• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben geldim. 34 yaş ilk hamilelik. Pek belirtim yok çok sık tuvalete çıkıyorum. Güğüslerim çok ağrıyor ve yorgunum. Henüz doktora gidemedim, yurtdışındayım öyle hemen kan tahlili yaptıramıyorum. Evde test yaptım 0hamileyim. Başka hiç bir şey bilmiyorum.

Cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Olurda hemşire istemese ben hangi tahlilleri istemeliyim?
Kızlar ben geldim. 34 yaş ilk hamilelik. Pek belirtim yok çok sık tuvalete çıkıyorum. Güğüslerim çok ağrıyor ve yorgunum. Henüz doktora gidemedim, yurtdışındayım öyle hemen kan tahlili yaptıramıyorum. Evde test yaptım hamileyim. Başka hiç bir şey bilmiyorum.

Cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Olurda hemşire istemese ben hangi tahlilleri istemeliyim?

beta hcg kanda bakiliyo gebelik testi degerlerine bakiliyor digerleride kan dokumani iste vitamin felan veriyor

Kızlar ben geldim. 34 yaş ilk hamilelik. Pek belirtim yok çok sık tuvalete çıkıyorum. Güğüslerim çok ağrıyor ve yorgunum. Henüz doktora gidemedim, yurtdışındayım öyle hemen kan tahlili yaptıramıyorum. Evde test yaptım hamileyim. Başka hiç bir şey bilmiyorum.

Hayırlı olsun canım belirtiler bendeki gibi ;) yorgunluk göğüs hassasiyeti idarara çabuk çıkmak. Ben bı de 16 aylık bebeğimi emziiriyorum o da göğüsleri oynayarak emer daha da hassas şimdi

bi haftam var doktora zaman gecmiyorya suan acile bi denesem diyorum bi sabretsem diyorum fikir verin banaya

Bence hic acile gidip hem daha acil seylerin olabilecegi bi duruma girme canin sıkılmasın,hemde hasta olma ihtimaline karsi onlem olmus olur ;)

Hayırlı olsun canım belirtiler bendeki gibi :KK66: yorgunluk göğüs hassasiyeti idarara çabuk çıkmak. Ben bı de 16 aylık bebeğimi emziiriyorum o da göğüsleri oynayarak emer daha da hassas şimdi
Ahh kıyamamm :) Emzirmek bile ne guzeldi:KK200:

Merhaba güzel anne adayları. Sevinç ben, 32 yasindayim aranıza yeni katıldım Rabbim nasip ederse 2. Bebeğim olacak.. 2 yaşında bir kızım var..hepimize sağlık dolu bir gebelik dilerim

Gözünüzaydınn :nazar: amiinnn:KK200:

Merhaba benim sat 02.08. Test yaptım büyük ihtimal hamileyim. Tatildeyim, dönünce kan vereceğim hatta 6.hafta dolunca giderim kalp atışı için. Mart 2016 doğumlu kızım var. Pamukprncess Pamukprncess sen kızını hep kucağına alıyor musun

Gözünüzaydınn :) gittikce kalabaliklasiyor topik,insallah cok azalma olmazz:dua:
Ben kızımı alıyorum buarada inslalah aksini gerektiren bi durum hic olmaz

Gözünüzaydınn :) gittikce kalabaliklasiyor topik,insallah cok azalma olmazz:dua:
Ben kızımı alıyorum buarada inslalah aksini gerektiren bi durum hic olmaz
Ooo maasallah 2.annelik yaşayanlar varmış burada ne hoş.. benim kızım da 22aylık hala kucaktan inmiyor gobekler çıkana kadar tasiyacagiz demekki...

selamm sevgili mayıs anneleri. öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bende mayıs annesi olacağım allahn izniyle bu ikinci gebeliğim ilki gecen sene tam bu zamanda düşmüştü maalesef inşallah bu kez sağ salim doğacak :)

selamm sevgili mayıs anneleri. öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bende mayıs annesi olacağım allahn izniyle bu ikinci gebeliğim ilki gecen sene tam bu zamanda düşmüştü maalesef inşallah bu kez sağ salim doğacak :)
Hayırlı olsun ınsaallah bu sefer saglikla kucağına alırsın melegini

Merhaba benim sat 02.08. Test yaptım büyük ihtimal hamileyim. Tatildeyim, dönünce kan vereceğim hatta 6.hafta dolunca giderim kalp atışı için. Mart 2016 doğumlu kızım var. Pamukprncess Pamukprncess sen kızını hep kucağına alıyor musun
Oo hem iyi tatiller hemde hayırlı olsun:KK200:Canım bi oğlum var o da sürekli illa da benim kucağımı istiyor:110::anne:insallah bu sebeple bir arıza çıkmaz kıyamıyorum kucağıma gelmek isteyince ya sen :eek:

Ooo maasallah 2.annelik yaşayanlar varmış burada ne hoş.. benim kızım da 22aylık hala kucaktan inmiyor gobekler çıkana kadar tasiyacagiz demekki...

39 aylık benim kızımda,2014 Mayıs doğumlu :) Kucuklere nazaran daha sık kucak yok tabii ama sonucta var :KK48:
Bikac kisi variz galiba ablali abili olanlar:KK48:

İnşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn:KK200:
Sizin bat ne zaman?

39 aylık benim kızımda,2014 Mayıs doğumlu :) Kucuklere nazaran daha sık kucak yok tabii ama sonucta var :KK48:
Bikac kisi variz galiba ablali abili olanlar:KK48:

İnşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn:KK200:
Sizin bat ne zaman?
Bat bugündü ama son zamanlarda karısmıştı düzenim 24-30arasında değişiyordu döngüm bunu 28 den hesapladım

Bat bugündü ama son zamanlarda karısmıştı düzenim 24-30arasında değişiyordu döngüm bunu 28 den hesapladım

Anladim canim.Benim de bdt 12 Mayis cikiyorda simdilik regle gore,seninde 11 olunca merak ettim :)

Hamileliğini ailenizle (anne-baba-kardes) yada eşinizin ailesiyle ne zaman paylaştınız?

Ilkinde dayanamayip ogrendigimizde paylasmistik :) Bu sefer nasil olacak bilmiyorum :) Kizimiza gore hareket edecez,kafasi karismamasi adina.

Bir de adet sancısı gibi hafif bir ağrı hissediyorum sizce normal mi

O normal aslinda,kizimda regl gunu habire oldum diye lavaboya kosmaktan bi hal olmustum :) Hatta bikac ay ayni zamanlarda olmayada devam etmisti.
Simdide normalde yunurtlama zamani ve regl gunu olan gb bi sizi var yumurtlama zamanindan beri.Insallah icerde sıkı bi calisma vardir:KK48:

Back