- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.601
gunaydinnnn suan hastanedeyim kontrole geldim hayirli haberlerle donebilirim size insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydinnnn suan hastanedeyim kontrole geldim hayirli haberlerle donebilirim size insallah
Oyle. Hcg takibi de yapmiyorlar. Ikiye katlandi mi katlanmadi mi bilmiyorsun. Kisacasi mudahale edemeyecekleri ve kesin tani koyamayacaklari hic bir seye bakmiyorlar. Besinci haftada gittim kalbini duymadik haftaya tekrar gel dedi gibi seyleri hic olmuyor. Kanama yoksa doktora gitmiyorsunuz.Arkadaşlar yurtdışında özellikle avrupada ilk 3 ayda ultrasona pek sıcak bakmadıklarını sonraki aylarda da bizdeki gibi devamlı kullanmadıklarını okumuştum, sebebi ısı artışı ve uzun sürdüğünde zarar verebilme ihtimali oluşu, herşeyin fazlası zarar veriyor gerçekten; bu da konuyla ilgili bir profun röportajı: http://www.milliyet.com.tr/gebelik-boyunca-5-6-ultrason-yeterli-pembenar-detay-hamilelik-1396825/
günaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çook çarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi , bana da dua edin olur mu
AynenValla bende unutmuşum gerçi hiç takip etmemistim diğerlerini sanki ilk olacak gibi heyecanlı ve şaşkınım
İnşallah görürüz allam inşallah yareppimSeninle ayni sayiliriz cnm. Keseyi görürsen haber ver mutlaka
Haydi güzel haberlerle inşgunaydinnnn suan hastanedeyim kontrole geldim hayirli haberlerle donebilirim size insallah
Aynen
İnşallah görürüz allam inşallah yareppim
Bi de anlamadım bnm 28, senin 27 mayıs ama bnm 5. senin 6. hafta diyor gebelik
Haydi güzel haberlerle inş
İlk 3 ay annenin mümkün olan bütün risklerden korunması gerekiyor aslında bu sebeple haklı buluyorum ben de bu yaklaşımı ama insan merak ediyor, sağlıklı mı iyi mi diye :) Allah'a emanet yavrularımız tabi ki. Belki burada ileri aylardaki testler de orada yapılmıyordur, ikili test ve renkli ultrason gibi. Açıkçası ben hastane randevularına eşimin ailesinin zoruyla gidiyordum ilkinde bunda çok da gerek olmadığını düşünüyorum her testi yaptırmanın, özellikle şeker yükleme testinin gereksiz olduğu kanaatine vardım, bir de zarar veriyorsak yavrularımıza düşüncesi de mevcut ben de.Oyle. Hcg takibi de yapmiyorlar. Ikiye katlandi mi katlanmadi mi bilmiyorsun. Kisacasi mudahale edemeyecekleri ve kesin tani koyamayacaklari hic bir seye bakmiyorlar. Besinci haftada gittim kalbini duymadik haftaya tekrar gel dedi gibi seyleri hic olmuyor. Kanama yoksa doktora gitmiyorsunuz.
Randevu ve ciddi sorun disinda doktorla bile konusamiyorsunuz. Telefon edince sekreterle konusuyorsunuz, eger tibbi bilgi gerekiyorsa sekreter hemsireye aktariyor. Ancak ilac dozu ayarlama vs olursa hemsire doktora sorup size sonra telefon edip soyluyor. Randevu haftaniz var onun disinda randevu vermiyorlar. Ozel saglik sigortam oldugu halde bunlar.
Bu durumda hem memnunum hem sikayetciyim. Tr deki Anne adaylari cok sabirsiz. Neredeyse ovulasyonun iki uc gun sonrasi erken gebelik testi yapip hamile degilim diye bosuna uzuluyorlar. Yine ayni sekilde ultrasona cok erken gidince bosuna uzuluyorlar. Bunlari yasamadigim icin memnunum. Ama 8inci hafta oldu gobegim cikti ama bebis be durumda bilmiyorum. Bundan da sikayetciyim
Bu arada Ilk randevum onumuzdeki cuma gunu 8bucukuncu haftada. Hemsireyle sadece. Onu da hemsireyi zar zor ikna ederek normal tarihinden yarim hafta onceye aldirabildim. Gebeligimin riskli oldugunu dusunuyoruz. O yuzden esim de ben de merakla bekliyoruz.
