- 24 Ağustos 2017
- 223
- 249
- 33
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
Selamlar Mayıs anneleribende 8 yıl sonra anne olacam inşallah. Çok heyecanlıyım. Dilerim Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız.
hoşgeldiniz aramıza bilmukabele inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar Mayıs anneleribende 8 yıl sonra anne olacam inşallah. Çok heyecanlıyım. Dilerim Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız.
Teşekkür ederimhoşgeldiniz aramıza bilmukabele inşallah.
Valla canm bnde merak edyrum çok inşallah duyarız aslında braz şanslıyız bayram grdiği için mecbur bkliyruz yoksa kimse bizi tutamazdın ama iyi oldu bwbişlerimiz büyüyor bx beklerkenaynen ya ben de aldım şimdi kahvemi baktım günde bir fincandan birşey olmazmış diyerek içiyorum. acaba bayramdan sonra keseyle birlikte kalp atışını da duyar mıyız?
Valla canm bnde merak edyrum çok inşallah duyarız aslında braz şanslıyız bayram grdiği için mecbur bkliyruz yoksa kimse bizi tutamazdın ama iyi oldu bwbişlerimiz büyüyor bx beklerken
Valla haftasına gre değişiyo galiba ama bnm için fark emz yani alttan üstten bi yerden görsündeKeseyi görmek için vajinal muayene mı oluyoruz kizlar
Keseyi görmek için vajinal muayene mı oluyoruz kizlar
Valla haftasına gre değişiyo galiba ama bnm için fark emz yani alttan üstten bi yerden görsünde
Canm bn baktırırım herhalde ya üstten gzükmezse ztn bayan doktor arastrıyrum hem bak baya arastrdım alttan bAkmak daha sağlıklıymış doktorlar bi sıkıntı olduğunda daha net grüyolarmış tabi sen nasıl istersen içine nasıl snerse onu yap tatlım ztn byük ihtimal bz gttiğimizde üsyten gzükür dye düşünyrm ama kalp atışı duyulursa bile alttan duyulur bncealttan bir çubukla bakıyorlarmış kumsalcığım bence alttan bakmasın yaaa ben üstten görünene kadar beklerim heralde
Canm bn baktırırım herhalde ya üstten gzükmezse ztn bayan doktor arastrıyrum hem bak baya arastrdım alttan bAkmak daha sağlıklıymış doktorlar bi sıkıntı olduğunda daha net grüyolarmış tabi sen nasıl istersen içine nasıl snerse onu yap tatlım ztn byük ihtimal bz gttiğimizde üsyten gzükür dye düşünyrm ama kalp atışı duyulursa bile alttan duyulur bnce
Aynen canm mecbur alışıcaz bazen bnde hiç blirti olmuyor ya sanki hiç hmile bgn değilmişim gbi ne ağrı ne sızı bgn 5+ 0 olduk inşallah iyidr bebiş ve hep böyle rahat gceralttan olmasını hiç düşünmemiştim ama yavaş yavaş alıştırsam iyi olur kendimi nasıl olsa bu tür şeylere alışacağız zamanla
Aynen canm mecbur alışıcaz bazen bnde hiç blirti olmuyor ya sanki hiç hmile bgn değilmişim gbi ne ağrı ne sızı bgn 5+ 0 olduk inşallah iyidr bebiş ve hep böyle rahat gcer
bende Rabbim nasip ederse Mayıs 2018 annesi olucam:) 2. anneliğim ilknini tüp bebekle tedavsiyle ikincisini tedavisiz.. benim gibi tedavi olanlara umut olur inşAllah
Benimde öyle hiçbir ağrım vs yok doktor hamilesin demese bilmesem inanmam yani. Evet inşallah hep rahat geciririzAynen canm mecbur alışıcaz bazen bnde hiç blirti olmuyor ya sanki hiç hmile bgn değilmişim gbi ne ağrı ne sızı bgn 5+ 0 olduk inşallah iyidr bebiş ve hep böyle rahat gcer
Kızlarr yaa dört gün önce kanım 218 di bgn 2225 olmuş çok fazla artmış aklıma dış gbelik falan gliyo doktorada byramdan sonra gözükcektim
Çok fazla da değil aslında 1600lerde olması gerekiyordu ama daha fazla da artabilir diye biliyorum ilk zamanlar 4 kata kadar artabilirmiş
Aynen cnm ilk 58 di iki gn snra 218 di 3.75 katı artış vardı böyle bkınca normal gzüküyor bi doktora grünsem rahatlicam daha çokhemen kötüyü çağırmıyoruz içini ferah tut bence.
hoşbulduk:) İnşAllahgerçekten ne güzel umut olursunuz bebek için uğraşanlara hoşgeldiniz