2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canımm korkma inşallah önlemler alınıp kontrol altına alındıktan sonra birşey olmaz umarım. Gönlünü ferah tut. Gebeliğini de rahat geçir inşallah

Aynen. Doktor kontrolünde gidicem inşallah. Zaten kendime ket vurmaya alışkınım. Sıkıntı olmayacak Allahın izniyle. Hatta inat ettim fazlasıyla vericem kilolarımı. Kıskananlar çatlasın

Ayyy bir ben daha. Ben de diyorum bi ben de mi acaba bu. Hiçbirşey yok gibi hayatıma devam ediyorum Maşallah diyim.
masallah canim :) sabahlari ackrn hafif bulanacak gibi oluyor ama hemen geciypr.hic cikarmadim.cok rahatim cok sukur.gogus hassasiyyeti sik idrara cikma var.ama bulanti yok.kizimda tiksintiden ilk 3ay tam 7kilo vermisdim.bu sefer 2kilo aldim bile :) istahim cok acik.surekli acmisim gibi midem kaziniyo

benim.bulantimi limon bastiriyodu canim..denedinmi hic? tuzlu tuzlu :) bak canim cekti)

benim.bulantimi limon bastiriyodu canim..denedinmi hic? tuzlu tuzlu :) bak canim cekti)
Denedim canim yaa kraker limon zencefili çay leblebi ilaç ayni bugün ablam zencefil bal çok iyi geliyordu bana dene dedi onu deneyeceğim bir de kimsenin midesini bulandirmak istemem ama sabahları sapsarı sıvı kusuyorum internette hamilelikte görülür yazıyor o yüzden üstünde durmadım yaşayan var mi bir de saçlarım inanılmaz dökülüyor dokuz ay böyle dökülürse bebis doğunca anneyle babayı karistirabilir

Aynen öyle tatlım bunu diyenler tek başına gezemediginden diyor ama bizde hergun dışarıdayiz ve eğleniyoruz sana mı soracagiz ne zaman çocuk yapacağımızı değil mı
Heh evet size mi soracağız diyesim geliyor ay bir de çok küçük kızın bus eder isteyerek mi oldu diyorlar Allahım Güler misin ağlar mısın :)

Ya hayırlısıyla ne istiyorsan öyledir inşallah :)

yok canim gitmedim bu persembe gidicem insallah. Gunaydin kizlar bu arada...

canim bencr senin kizin olacak :) benimde kizimda sari cikariyprdum sivi.safra o demisdi doktor.ackarina baska ne cika bilirki. hamileyken benim cok oluyordu doktorum oyle demisdi

canim bencr senin kizin olacak :) benimde kizimda sari cikariyprdum sivi.safra o demisdi doktor.ackarina baska ne cika bilirki. hamileyken benim cok oluyordu doktorum oyle demisdi
Inşallah canim ya ne güzel dedin öyle ben de kız istiyorum tabi önce sağlıklı sıhhatli olsun da farketmez ama gönülden öyle geçiyor tabi hep iki kızım olsun isterdim

bende kisa boyluyum esim ilk hamilelimde top gibi yatakdan yuvarlicam seni derdi ilk hamilelimde bunkadar cabuk belli degildi 3 ay gecti hala ayniydim. acaba bi kere esnedim diye bu kadar cabuk sisiyor

gecmis olsun canim suan onemli olan senin sagligin Allah kucaklarini doldursun kisa zamanda insallah bebegin ve sen saglikli bi zamanda olur insallah insallah biran once topalarsn kendine cok iyi bak

seninle ayni dusuncedeyim bende ne olabilir felan diyordum ama kizimda var gercekden iyiki yuzunde degil gercekde bu yiyeceklermi yapiyor bilmiyorum yani bende ne olabilirki dedim hep ama sasirtti beni artik neye inancamida bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…