• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy kızlar umudum vardı ama şimdi adet öncesi belirtiler aynen başlıyor,sivilcede çıktı :KK43: Bata 4 gün kala negatif hala. Lütfen olsun bu ay ya
Bende ayni durumdayim canim son 4 sabirsizlaniyorum ama test yapmadim tek tarafli hafif kasik hareketleri var birde idrarim koyu . Ama adet belirtisi de olabilir zaman geçmiyor tatilden bisey anlamadim vallahi

kizlar birsey sorucam.bu oylanmadaki 2erkek 1kiz oyu varyaa.nasil oyrendiniz acaba cinsiyyetini bu kadar erken bizede tuyo verin lutfen :KK66:

Onlar beklenti galiba,plan projede olabilir ya da çin takvimi :KK48:

bugun cok kotu basim agriyor.ilacda icemem.napcam ben..isdeyim bide :KK43:

Lavanta yagi bulabilirsen iyi gelir 1-2 damla biseye damlatip,susuz kalmazsan iyi olur bide.Gecmeyedebilir buarada doktora gittiginde bi danis derim canim.

Kızlar bende 5. Haftamdayim herhangi bir ağrım vs yok gebeliğe dair hiç belirtim yok tüp bebekle hamileyim su anda ve 7 günden itibaren kan tahlili ilerlemesi güzeldi. (7. Gün 25 8. Gün 72 9.gun 112 10. Gün 183 11. Gun 272 12. Gün 347 13. Gün 452 15. Gün 1090 )Ama dış gebelik falan okuyorum içime bazen bişey mi oldu şüphesi düşüyor. Aranızda herkes gebelik belirtilerini yasiyormu

Gebelik belirtileriyle regl belirtileri genelde benzer aslinda ama bence suan yasayip stres olmandan daha iyi :)6-8.haftalarda daha cok ve gercek belirtiler olur aslinda,hic canini sıkma ne guzel ilerliyor hersey:dua:

Kızlar bende 5. Haftamdayim herhangi bir ağrım vs yok gebeliğe dair hiç belirtim yok tüp bebekle hamileyim su anda ve 7 günden itibaren kan tahlili ilerlemesi güzeldi. (7. Gün 25 8. Gün 72 9.gun 112 10. Gün 183 11. Gun 272 12. Gün 347 13. Gün 452 15. Gün 1090 )Ama dış gebelik falan okuyorum içime bazen bişey mi oldu şüphesi düşüyor. Aranızda herkes gebelik belirtilerini yasiyormu
bende belirti cok.ama genel.olark rahatim.sik.idrara cikma var gogus hassasiyyeti var mide eksimesi var kasik agrilari var .var da vaar ;) ama pek rahatsizetmiyor

plojovic plojovic canim lavanda kokusunu sevmem aslinda.gecmezse yaparim onuda.bide senin bat eyluldu.dimi?az kalmis :) ben bata o.kadar kala baslamisdim testlere

Onlar beklenti galiba,plan projede olabilir ya da çin takvimi :KK48:

Lavanta yagi bulabilirsen iyi gelir 1-2 damla biseye damlatip,susuz kalmazsan iyi olur bide.Gecmeyedebilir buarada doktora gittiginde bi danis derim canim.

Gebelik belirtileriyle regl belirtileri genelde benzer aslinda ama bence suan yasayip stres olmandan daha iyi :)6-8.haftalarda daha cok ve gercek belirtiler olur aslinda,hic canini sıkma ne guzel ilerliyor hersey:dua:
Çok teşekkür ederim

Sag ol cnm senin de hayirli olsun. Dedigin gibi biraz sabirli olup endise etmemek lazim ama bu arada basima talihsiz bir sey de geldigi icin cok titizleniyorum. Denizde ayagimi bir cisim yardi, ne oldugunu goremedik. Ayagima dikis atildi. Tetanoz asisi olmak zorunda kaldim. Daha cok erken oldugu icin ins bebisin gelisimini etkilemez. Cok korkuyorum...gene beta hcg baktirdm sabah sonucu birazdan cikacak. Ins yükselmis olur da biraz olsun icim.rahat eder.
Ooo geçmiş olsun içini ferah tut canım

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun benimde 5.haftam ama hiç belirti yok ara sıra belim ağrıyor sadece.. ilk bebeğim de 7.haftada mide bulantısı başlamıştı Ayy çok zor o günler

