• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya acaba kız olabilir mi :) kasedeki şekline göre kk da bir forum var. Orada ultrason fotoğrafında , kesede karından bakılmışsa sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız diyor da :)

Ben de hiç inanmazdım yedim ciğerleri ilk hamilelikte kızımın kocaman 2 tane ciğer renginde lekesi var. Bunda tövbeler olsun :)

Canım çok takip edemedim doktor faslından haftaiçi. Dış gebelik teşhisi mi konuldu. Çok geçmiş olsun. İnşallah genelde kendiliğinde düşüyor öyleyse zaten. Hiç merak etme. Ve sonrası Rahmi hazır olduğu için hamile kalmak sağlıklı olması çok büyük ihtimal oluyor. İnşallah durumun netleşir güzelim yıprattı belki ama vardır bir hayır. Bugün çıkış haberini bekliyoruz.

aynen aynen ben et kesmedim buyuzden narda tutmuycam maydonozda yemicem reamen dersimi aldim bende

Gecmis olsun cnmm herseyin hayirlisi Allahim aratmadan tekrar tez zamanda saglikla nasip eder ins

Gecmis olsun. Hayirli olsun en kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursunuz ins

Çok geçmiş olsun tez vakitte şifa bulun Rabbim istediğiniz sizin için en uygun vakitte tekrar yerini doldursun inşallah

Cnm cok geçmiş olsun. Hic bir isleme gerek kalmadan sonlanir ins. Allah en yakin zamanda evladina saglikli, hayirli kardeslerle sevindirsin seni.

Rabbim tez zamanda şifa versin İnşaAllah
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım

Canım geçmiş olsun mu desem bilemedim. Rabbim gönlüme göre versin inşallah. Sıhhatle kal

gecmis olsun canim suan onemli olan senin sagligin Allah kucaklarini doldursun kisa zamanda insallah bebegin ve sen saglikli bi zamanda olur insallah insallah biran once topalarsn kendine cok iyi bak

Kizlar sagolun Allah razi olsun sizlerinde guzel haberlerle devam etmeniz dilegiyle :)

Canım çok takip edemedim doktor faslından haftaiçi. Dış gebelik teşhisi mi konuldu. Çok geçmiş olsun. İnşallah genelde kendiliğinde düşüyor öyleyse zaten. Hiç merak etme. Ve sonrası Rahmi hazır olduğu için hamile kalmak sağlıklı olması çok büyük ihtimal oluyor. İnşallah durumun netleşir güzelim yıprattı belki ama vardır bir hayır. Bugün çıkış haberini bekliyoruz.

Yok canim dis gebelik teshisi konmadi.Yani gebelikle alakali ekstra bir durum yok suan teshis konulabilecek.Zaten cok farkli bi durum vardi zamanla belli olacak.
Suan mudahale edilecekse sonradan,normal kan degerim cok dusuk oldugu icin mudahalede şoka girme riski oluyormus.O yuzden kan veriliyor suan.2.uniteyi aldim 3.de verilecek :)

Allah guzel haberler nasip etsin hepinize :) Azalmadan devam edin insallah gruba :)

Kizlar sagolun Allah razi olsun sizlerinde guzel haberlerle devam etmeniz dilegiyle :)

Yok canim dis gebelik teshisi konmadi.Yani gebelikle alakali ekstra bir durum yok suan teshis konulabilecek.Zaten cok farkli bi durum vardi zamanla belli olacak.
Suan mudahale edilecekse sonradan,normal kan degerim cok dusuk oldugu icin mudahalede şoka girme riski oluyormus.O yuzden kan veriliyor suan.2.uniteyi aldim 3.de verilecek :)

Allah guzel haberler nasip etsin hepinize :) Azalmadan devam edin insallah gruba :)
ANLadım canım ama gebelik devam ediyor değil mi. İnşallah bir sorum yoktur ozaman şuan herşey çok yeni bence ondan böyle oluyor. Zaman herşeyin ilacı

