- 2 Haziran 2016
- 359
- 492
- 103
- 32
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.521
Günaydın kızlar biz dün doktora gittik kalp atışını duyduk 6+4de şimdilik bir sorun yok dedi bebek 3mm imiş benim pihtilasma problemim var hem kan sulandirici ilaç hem iğne kullanıyorum bakalım insaallah bir sorun olağan anlatırız dokuz ayı daha önce altı aylık bir kaybim var bir de düşük var çok korkuyorum gene çok uzun yazdım.
Ya acaba kız olabilir mi :) kasedeki şekline göre kk da bir forum var. Orada ultrason fotoğrafında , kesede karından bakılmışsa sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız diyorlar da
Ayyy benimki solda. Erkek mi ki acep Çok net solda yanii
Aynen. Doktor kontrolünde gidicem inşallah. Zaten kendime ket vurmaya alışkınım. Sıkıntı olmayacak Allahın izniyle. Hatta inat ettim fazlasıyla vericem kilolarımı. Kıskananlar çatlasınTatlım sen kontrollü olacak gibisin bende ilkinde 30 kilo aldım millet yazık veremez kiloları da dedi ama şimdi fazlasını vermiş durumdayımherkes sırrını soruyo bı de en kolay kilo verilen dönem lohusalık su icsen süt oluyor ve çok hızlı kilo veriyorsun kilo vermek isteyen hamile kalsin çocuk emzirsin
Imreniyorum ortadan ikiye çatlıyorumBen niye çok rahat geçiriyorum acaba ya. Bazen korkuyorum.
masallah canim :) sabahlari ackrn hafif bulanacak gibi oluyor ama hemen geciypr.hic cikarmadim.cok rahatim cok sukur.gogus hassasiyyeti sik idrara cikma var.ama bulanti yok.kizimda tiksintiden ilk 3ay tam 7kilo vermisdim.bu sefer 2kilo aldim bile :) istahim cok acik.surekli acmisim gibi midem kaziniyoAyyy bir ben daha. Ben de diyorum bi ben de mi acaba bu. Hiçbirşey yok gibi hayatıma devam ediyorum Maşallah diyim.
Korkma canım şükret haline . Ağır geçirmek çok zor bu günleri zayıflamaya başladım benBen niye çok rahat geçiriyorum acaba ya. Bazen korkuyorum.
benim.bulantimi limon bastiriyodu canim..denedinmi hic? tuzlu tuzlu :) bak canim cekti)Imreniyorum ortadan ikiye çatlıyorumşaka tabi size masallah bize de şifa çabucak geçsin bulantılar çıkarmalar işin kötüsü bulantıyi bastırayım diye saçma sapan şeyler yiyorum ve şimdiden kilo aldim
Denedim canim yaa kraker limon zencefili çay leblebi ilaç aynibenim.bulantimi limon bastiriyodu canim..denedinmi hic? tuzlu tuzlu :) bak canim cekti)
Afiyet olsun yâ birşey olmazAyyy bayıla bayıla ciğer kebabı yedim bayramda
Heh evet size mi soracağız diyesim geliyor ay bir de çok küçük kızın bus eder isteyerek mi oldu diyorlar Allahım Güler misin ağlar mısın :)Aynen öyle tatlım bunu diyenler tek başına gezemediginden diyor ama bizde hergun dışarıdayiz ve eğleniyoruz sana mı soracagiz ne zaman çocuk yapacağımızı değil mı
yok canim gitmedim bu persembe gidicem insallah. Gunaydin kizlar bu arada...İyi ki yüzünde falan değil Can'ım. Ya biz çocukluktan beri hep böyle rivayetler duyduk. Yüzü kırmızı leke olan için annesi hamileyken nar yemiş yüzüne sıçramış yayılmış falan. Açıkçası mantıklı gelmiyor bana da. Nasıl bir etkisi olabilir ki yani.
Can'ım sen kalp atışı için gittin mi? Ben kaçırmış da olabilirim.
