- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.561
Yüklenmemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah tekrar gittiğinizde görürsünüz.Mrb gunu gunune ayniyiz ben dun gittim pek bisi goremedik carsamba tekrar gidicem hadi hayirli haberlerle gel
17 aylık canım ben hazır hissediyorum çünkü ailem kaynanam hepsi burada destek oluyorlar benim için bulunmaz bir zaman.Çocuğunuz kaç yaşındaki öyle diyorlar? Benim oğlum da çok peşinde koşturur 3 yaşını dolduracak önümüzdeki ay, ben hazır hissetsem de korkuyorum, inşallah kardeş kıskançlığı olmadan mutlu mesut büyütürüz yavrularımızı. Birde yalnız büyütmek de çok zor bence, çocuk sorumluluk gerektiriyor ama tek çocuk olması da hem çocuk hem de aile için yıpratıcı bir durum çevremde görüyorum. Kardeşi olmasını çok istiyordum açıkçası, planlamadan olsa da en çok oğlum adına sevindim ben.
Bir de doğana kadar 2 yaşında olacak, ve hiç yalnız kalmamış olacak, oğlum bir senedir o kadar sıkılıyor ki evde ben de yaşıtlarıyla oynaması için geziyorum sürekli parklarda komşularda ama evde devamlı kardeşiyle olması daha güzel olur diye düşünüyorum, destek olan ailen de varsa daha güzel olur herşey. Ben yalnız bakacağım muhtemelen, ama oğlum da büyüyecek inşallah üstesinden geliriz güçlü anneler olarak :)17 aylık canım ben hazır hissediyorum çünkü ailem kaynanam hepsi burada destek oluyorlar benim için bulunmaz bir zaman.
İki çocuk daha kolay olacak bence inan etrafta öyle diyorlar birbirlerini oyalayip oynuyorlar diye bı de ben çalışıyorum ya evde olsam hep yine işim Zor olurdu yalnız olsam yine kara kara düşünürken çocuğu yapiverirdim aman bol çocuk bakabilene iyidir ne güzel sende yalnız kalmasın diye çok uğraşıyorsun annemin komşusu iki kızı var küçük ordan çıkmıyor bizimki yakında kovulacagiz ordan diyorum ama napayım dışarı çıkarıyorum ki oraya koşuyorBir de doğana kadar 2 yaşında olacak, ve hiç yalnız kalmamış olacak, oğlum bir senedir o kadar sıkılıyor ki evde ben de yaşıtlarıyla oynaması için geziyorum sürekli parklarda komşularda ama evde devamlı kardeşiyle olması daha güzel olur diye düşünüyorum, destek olan ailen de varsa daha güzel olur herşey. Ben yalnız bakacağım muhtemelen, ama oğlum da büyüyecek inşallah üstesinden geliriz güçlü anneler olarak :)
Teşekkür ederim canim iki ay sonra 2 yaşına girecek beraber buyutecegim inşaallahAy masallah kizin kucucuk ve ikincisi tebrikler
Maasallah çok tatlı oglunuz bu arada size çok benzettim.. Rabbim hayırlı evlatlar etsin hepimizin yavrularını ınsaallah..Fotolar eklenmiş herkesi yakından tanımak güzel bu da biz
Ispartada yaşayınca denize gitmek biraz zor. Ama ara sıra havuza gidebiliyorduk en azından. Bende o yüzden tereddütte kaldım sormak istedim. TeşekkürlerDrlar genelde havuzu cok onermiyo hastalik kapilabilir die denizde problem olmuyo ama havuz cok guvenli degil
Anam geçwn gün koca bi tabak ciğer yediydim. İnşallah hiç bşey olmaz be bebişimde
Ay ben et kestim ya cok değil ama elledim ama o zaman daha bebek olduğunu da bilmiyodum 6 ağustos son adetim bebişide daha bu persembe gördükaynen aynen ben et kesmedim buyuzden narda tutmuycam maydonozda yemicem reamen dersimi aldim bende
canım çok geçmiş olsun. kanaman mı vardı neden hemoglobin düşmüş. dış gebelik mi dedi doktor ? onlar bu tanıyı koymaya bayılıyor. ben gecen sene 10 haftalık düşük yaptıgımda baktı kese yok dıs gebelık dedı. bende keseıde gorduk kalp atısınıda duyduk deyınce o zaman düşük yapmıssın dedi. belki seninki de normal düşüktür. neye göre dış gebelik diyor canım? hcg en son kac ölçüldü? umarım en kısa zamanda atlatırsın canım. allahım en kısa zamanda saglıklısını versin. dualarım senınle canım
oglum kasimda 3 olcak cnm cok sagol