• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay

Ay ben et kestim ya cok değil ama elledim :KK76: ama o zaman daha bebek olduğunu da bilmiyodum 6 ağustos son adetim bebişide
daha bu persembe gördük

ben kizimdayken kaynanam bana kestirmisti baya hemde. sonra yengem birden gelip beni kaldirmisti cok sukur ondan birsey olmadi ama esime cok nar yapmistim kizimin basinin tam ortasi ve ensesinde leke var avuc ici kadar buyuk ama iyiki orada saclari kapiyor sac aralarina dikkat etsen belli oluyor bazen farkeden biri ne oldu bu kiza diyor yani. ben sadece ilk kurbanda kesilen eti dogramadim bu sefer yoksa dogruyorum yemeklere et

Dıs gebelik demedi ama olabilme ihtimali var.Ama şuan rahim kalinlasmasindan baska belirti yok kontrollerde ve dun degerim 511di.
Ben battan 1 gun once kan testi yaptirmistim 6.64 cikmisti 1 gun sonra 2 gun sureyle kanamam oldu.Kimyasal diye dusunduk ama pazartesi kontrole gittigimde kan degerimde gebelik cikti.
Iste takipler suruyor.
Ama mudahaleye gerek kalabilir diye normal kan degerlerim cok dusuk olunca kan verildi.

Bugun nobet degistiren doktorla pek anlassamadik,kurtaj yapalim dedi kabul etmedim.Olursa haftaicide olabilir ama beta hcg kendiliginden duserse mudahaleye gerek kalmayacak ya da dis gebelik olarak ilerlerse zaten farkli mudahale yapilacak.
Suan beta hcg yavas yukseliyor 2 gunde 2 katı degil.Bayaa degisik ve karisik durumum,beklemedeyiz.

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun. dinlen biraz naz yap biraz sana baksınlar. Hcg nin yeniden yükselmesine sevindim. Inşallah hayırlısı olur.

masallah canim :) sabahlari ackrn hafif bulanacak gibi oluyor ama hemen geciypr.hic cikarmadim.cok rahatim cok sukur.gogus hassasiyyeti sik idrara cikma var.ama bulanti yok.kizimda tiksintiden ilk 3ay tam 7kilo vermisdim.bu sefer 2kilo aldim bile :) istahim cok acik.surekli acmisim gibi midem kaziniyo

Aynen bende öyleyim göğüslerim acayip sisti ve açıyor 2 gündür südyensiz geziyorum :KK31:

Arkadaşlar yurtdışında özellikle avrupada ilk 3 ayda ultrasona pek sıcak bakmadıklarını sonraki aylarda da bizdeki gibi devamlı kullanmadıklarını okumuştum, sebebi ısı artışı ve uzun sürdüğünde zarar verebilme ihtimali oluşu, herşeyin fazlası zarar veriyor gerçekten; bu da konuyla ilgili bir profun röportajı: http://www.milliyet.com.tr/gebelik-boyunca-5-6-ultrason-yeterli-pembenar-detay-hamilelik-1396825/
Benim doktorumda o görüşte 6. Haftada gittik bir sonraki randevu 10. Hafta ama merak ediyorum bebiş nasıl :KK37:

Günaydın herkese .. 9. Haftada göğüs ağrılarım bitti resmen bu normal mi ? Ayrıca bu hafta bulantıya ek kasık ağrısı eklendi, gece uykuda çok fazla gerildiğimi farkediyorum öyle rahatlıyorum galiba bunları yaşayanınız var mı ? Acaba tehlikeli birşey mi yapıyorum bilemedim

Günaydın herkese .. 9. Haftada göğüs ağrılarım bitti resmen bu normal mi ? Ayrıca bu hafta bulantıya ek kasık ağrısı eklendi, gece uykuda çok fazla gerildiğimi farkediyorum öyle rahatlıyorum galiba bunları yaşayanınız var mı ? Acaba tehlikeli birşey mi yapıyorum bilemedim

Benim de göğüs ağrılarım dindi bir kaç gündür, bulantım olmadı zaten ama gece yatakta dönerken 1-2 defa uyandırdı kasık ağrısı.. Rahim büyüdüğü için bu haftalarda normalmiş canım.

günaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çook :( çarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi , bana da dua edin olur mu

günaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çook :KK43: çarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi , bana da dua edin olur mu

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( Pıhtılaşma falan mı var gerekli testlerini mutlaka yaptır lütfen..

Bgn biz de ilk kontrole gidelim diyoruz ama kese görünür mü ya da pıtpıt duyulur mu? Unutmuşuz böyle şeyleri :emir_bebek:

Daha çok erken gibi görünüyor canım en az 6 haftalık olmayı bekle kese için 7. Haftada da kalp atışını duyarsin. Yoksa benim gibi erken gidip kendi kendini yersin 2 hafta :)

günaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çook :KK43: çarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Çok zordur eminim, senin adına çok üzüldüm. Bunları unutturacak güzel haberler alırsın en kısa zamanda inşallah :KK19:

Cnm cok cok gecmis olsun. Genetik ve pihtilasma testlerin yaptir mutlaka. En yakin zamanda saglikla hamile kalirsin ins

Back