• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aynen ya ben de aldım şimdi kahvemi baktım günde bir fincandan birşey olmazmış diyerek içiyorum. acaba bayramdan sonra keseyle birlikte kalp atışını da duyar mıyız?
Valla canm bnde merak edyrum çok inşallah duyarız aslında braz şanslıyız bayram grdiği için mecbur bkliyruz :işsiz:yoksa kimse bizi tutamazdın ama iyi oldu bwbişlerimiz büyüyor bx beklerken

Valla canm bnde merak edyrum çok inşallah duyarız aslında braz şanslıyız bayram grdiği için mecbur bkliyruz :işsiz:yoksa kimse bizi tutamazdın ama iyi oldu bwbişlerimiz büyüyor bx beklerken

aynen öyle beklemek de fayda var bakalım büyüsün babytoslaarımız inşallah çok sağlıklıdırlar:emir_bebek::rolleyes:

alttan bir çubukla bakıyorlarmış kumsalcığım bence alttan bakmasın yaaa ben üstten görünene kadar beklerim heralde
Canm bn baktırırım herhalde ya üstten gzükmezse ztn bayan doktor arastrıyrum hem bak baya arastrdım alttan bAkmak daha sağlıklıymış doktorlar bi sıkıntı olduğunda daha net grüyolarmış tabi sen nasıl istersen içine nasıl snerse onu yap tatlım ztn byük ihtimal bz gttiğimizde üsyten gzükür dye düşünyrm ama kalp atışı duyulursa bile alttan duyulur bnce

Canm bn baktırırım herhalde ya üstten gzükmezse ztn bayan doktor arastrıyrum hem bak baya arastrdım alttan bAkmak daha sağlıklıymış doktorlar bi sıkıntı olduğunda daha net grüyolarmış tabi sen nasıl istersen içine nasıl snerse onu yap tatlım ztn byük ihtimal bz gttiğimizde üsyten gzükür dye düşünyrm ama kalp atışı duyulursa bile alttan duyulur bnce

alttan olmasını hiç düşünmemiştim ama yavaş yavaş alıştırsam iyi olur kendimi nasıl olsa bu tür şeylere alışacağız zamanla

alttan olmasını hiç düşünmemiştim ama yavaş yavaş alıştırsam iyi olur kendimi nasıl olsa bu tür şeylere alışacağız zamanla
Aynen canm mecbur alışıcaz bazen bnde hiç blirti olmuyor ya sanki hiç hmile bgn değilmişim gbi ne ağrı ne sızı bgn 5+ 0 olduk inşallah iyidr bebiş ve hep böyle rahat gcer :21:

Aynen canm mecbur alışıcaz bazen bnde hiç blirti olmuyor ya sanki hiç hmile bgn değilmişim gbi ne ağrı ne sızı bgn 5+ 0 olduk inşallah iyidr bebiş ve hep böyle rahat gcer :21:

bende başlarda daha çoktu karnımın aşağısı beni çok zorluyordu hem de o yumurtlama döneminde gülemiyordum bile çok fena acıyordu gülerken demek ki o zaman hamile kalmışım şimdi de çok yorulduğum zaman ayakta kaldığım zaman hissettiriyor kendini bir de geceleri fena şekilde ateş basıyor beni hem de ayaklarımın altı çok fena yanıyor bu da her gece olmuyor arada oluyor arada baş dönmesi de oluyor geçen arabamız pisti midem bulandı kusacak gibi oldum normalde ben o kadar hassas değilim kolay kolay bulanmaz midem. ama her hamile belirtileri hissetmek zorunda değilmiş bu yüzden endişe etmeye gerek yok diye de biliyorum.

Benimde öyle hiçbir ağrım vs yok doktor hamilesin demese bilmesem inanmam yani. Evet inşallah hep rahat geciririz

Kızlarr yaa dört gün önce kanım 218 di bgn 2225 olmuş çok fazla artmış aklıma dış gbelik falan gliyo doktorada byramdan sonra gözükcektim

Back