21 ağustos bnm deBenim sat 20 ağustos ama tüp bebek benim. bugün 5+1. Senin sat ne?
6.haftadan gün aldigin icin takvim önden gidiyor
Aslında stres yapmamak icin güzel ama riskli durumlarda var Allah korusun daha yeni bir arkadasım dış gebelik gecirdi değerlerden kesenin yerinden filan takip edildi hep bide kese yumurtalıktaydı Allah korusun biraz daha gec kalınsa ameliyat olma durumu vardı yumurtalık bile riske girmişti insan korkuyo ya ne bileyimOyle. Hcg takibi de yapmiyorlar. Ikiye katlandi mi katlanmadi mi bilmiyorsun. Kisacasi mudahale edemeyecekleri ve kesin tani koyamayacaklari hic bir seye bakmiyorlar. Besinci haftada gittim kalbini duymadik haftaya tekrar gel dedi gibi seyleri hic olmuyor. Kanama yoksa doktora gitmiyorsunuz.
Randevu ve ciddi sorun disinda doktorla bile konusamiyorsunuz. Telefon edince sekreterle konusuyorsunuz, eger tibbi bilgi gerekiyorsa sekreter hemsireye aktariyor. Ancak ilac dozu ayarlama vs olursa hemsire doktora sorup size sonra telefon edip soyluyor. Randevu haftaniz var onun disinda randevu vermiyorlar. Ozel saglik sigortam oldugu halde bunlar.
Bu durumda hem memnunum hem sikayetciyim. Tr deki Anne adaylari cok sabirsiz. Neredeyse ovulasyonun iki uc gun sonrasi erken gebelik testi yapip hamile degilim diye bosuna uzuluyorlar. Yine ayni sekilde ultrasona cok erken gidince bosuna uzuluyorlar. Bunlari yasamadigim icin memnunum. Ama 8inci hafta oldu gobegim cikti ama bebis be durumda bilmiyorum. Bundan da sikayetciyim
Bu arada Ilk randevum onumuzdeki cuma gunu 8bucukuncu haftada. Hemsireyle sadece. Onu da hemsireyi zar zor ikna ederek normal tarihinden yarim hafta onceye aldirabildim. Gebeligimin riskli oldugunu dusunuyoruz. O yuzden esim de ben de merakla bekliyoruz.
saolun inşallah ,ilkinde genetik tarama yapıldı kromozom anomalisi tespit edildi ama 2. yi henüz bilmiyorum neden oldu, pıhtılaşma testi yapmadı ama şimdi yapacak sanırımCanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Pıhtılaşma falan mı var gerekli testlerini mutlaka yaptır lütfen..
Cnm cok cok gecmis olsun. Genetik ve pihtilasma testlerin yaptir mutlaka. En yakin zamanda saglikla hamile kalirsin ins
Çok zordur eminim, senin adına çok üzüldüm. Bunları unutturacak güzel haberler alırsın en kısa zamanda inşallah
kizlar 7+2 gunluk olmusuz hersey yolunda cok sukurHadi inşallah :)
7+2 gunluk olmusuz cok sukur hersey yolunda haftasiyla uyumluAynen
İnşallah görürüz allam inşallah yareppim
Bi de anlamadım bnm 28, senin 27 mayıs ama bnm 5. senin 6. hafta diyor gebelik
Haydi güzel haberlerle inş
kizlar 7+2 gunluk olmusuz hersey yolunda cok sukur
Ayy kızlar çok şükür bugün kalp atışını gördük daha çok küçük olduğu için doplör aleti bebeği ısıtıyomuş zarar vermemesi icin duymak istemedik ama çok güzeldii pıt pıt atıyodu Allah herkese nasip etsin
6+4 olması gerekliydi 6+1 çıktı haftasıyla uyumlu dedi Dr yarım gr mış
merhaba
ben de bebeğimi cumartesi günü öğrendim, tahmini doğum 30 mayıs yazıyor
bugün tekrar kan verdim şimdi heyecanla sonucu bekliyorum, inşallah güzelce artmıştır.
Çok teşekkür ederim amin inşallahMaasallah çok tatlı oglunuz bu arada size çok benzettim.. Rabbim hayırlı evlatlar etsin hepimizin yavrularını ınsaallah..