- 24 Ağustos 2017
- 223
- 249
- 33
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
Aynen cnm ilk 58 di iki gn snra 218 di 3.75 katı artış vardı böyle bkınca normal gzüküyor bi doktora grünsem rahatlicam daha çok
İçini ferahlatmak istiyorsan ve doktor bulabileceksen git şimdi hepsi tatilde acildeki doktora ben dün kan testimi gösterdim net hamilesin dedi (ben de biliyorum o kadarını) anormal giden bir şey var mı dedim onu ultrasonla annlaşılır yoksa bilemeyiz o da bayramdan sonraya kaldı dedi ama devlet hastanesinin acilinden bahsediyorum özeller ne durumda bir fikrim yok bayram tatilinde mi değil mi bilmiyorum yani.
kokuya duyarlilik yok.ama halsizlik cok var.uyuklamada yok.pek sadece yorgunuminan kat kat giyiniyorum bu sıcakta. Yoksa çok üşüyorum dediğin gibi. Ben de normal iştahlılık ama bu sabah çok kötüyüm.
Kızlar siz de de uyumama koku duyarlılığı ve çabuk yorulma var mı.
Hep yatmak istiyorum ama 2.5 yaşındaki bebişle pek mümkün değil
Değerin her 2 günde bir katlanmış canım sanki. Doktor da bir tuhaflık olsa görürdü, bekleyeceğiz mecburMrb bugün ben de kan verdim ilk pazartesi sonra çarşamba ve bugün olmak üzere 3 kere kan vermiş oldum bayrama kadar yeter verme bir daha diyor bir yanım diğer yanım da ama ya bir terslik varsa vs. Ilki 125ti ikincisi 345 şimdi 1925 mis daha doktora da gitmedik eşim doktora gitmeyince pek inanası gelmiyordu bugün acilin doktoruna sordu kesin mi diye o da kesin kesin deyince inandıbir terslik var mıdır dedim ult
çok erken yatıyorum ama gece çok uyanıyorum ben hamilelikten önce gece hiç idrara kalkmazdım şimdi idrara kalkıyorum sonra tkrar gecenin bir yarısı uyanıyorum zoraki uyuyup sabahın 5-6sı tekrar uyanıyorum, koku duyarlılığı yok, çabuk yorulma ve halsizlik had safhada ağzımda ara ara metalik tat var ilk midemin almadığı sebze salatalık. bir de aklıma gelmişken sorayım kahve çay içme olaylarını nasıl yapacağız içmeyecek miyiz ya da az mı içeceğiz?
Onlarda tatilde dye biliyorum neyse ztn knama yok çok ağrı yok o yüzden sıkıntı yapmim bnİçini ferahlatmak istiyorsan ve doktor bulabileceksen git şimdi hepsi tatilde acildeki doktora ben dün kan testimi gösterdim net hamilesin dedi (ben de biliyorum o kadarını) anormal giden bir şey var mı dedim onu ultrasonla annlaşılır yoksa bilemeyiz o da bayramdan sonraya kaldı dedi ama devlet hastanesinin acilinden bahsediyorum özeller ne durumda bir fikrim yok bayram tatilinde mi değil mi bilmiyorum yani.
Değerin her 2 günde bir katlanmış canım sanki. Doktor da bir tuhaflık olsa görürdü, bekleyeceğiz mecburEvet bende de metalik tat var ya. İlk hamileliğimde. Bukadar değildi. Sabahları özellikle kötü oluyorum bişey yiyemiyorum
Aslında 4 yaş daha iyi bir yaş sanırım ama bekleyemedikEvet Mayıs. Allah nasip etti tabiki ama biz mayıs ayına denk gelsin diye bu ay korunmayı bıraktık
Selamlar Mayıs anneleribende 8 yıl sonra anne olacam inşallah. Çok heyecanlıyım. Dilerim Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız.
bende Rabbim nasip ederse Mayıs 2018 annesi olucam:) 2. anneliğim ilknini tüp bebekle tedavsiyle ikincisini tedavisiz.. benim gibi tedavi olanlara umut olur inşAllah
Kızlarr yaa dört gün önce kanım 218 di bgn 2225 olmuş çok fazla artmış aklıma dış gbelik falan gliyo doktorada byramdan sonra gözükcektim
işte annelik başladı ya bizde evhamlar kuruntular başladı boş mu dolu mu kimyasal mı vs kalp atışını duymadan inanamayacağız daha.
Çok teşekkür ederimBizde Mayis icin planliydik,kul kurar kader gulermis bakalim ne olacak :)
Yas icinde bazi seyler biraz daha otursun diye bekledim.2 yasta tam tuvalet islerine baslayinca 2-3 aya hamile kalabilmeyi dusunemedim
Her yas araliginin ayri guzellligi ayri zorlugu var bence
Ne guzeelAllah saglikla tamamina erdirsin insallah,gozunuzaydin
InsallahGözünüzaydiinn :)
Olumsuz dusunmuyoruuuuuuzz
Elde degil elbet ama guzel degerler
Tesekkur ederiiminsallah olurum aranizda Hala cooook var
Değer 2000 olunca karından muayenede görünüyordu galibaKeseyi görmek için vajinal muayene mı oluyoruz kizlar
Teşekkür ederimDeğer 2000 olunca karından muayenede görünüyordu galiba
Onlarda tatilde dye biliyorum neyse ztn knama yok çok ağrı yok o yüzden sıkıntı yapmim bn
Zannetmiyorum canim ultrasonla bakmazlar ben kan testini tekrarlandığında sordum bir sorun var mi diye o da ultrasonla bayılmazsa belli olmaz o da bayramdan sonraya kaldı dedikizlar ben bu gun acile gitsem gorurmuyum gidesim var ama doktor acillik durum kabul etmez gibi geliyor
aynen tatlım huzurla bayramını geçir unutma bundan sonraki bayramlarda eteğini çekiş
Zannetmiyorum canim ultrasonla bakmazlar ben kan testini tekrarlandığında sordum bir sorun var mi diye o da ultrasonla bayılmazsa belli olmaz o da bayramdan sonraya kaldı dedi
Kızlar ben geldim. 34 yaş ilk hamilelik. Pek belirtim yok çok sık tuvalete çıkıyorum. Güğüslerim çok ağrıyor ve yorgunum. Henüz doktora gidemedim, yurtdışındayım öyle hemen kan tahlili yaptıramıyorum. Evde test yaptım hamileyim. Başka hiç bir şey bilmiyorum.
Cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Olurda hemşire istemese ben hangi tahlilleri istemeliyim?
Kızlar 1000 den sonra vajinal 6000 den sonra karından ultrasonla görülebiliyor. Mayıs başı olanlarımız bayram sonrası karından görebilecek gibiheyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?