2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
gunaydin kizlar ben hamilelimi sadece kardeslerime paylastim. aileden kimse paylasmak istemiyorum 3 ay felan bkalim gitti yere kadar ogrenildinde tebrikmi isitirim azarmi hic belli olmaz hayirlisi bakalim bu gun nasiliz enerji dusurmuyoruz bayram kapiya geldi iki gun yogun oluruz heralde tatlilar et kesmeler falanda filan iste bayram sonrasi sabirsizlikla bekliyorum

Bence hic acile gidip hem daha acil seylerin olabilecegi bi duruma girme canin sıkılmasın,hemde hasta olma ihtimaline karsi onlem olmus olur

Ahh kıyamamm :) Emzirmek bile ne guzeldi

Gözünüzaydınn amiinnn

aynen gitmedim vazgectim gerci hastane bos gibiydi ama sabredersem daha iyi olacani dusundum bi kac gun kendimi oyalamam lazim

kalp atisi dollenme bagli biraz. ben 6 hafta 4 gunken kizimda duymustum. kimisi 8 haftaya kadar gidiyor. kese gorursun. kuzenimde hamile mesela. o nisan annesi 22 nisan denk geliyor. dun doktora gitti ve doktor 5 haftalik oldunu soylemis doktor. kalp atisi icin haftaya gidicek sanirim. gec dollenme cunku. onunla aramda 10 gun var. ama bebek benimle ayni gibi haftasi cikmis. ultrasyonda ins benimki gec degildir ya oyleyse bayramdan sonra ben kalp atisi icin bi hafta daha beklerim heralde

Ooo maasallah çok sanslisin ablalari sana çok yardımcı olur

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun ilk Bebişin.. benim sat 27 temmuz bir gün aramiz var 2.bebeğim olacak insaallah bayram sonrası hemen gidersen kese görünür kalp atışı da duyalabilir fakat genelde 6. Ve 7. Haftalarda net duyuluyor yani duyamazsan endişe etme ☺

Arada oyle ruyada gorup arayanlar bile cikiyor :)))) Sevindirir insallah hepinizi minis :)

Gozunuzaydiin :) Benim kizimda 2014 Mayis dogumlu.O Mayis annelerinde var miydiniz?

Ne guzeeel Masallah,Allah bagislasin hepsini.Minik simdiden cok sansli :)

Kese daha once gorulebilir kalp atisi sonra duyulabilir.Ilk haftalarda beklemek her zaman iyidir aslinda.Burda biraz herkesin degerlerin farkliligi vs giriyor devreye,bebegin durumu fln,sonra beklenen dogum tarihleri bile degisebiliyor :) Herseyleri ayri surpriz

aynen gitmedim vazgectim gerci hastane bos gibiydi ama sabredersem daha iyi olacani dusundum bi kac gun kendimi oyalamam lazim

Ehh azcik bayram herkese bi baska gececek galiba

Sag ol cnm senin de hayirli olsun. Dedigin gibi biraz sabirli olup endise etmemek lazim ama bu arada basima talihsiz bir sey de geldigi icin cok titizleniyorum. Denizde ayagimi bir cisim yardi, ne oldugunu goremedik. Ayagima dikis atildi. Tetanoz asisi olmak zorunda kaldim. Daha cok erken oldugu icin ins bebisin gelisimini etkilemez. Cok korkuyorum...gene beta hcg baktirdm sabah sonucu birazdan cikacak. Ins yükselmis olur da biraz olsun icim.rahat eder.

cok gecmis olsun insallah degerlerin guzel cikar bebegunde saglikli sihatli alursin

Ayy kızlar umudum vardı ama şimdi adet öncesi belirtiler aynen başlıyor,sivilcede çıktı Bata 4 gün kala negatif hala. Lütfen olsun bu ay ya

Merhaba eşimle test yaptığım gün paylaştım başka hickimseye söylemedim kalp atışı duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum ne olur ne olmaz..

Aynen ben de öyle test yaptim hamileyim diye wc den koşarak mutfağa yanına gittim yemek yiyecektik vazgeçip hastaneye kan tahliline gittik ama daha birkaç arkadaş dışında kimseye söylemedik

Ayy kızlar umudum vardı ama şimdi adet öncesi belirtiler aynen başlıyor,sivilcede çıktı Bata 4 gün kala negatif hala. Lütfen olsun bu ay ya

Insallah olur
Idrar testine cikmazsa cok guvenme,sonradan cikma ihtimali daha yuksek.Belirtiler normal aslinda hatta olmadiginda daha cogalabilir :)

kizlar birsey sorucam.bu oylanmadaki 2erkek 1kiz oyu varyaa.nasil oyrendiniz acaba cinsiyyetini bu kadar erken bizede tuyo verin lutfen

canim hemen.karamsae dusunme lutfen.emin.ol.gebelik belirtileriyle adef belirtilwri hemwn.hemen ayni.benim.karnim.cok.agriyordu hatta esime dedim bu ay olmadi.yapamadin diye :)) bat gecdikden.sonra agrim yok.oldu

Kızlar bende 5. Haftamdayim herhangi bir ağrım vs yok gebeliğe dair hiç belirtim yok tüp bebekle hamileyim su anda ve 7 günden itibaren kan tahlili ilerlemesi güzeldi. (7. Gün 25 8. Gün 72 9.gun 112 10. Gün 183 11. Gun 272 12. Gün 347 13. Gün 452 15. Gün 1090 )Ama dış gebelik falan okuyorum içime bazen bişey mi oldu şüphesi düşüyor. Aranızda herkes gebelik belirtilerini yasiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…