep ablam olsun isterdim ama maalesef en büyük benim bizde :))

Kalp atışını 6.haftanin sonu gibi duyanlarda var 7. Hafta duyanlarda kızlar. Bu tamamen erken veya geç dollenmeyle ilgili. Dr. Keseyi gördüğünde haftasıyla uyumluysa kalp atışı için gün veriyor genelde. O yüzden kese göründü kalp atışı duyulmadı diye endişe etmesin kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…