- 10 Nisan 2011
- 2.138
- 1.879
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.581
inşallah tekrar gittiğinizde görürsünüz.
Amin hayirlisiyla ins hepimiz goruruz kuzulari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah tekrar gittiğinizde görürsünüz.
Ispartada yaşayınca denize gitmek biraz zor. Ama ara sıra havuza gidebiliyorduk en azından. Bende o yüzden tereddütte kaldım sormak istedim. Teşekkürler
Ay
Ay ben et kestim ya cok değil ama elledim ama o zaman daha bebek olduğunu da bilmiyodum 6 ağustos son adetim bebişide
daha bu persembe gördük
Dıs gebelik demedi ama olabilme ihtimali var.Ama şuan rahim kalinlasmasindan baska belirti yok kontrollerde ve dun degerim 511di.
Ben battan 1 gun once kan testi yaptirmistim 6.64 cikmisti 1 gun sonra 2 gun sureyle kanamam oldu.Kimyasal diye dusunduk ama pazartesi kontrole gittigimde kan degerimde gebelik cikti.
Iste takipler suruyor.
Ama mudahaleye gerek kalabilir diye normal kan degerlerim cok dusuk olunca kan verildi.
Bugun nobet degistiren doktorla pek anlassamadik,kurtaj yapalim dedi kabul etmedim.Olursa haftaicide olabilir ama beta hcg kendiliginden duserse mudahaleye gerek kalmayacak ya da dis gebelik olarak ilerlerse zaten farkli mudahale yapilacak.
Suan beta hcg yavas yukseliyor 2 gunde 2 katı degil.Bayaa degisik ve karisik durumum,beklemedeyiz.
masallah canim :) sabahlari ackrn hafif bulanacak gibi oluyor ama hemen geciypr.hic cikarmadim.cok rahatim cok sukur.gogus hassasiyyeti sik idrara cikma var.ama bulanti yok.kizimda tiksintiden ilk 3ay tam 7kilo vermisdim.bu sefer 2kilo aldim bile :) istahim cok acik.surekli acmisim gibi midem kaziniyo
Benim doktorumda o görüşte 6. Haftada gittik bir sonraki randevu 10. Hafta ama merak ediyorum bebiş nasılArkadaşlar yurtdışında özellikle avrupada ilk 3 ayda ultrasona pek sıcak bakmadıklarını sonraki aylarda da bizdeki gibi devamlı kullanmadıklarını okumuştum, sebebi ısı artışı ve uzun sürdüğünde zarar verebilme ihtimali oluşu, herşeyin fazlası zarar veriyor gerçekten; bu da konuyla ilgili bir profun röportajı: http://www.milliyet.com.tr/gebelik-boyunca-5-6-ultrason-yeterli-pembenar-detay-hamilelik-1396825/
Günaydın herkese .. 9. Haftada göğüs ağrılarım bitti resmen bu normal mi ? Ayrıca bu hafta bulantıya ek kasık ağrısı eklendi, gece uykuda çok fazla gerildiğimi farkediyorum öyle rahatlıyorum galiba bunları yaşayanınız var mı ? Acaba tehlikeli birşey mi yapıyorum bilemedim
günaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çook çarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi , bana da dua edin olur mu
Bgn biz de ilk kontrole gidelim diyoruz ama kese görünür mü ya da pıtpıt duyulur mu? Unutmuşuz böyle şeyleri
Çok zordur eminim, senin adına çok üzüldüm. Bunları unutturacak güzel haberler alırsın en kısa zamanda inşallahgünaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çook çarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi , bana da dua edin olur mu
Hadi ya o kdr bekliyo muydukDaha çok erken gibi görünüyor canım en az 6 haftalık olmayı bekle kese için 7. Haftada da kalp atışını duyarsin. Yoksa benim gibi erken gidip kendi kendini yersin 2 hafta :)
Hadi ya o kdr bekliyo muyduk
günaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çook çarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Bgn biz de ilk kontrole gidelim diyoruz ama kese görünür mü ya da pıtpıt duyulur mu? Unutmuşuz böyle şeyleri