- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
Kızlar ben geldim. 34 yaş ilk hamilelik. Pek belirtim yok çok sık tuvalete çıkıyorum. Güğüslerim çok ağrıyor ve yorgunum. Henüz doktora gidemedim, yurtdışındayım öyle hemen kan tahlili yaptıramıyorum. Evde test yaptım 0hamileyim. Başka hiç bir şey bilmiyorum.
Cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Olurda hemşire istemese ben hangi tahlilleri istemeliyim?
Kızlar ben geldim. 34 yaş ilk hamilelik. Pek belirtim yok çok sık tuvalete çıkıyorum. Güğüslerim çok ağrıyor ve yorgunum. Henüz doktora gidemedim, yurtdışındayım öyle hemen kan tahlili yaptıramıyorum. Evde test yaptım hamileyim. Başka hiç bir şey bilmiyorum.
Cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Olurda hemşire istemese ben hangi tahlilleri istemeliyim?
Kızlar 1000 den sonra vajinal 6000 den sonra karından ultrasonla görülebiliyor. Mayıs başı olanlarımız bayram sonrası karından görebilecek gibiheyecan dorukta
Hayırlı olsun canım belirtiler bendeki gibiKızlar ben geldim. 34 yaş ilk hamilelik. Pek belirtim yok çok sık tuvalete çıkıyorum. Güğüslerim çok ağrıyor ve yorgunum. Henüz doktora gidemedim, yurtdışındayım öyle hemen kan tahlili yaptıramıyorum. Evde test yaptım hamileyim. Başka hiç bir şey bilmiyorum.
Merhaba güzel anne adayları. Sevinç ben, 32 yasindayim aranıza yeni katıldım Rabbim nasip ederse 2. Bebeğim olacak.. 2 yaşında bir kızım var..hepimize sağlık dolu bir gebelik dilerim
bi haftam var doktora zaman gecmiyorya suan acile bi denesem diyorum bi sabretsem diyorum fikir verin banaya
Acilde hiç birşey yapmazlar canım beklemek lazım sabırlar diliyorum hepimize
bi haftam var doktora zaman gecmiyorya suan acile bi denesem diyorum bi sabretsem diyorum fikir verin banaya
Ahh kıyamamm :) Emzirmek bile ne guzeldiHayırlı olsun canım belirtiler bendeki gibiyorgunluk göğüs hassasiyeti idarara çabuk çıkmak. Ben bı de 16 aylık bebeğimi emziiriyorum o da göğüsleri oynayarak emer daha da hassas şimdi
Merhaba güzel anne adayları. Sevinç ben, 32 yasindayim aranıza yeni katıldım Rabbim nasip ederse 2. Bebeğim olacak.. 2 yaşında bir kızım var..hepimize sağlık dolu bir gebelik dilerim
Merhaba benim sat 02.08. Test yaptım büyük ihtimal hamileyim. Tatildeyim, dönünce kan vereceğim hatta 6.hafta dolunca giderim kalp atışı için. Mart 2016 doğumlu kızım var.Pamukprncess sen kızını hep kucağına alıyor musun
Ooo maasallah 2.annelik yaşayanlar varmış burada ne hoş.. benim kızım da 22aylık hala kucaktan inmiyor gobekler çıkana kadar tasiyacagiz demekki...Gözünüzaydınn :) gittikce kalabaliklasiyor topik,insallah cok azalma olmazz
Ben kızımı alıyorum buarada inslalah aksini gerektiren bi durum hic olmaz
Hayırlı olsun ınsaallah bu sefer saglikla kucağına alırsın meleginiselamm sevgili mayıs anneleri. öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bende mayıs annesi olacağım allahn izniyle bu ikinci gebeliğim ilki gecen sene tam bu zamanda düşmüştü maalesef inşallah bu kez sağ salim doğacak :)
Oo hem iyi tatiller hemde hayırlı olsunMerhaba benim sat 02.08. Test yaptım büyük ihtimal hamileyim. Tatildeyim, dönünce kan vereceğim hatta 6.hafta dolunca giderim kalp atışı için. Mart 2016 doğumlu kızım var.Pamukprncess sen kızını hep kucağına alıyor musun
inşallah canım sağolasınHayırlı olsun ınsaallah bu sefer saglikla kucağına alırsın melegini
Ooo maasallah 2.annelik yaşayanlar varmış burada ne hoş.. benim kızım da 22aylık hala kucaktan inmiyor gobekler çıkana kadar tasiyacagiz demekki...
selamm sevgili mayıs anneleri. öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bende mayıs annesi olacağım allahn izniyle bu ikinci gebeliğim ilki gecen sene tam bu zamanda düşmüştü maalesef inşallah bu kez sağ salim doğacak :)
Bat bugündü ama son zamanlarda karısmıştı düzenim 24-30arasında değişiyordu döngüm bunu 28 den hesapladım39 aylık benim kızımda,2014 Mayıs doğumlu :) Kucuklere nazaran daha sık kucak yok tabii ama sonucta var
Bikac kisi variz galiba ablali abili olanlar
İnşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn
Sizin bat ne zaman?
Bat bugündü ama son zamanlarda karısmıştı düzenim 24-30arasında değişiyordu döngüm bunu 28 den hesapladım
Hamileliğini ailenizle (anne-baba-kardes) yada eşinizin ailesiyle ne zaman paylaştınız?
Bir de adet sancısı gibi hafif bir ağrı hissediyorum sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?