- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
İnşallahiyi olmus boylesi kardes gibi buyurleer saglikla
Bence hic acile gidip hem daha acil seylerin olabilecegi bi duruma girme canin sıkılmasın,hemde hasta olma ihtimaline karsi onlem olmus olur
Ahh kıyamamm :) Emzirmek bile ne guzeldi
Gözünüzaydınnamiinnn
Bu topigi neden simdi goruyorum ben ya :) sat 26 temmuzdu arkadaslar. Ilk gebeligim. 2 gun once de beta hcg degerim 829 du. Bayram sonrasi hem keseyi hem kalp atisini gormeliyiz dedi doktor. Kalp atisi daha sonra da duyulabiliyor mu yoksa illa ki kese gorundugunde duyulmali mi?
Merhaba eşimle test yaptığım gün paylaştım başka hickimseye söylemedim kalp atışı duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum ne olur ne olmaz..Hamileliğini ailenizle (anne-baba-kardes) yada eşinizin ailesiyle ne zaman paylaştınız?
Hosbulduk kızlarımız yakın doğum tarihli ☺ benim kızım da kasim 2015 abla olacaklar kismetsehepinize gunaydin kizlar :) yeni gelenler hosgeldiniz..2ci kez anne olacaklar daha cok.hepimiz sagsalim kavusalim insallah.benimde 2ci bebis agustos 2015 dogumlu kizim var
Ooo maasallah çok sanslisin ablalari sana çok yardımcı olurGünaydın herkese yeni gelen tüm annelere selam :) bu arada en kıdemli benim galiba benim küçük kızım 2006 Mayıs doğumlu olacaktı nisan da geldi onada ağustosta hamile kalmıştımbüyük kizimda 15 yaşına girdi benimkiler abladan çok küçük anne kıvamındalar ailelere kalp atışında söylemeyi planliyorduk ama bayramda vereceğiz müjdeyi sanırım lakin karnimiz ağrıyor tutamiyoruz içimizde
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun ilk Bebişin.. benim sat 27 temmuz bir gün aramiz var 2.bebeğim olacak insaallah bayram sonrası hemen gidersen kese görünür kalp atışı da duyalabilir fakat genelde 6. Ve 7. Haftalarda net duyuluyor yani duyamazsan endişe etme ☺Bu topigi neden simdi goruyorum ben ya :) sat 26 temmuzdu arkadaslar. Ilk gebeligim. 2 gun once de beta hcg degerim 829 du. Bayram sonrasi hem keseyi hem kalp atisini gormeliyiz dedi doktor. Kalp atisi daha sonra da duyulabiliyor mu yoksa illa ki kese gorundugunde duyulmali mi?
Teşekkür ederim yüreğime su serptiniz. Ağrı çok hafif ara ara gelip gidiyor.
Dayanabilirsem cuma günü kan testinden sonra telefon açmak istiyorum anneme, bayram haberi. Eşimin ailesi de dün sebepsiz yere aradı ve genel olarak haber sordu. Çalışmaları pek bilmiyorlar. Sanki içlerine doğmuş gibi.
İlk evladımızda 2014 Mayıs'ta dünyaya getirmiştim :) dün yaptırdığım kan testi adete üç gün kala 13.1 açık kahve peçeteye sürülen akıntı vardı sanırım yerleşme kanaması inşallah yükselirse değerim Mayıs'ta ikinci çocuğumu kucağıma alıcım allahım kısmet ederse arkadaşlar
Günaydın herkese yeni gelen tüm annelere selam :) bu arada en kıdemli benim galiba benim küçük kızım 2006 Mayıs doğumlu olacaktı nisan da geldi onada ağustosta hamile kalmıştımbüyük kizimda 15 yaşına girdi benimkiler abladan çok küçük anne kıvamındalar ailelere kalp atışında söylemeyi planliyorduk ama bayramda vereceğiz müjdeyi sanırım lakin karnimiz ağrıyor tutamiyoruz içimizde
Bu topigi neden simdi goruyorum ben ya :) sat 26 temmuzdu arkadaslar. Ilk gebeligim. 2 gun once de beta hcg degerim 829 du. Bayram sonrasi hem keseyi hem kalp atisini gormeliyiz dedi doktor. Kalp atisi daha sonra da duyulabiliyor mu yoksa illa ki kese gorundugunde duyulmali mi?
aynen gitmedim vazgectim gerci hastane bos gibiydi ama sabredersem daha iyi olacani dusundum bi kac gun kendimi oyalamam lazim
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun ilk Bebişin.. benim sat 27 temmuz bir gün aramiz var 2.bebeğim olacak insaallah bayram sonrası hemen gidersen kese görünür kalp atışı da duyalabilir fakat genelde 6. Ve 7. Haftalarda net duyuluyor yani duyamazsan endişe etme ☺
Sag ol cnm senin de hayirli olsun. Dedigin gibi biraz sabirli olup endise etmemek lazim ama bu arada basima talihsiz bir sey de geldigi icin cok titizleniyorum. Denizde ayagimi bir cisim yardi, ne oldugunu goremedik. Ayagima dikis atildi. Tetanoz asisi olmak zorunda kaldim. Daha cok erken oldugu icin ins bebisin gelisimini etkilemez. Cok korkuyorum...gene beta hcg baktirdm sabah sonucu birazdan cikacak. Ins yükselmis olur da biraz olsun icim.rahat eder.
cok gecmis olsun insallah degerlerin guzel cikar bebegunde saglikli sihatli alursin
Merhaba eşimle test yaptığım gün paylaştım başka hickimseye söylemedim kalp atışı duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum ne olur ne olmaz..
Ayy kızlar umudum vardı ama şimdi adet öncesi belirtiler aynen başlıyor,sivilcede çıktıBata 4 gün kala negatif hala. Lütfen olsun bu ay ya
canim hemen.karamsae dusunme lutfen.emin.ol.gebelik belirtileriyle adef belirtilwri hemwn.hemen ayni.benim.karnim.cok.agriyordu hatta esime dedim bu ay olmadi.yapamadin diye :)) bat gecdikden.sonra agrim yok.olduAyy kızlar umudum vardı ama şimdi adet öncesi belirtiler aynen başlıyor,sivilcede çıktıBata 4 gün kala negatif hala. Lütfen olsun bu ay ya
Eltim başı agriyinca sade sodaya limon sıkar az bisey tuz atıp içer ama hamileyken içilir mi bilmiyorumbugun cok kotu basim agriyor.ilacda icemem.napcam ben..isdeyim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?