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun benimde 5.haftam ama hiç belirti yok ara sıra belim ağrıyor sadece.. ilk bebeğim de 7.haftada mide bulantısı başlamıştı Ayy çok zor o günler
Merhaba çok teşekkür ederim. Başka forumlardada bir yerim agriyor falan diye okuyunca ister istemez bende mi anormallik var diye düşünmeye başlamıştım. Epeydir araştırdım herkeste de olmuyormuş sizinde ilkte olmamış. Ama zor bulunca sanırım ondan mı bilmiyorum çok vesveseli bir insan oldum. Dilerim Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız. :anne::anne:

kiz o kadar kan tahlili olurmu? kani hep verdun disari. az bebegede kalsinda. hemen korkma. bayramdan sonra insallah hayirli haberler alcaz. degerlerin guzel artmis. hem sen pozitif olmalisin. gebelik belirtileri kisiye gore degisiyo. ben kizimda hamile oldumu 5 aya kadar anlamadim. mide bulantusi bile yoktu. suandada yok bazen adet olacak gibi hissediyorum.dua et pozitif ol. insallah kucagina alacaksin

Insallah olur
Idrar testine cikmazsa cok guvenme,sonradan cikma ihtimali daha yuksek.Belirtiler normal aslinda hatta olmadiginda daha cogalabilir :)
Ya aslında en başta çok kendimi hamile gibi hissediyordum ama birden bı karamsarlık geldi, bazen bebek var gibi dokunuyorum bile karnıma:))
canim hemen.karamsae dusunme lutfen.emin.ol.gebelik belirtileriyle adef belirtilwri hemwn.hemen ayni.benim.karnim.cok.agriyordu hatta esime dedim bu ay olmadi.yapamadin diye :)) bat gecdikden.sonra agrim yok.oldu
Ayy ağzından bal damlıyor :) hadi inşallah ben de aynısını derim:dua:
Bende ayni durumdayim canim son 4 sabirsizlaniyorum ama test yapmadim tek tarafli hafif kasik hareketleri var birde idrarim koyu . Ama adet belirtisi de olabilir zaman geçmiyor tatilden bisey anlamadim vallahi
benim de geçmiyor zaman Bata 9 kaladan beri test yaparsam olacağı buydu. Her seferinde yarın yapmicam diyorum ama stok yaptım daha 3 testin var :KK48:

kiz o kadar kan tahlili olurmu? kani hep verdun disari. az bebegede kalsinda. hemen korkma. bayramdan sonra insallah hayirli haberler alcaz. degerlerin guzel artmis. hem sen pozitif olmalisin. gebelik belirtileri kisiye gore degisiyo. ben kizimda hamile oldumu 5 aya kadar anlamadim. mide bulantusi bile yoktu. suandada yok bazen adet olacak gibi hissediyorum.dua et pozitif ol. insallah kucagina alacaksin

Valla bende aynı şeyi düşündüm gitti kanlar diye :))

Kizlar burda cok seyimizi paylasicaz insallah. hepimiz anne olmak istiyoruz. insallah kimse mutsuz ayrilmaz. ben ayrildim bikere duam bu sefer hic birimizin eksilmemesi. pozitif olalim. cok sitresli bi insan olarak bende kendimi degistirmeye calisiyorum. biz simdi neler yicez hanimlar kahve yasak diyolar canim cekiyor salam sucuk sosis felan yasak.

:KK70:guldursunuz beni.8 yılda ilk defa pozitifi görünce heyecandan arttimi duruyormu diye eşimle gidip gidip verdik. Sonucu aldikcada yyasadigimiz mutluluğu anlatamam.Amiiiiinn çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah

:KK70:guldursunuz beni.8 yılda ilk defa pozitifi görünce heyecandan arttimi duruyormu diye eşimle gidip gidip verdik. Sonucu aldikcada yyasadigimiz mutluluğu anlatamam.Amiiiiinn çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah

sen kendine dikkat et artik annesi insallah kavusacaksin ona insallah bu kadar beklemenin mutlulugunu doya doya yasarsin mutlulugun daim olsun

Merhaba çok teşekkür ederim. Başka forumlardada bir yerim agriyor falan diye okuyunca ister istemez bende mi anormallik var diye düşünmeye başlamıştım. Epeydir araştırdım herkeste de olmuyormuş sizinde ilkte olmamış. Ama zor bulunca sanırım ondan mı bilmiyorum çok vesveseli bir insan oldum. Dilerim Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız. :anne::anne:
Ilk bebekte neredeyse her hafta dr gidiyordum şimdi hiç acele etmiyorum stressiz hamilelik yaşarız ınsaallah hepbirlikte ☺

Back