SELAM KIZLAR BENDE HAMİLE OLDUĞUMU BGN KAN İLE ÖĞRENDİM SAT 29 AĞUSTOS HAZİRAN BEKLENEN TARİH AMA MAYİSTA DOĞAR İLK BEBEĞİMDE 10 GÜN ÖNCE GELDİ 15 AYLİK BİR OĞLUM VAR
Hayırlı olsun sen de 2. Kez anne olacaksın. Bakalım bizi ne bekliyor :)

Denedim canim yaa kraker limon zencefili çay leblebi ilaç ayni:kızgın: bugün ablam zencefil bal çok iyi geliyordu bana dene dedi onu deneyeceğim bir de kimsenin midesini bulandirmak istemem ama sabahları sapsarı sıvı kusuyorum internette hamilelikte görülür yazıyor o yüzden üstünde durmadım yaşayan var mi bir de saçlarım inanılmaz dökülüyor dokuz ay böyle dökülürse bebis doğunca anneyle babayı karistirabilir:skandal:
Saç dökülmesi bende de var sordum da bikac arkadaşa bebek vitaminleri falan aldığından olabiliyormus

seninle ayni dusuncedeyim bende ne olabilir felan diyordum ama kizimda var gercekden iyiki yuzunde degil gercekde bu yiyeceklermi yapiyor bilmiyorum yani bende ne olabilirki dedim hep ama sasirtti beni artik neye inancamida bilmiyorum
Benim bir arkadaşımın annesi hamile iken belinin ortasına zeytin bastırmış. Arkadaşımın belinin o kısmında zeytin şeklinde ve büyüklüğünde bir leke var. Öyle mi denk geldi bilmiyorum ama biz yine de dikkat edelim. Buradan uyaralım birbirimizi.
Vücuda değmesiyle bişey olacağını sanmıyorum da yemeden dolayı bir etkisi olabilir.

Denedim canim yaa kraker limon zencefili çay leblebi ilaç ayni:kızgın: bugün ablam zencefil bal çok iyi geliyordu bana dene dedi onu deneyeceğim bir de kimsenin midesini bulandirmak istemem ama sabahları sapsarı sıvı kusuyorum internette hamilelikte görülür yazıyor o yüzden üstünde durmadım yaşayan var mi bir de saçlarım inanılmaz dökülüyor dokuz ay böyle dökülürse bebis doğunca anneyle babayı karistirabilir:skandal:

Vitamin alıyor musunuz? Bence gebelik vitamini alın.

Benim de normalde saçlarım dökülür tırnaklarım kirilirdi. Şimdi tırnaklarım sepsert. Bir de tiroid hormonunuza baktılar mı kan verdiğinizde ? Yükselirse saç dökülmesi yaparmış.

masallah canim :) sabahlari ackrn hafif bulanacak gibi oluyor ama hemen geciypr.hic cikarmadim.cok rahatim cok sukur.gogus hassasiyyeti sik idrara cikma var.ama bulanti yok.kizimda tiksintiden ilk 3ay tam 7kilo vermisdim.bu sefer 2kilo aldim bile :) istahim cok acik.surekli acmisim gibi midem kaziniyo
Selamlar galiba ben de kilo alıyorum, çünkü bulantı sadece açken oluyor ve iştahım şimdiden açıldı, ilk çocuğum erkek ama onda daha çok bulantım olmuştu,ama göğüslerim çok şiş ve ağrılı, karnım da şiş bu sebeple sık idrara çıkma var bende de. Acaba ikiz mi diye düşünüyorum, ikiz olunca daha mı çok iştah açılır acaba?

Hadi inşallah şu dört hafta da güzelce geçer de gidiveririz :KK49:

Ay millet çocuğunu yük olarak görüyor ya istemiyorsan yapma çocuk. Bana ne gereği vardı acele ettin halimi görmüyor musun bilmem ne. Ki bu dediğim de yengem 3 çocuğu var ve eve kapalı yaşıyorlar hoş dayım gezdiriyor ama çocukları yük olarak gördüğünden eglenemiyor demek. Ben tatilde oğlumla hasta olmasına rağmen çok rahat ettim ve Burda küçük bir il ama arastirdim eğlence merkezi keşfettim onla oynadım geceleri bile sokağa çıkmak istiyor pesindeyim ama mutluyum bunlar benim için harika günler gezmenin de tadı hiç yerinde oturmayan iştahsız oğlumla çok güzel:-):KK6: yani ben kaldıracak bıriyim ve en azından 3 çocuk isterim yani:rolleyes:
Çocuğunuz kaç yaşındaki öyle diyorlar? Benim oğlum da çok peşinde koşturur 3 yaşını dolduracak önümüzdeki ay, ben hazır hissetsem de korkuyorum, inşallah kardeş kıskançlığı olmadan mutlu mesut büyütürüz yavrularımızı. Birde yalnız büyütmek de çok zor bence, çocuk sorumluluk gerektiriyor ama tek çocuk olması da hem çocuk hem de aile için yıpratıcı bir durum çevremde görüyorum. Kardeşi olmasını çok istiyordum açıkçası, planlamadan olsa da en çok oğlum adına sevindim ben.

Sana ayrı bi sevindim canım , nedense ikiz haberi beni ayrı bi sevindirir ☺️ benimde ikizim var ondan olabilir
İkizlerde farklı bir belirti oluyor mu acaba? Haftaya doktora gideceğiz ama içimde garip bir his var, ikiz olacak gibi, babaannemin ikizleri var. Benim iştahım erken olmasına rağmen arttı bir de yorgunluk ve uyku bastırıyor çok fazla, acaba ikizlerde tekil gebelikte olmayan bir belirti oluyor mu :)

Benim bir arkadaşımın annesi hamile iken belinin ortasına zeytin bastırmış. Arkadaşımın belinin o kısmında zeytin şeklinde ve büyüklüğünde bir leke var. Öyle mi denk geldi bilmiyorum ama biz yine de dikkat edelim. Buradan uyaralım birbirimizi.
Vücuda değmesiyle bişey olacağını sanmıyorum da yemeden dolayı bir etkisi olabilir.

zeytini bilmiyordum bencede buradan birbirimizi bilgilendirelim ne olur ne olmaz cok enterasan geliyo ama nar bende gercek cikti

Kızımla pazar keyfisi 20170924_165526.jpg
haydi anneler foto atalım da sayfamiz neselensin..

Vitamin alıyor musunuz? Bence gebelik vitamini alın.

Benim de normalde saçlarım dökülür tırnaklarım kirilirdi. Şimdi tırnaklarım sepsert. Bir de tiroid hormonunuza baktılar mı kan verdiğinizde ? Yükselirse saç dökülmesi yaparmış.
Siz deyince baktım geçen haftaki kan tahlili sonucuna troid normal de biraz kan hücreleri değerim az çıkmış az miktarda kansızlık var gibi görünüyor da o yapmaz heralde o kadar dokulmeyi artık doktora gidince vitamin isteyeceğim

kardelen384 kardelen384
Canım sağol :)
Bana dün yatıs verdi doktorum hemoglobin cok dusuk dun aksam 1 unite kan verildi degerlerin takibine gore devam edecek simdilil 2 tane daha verilecek galiba bu gece de hastanedeyim.Eger dis gebelik olarak ilerlerse ve kan daha da duserse şoka girermis hasta.Yani bi mudahale gerekirse diye onlem amacli daha cok.
Gebelik degerimde aksam en son alinan kandan sonra azalmaya basladi :) Yani mudahaleye gerek kalmadan sonlanir galiba.Garip olacak ama sevindim boylesi iyi haber iyi gitmeyen artislarda,zaten durumum cok muammaydi :)

Allah sizlere saglikla sonuna kadar tamamlamayi nasip etsin :)
canım çok geçmiş olsun. kanaman mı vardı neden hemoglobin düşmüş. dış gebelik mi dedi doktor ? onlar bu tanıyı koymaya bayılıyor. ben gecen sene 10 haftalık düşük yaptıgımda baktı kese yok dıs gebelık dedı. bende keseıde gorduk kalp atısınıda duyduk deyınce o zaman düşük yapmıssın dedi. belki seninki de normal düşüktür. neye göre dış gebelik diyor canım? hcg en son kac ölçüldü? umarım en kısa zamanda atlatırsın canım. allahım en kısa zamanda saglıklısını versin. dualarım senınle canım

Back