Ben aksine kilo verdim. 66 idim. 64 olmuşum. Çok iştahsızlık var ama. İlk hamileliğimde acayip kilo almıştım bu hAftslarda.
canim bencr senin kizin olacak :) benimde kizimda sari cikariyprdum sivi.safra o demisdi doktor.ackarina baska ne cika bilirki. hamileyken benim cok oluyordu doktorum oyle demisdiDenedim canim yaa kraker limon zencefili çay leblebi ilaç aynibugün ablam zencefil bal çok iyi geliyordu bana dene dedi onu deneyeceğim bir de kimsenin midesini bulandirmak istemem ama sabahları sapsarı sıvı kusuyorum internette hamilelikte görülür yazıyor o yüzden üstünde durmadım yaşayan var mi bir de saçlarım inanılmaz dökülüyor dokuz ay böyle dökülürse bebis doğunca anneyle babayı karistirabilir
Inşallah canim ya ne güzel dedin öyle ben de kız istiyorum tabi önce sağlıklı sıhhatli olsun da farketmez ama gönülden öyle geçiyor tabi hep iki kızım olsun isterdimcanim bencr senin kizin olacak :) benimde kizimda sari cikariyprdum sivi.safra o demisdi doktor.ackarina baska ne cika bilirki. hamileyken benim cok oluyordu doktorum oyle demisdi
Bende duyamadım daha 7. Haftada gitmeyi planlıyorumHosbuldukk:) yok henuz duyulmadi 6+1 de 5+3 cikti duyulmadi sen duydun mu.2 hafta sonra gidicez bakalim
Ins duyarsin uyumlumu son adet tarihinle? benimde kan sonuclarim 2 hafta sonra cikar diye hepsini bir almak istedim calisiyo olunca.Bende duyamadım daha 7. Haftada gitmeyi planlıyorum
Ya acaba kız olabilir mi :) kasedeki şekline göre kk da bir forum var. Orada ultrason fotoğrafında , kesede karından bakılmışsa sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız diyor da :)
Ayyy canım bilmem kiii insallah :)
Ben de hiç inanmazdım yedim ciğerleri ilk hamilelikte kızımın kocaman 2 tane ciğer renginde lekesi var. Bunda tövbeler olsun :)
Canım çok takip edemedim doktor faslından haftaiçi. Dış gebelik teşhisi mi konuldu. Çok geçmiş olsun. İnşallah genelde kendiliğinde düşüyor öyleyse zaten. Hiç merak etme. Ve sonrası Rahmi hazır olduğu için hamile kalmak sağlıklı olması çok büyük ihtimal oluyor. İnşallah durumun netleşir güzelim yıprattı belki ama vardır bir hayır. Bugün çıkış haberini bekliyoruz.
Ben de de cikti. Hamilelik oncesi vitamin kullaniyordum o yuzden zaten ayda yarim kilo yarim kilo artiyirdum. Ise bisikletle gidiyordum gunde iki kere hizli tempo yarimsar saat iyi oluyordu. onu da yasakladilar. Kisa boyluyum top gibi olurum ben artik
kardelen384
Canım sağol :)
Bana dün yatıs verdi doktorum hemoglobin cok dusuk dun aksam 1 unite kan verildi degerlerin takibine gore devam edecek simdilil 2 tane daha verilecek galiba bu gece de hastanedeyim.Eger dis gebelik olarak ilerlerse ve kan daha da duserse şoka girermis hasta.Yani bi mudahale gerekirse diye onlem amacli daha cok.
Gebelik degerimde aksam en son alinan kandan sonra azalmaya basladi :) Yani mudahaleye gerek kalmadan sonlanir galiba.Garip olacak ama sevindim boylesi iyi haber iyi gitmeyen artislarda,zaten durumum cok muammaydi :)
Allah sizlere saglikla sonuna kadar tamamlamayi nasip etsin :)
. Bende öyle tadım tuzum kalmadı dışarı katiyen çıkmak istemiyorum . Akşamları biraz yürüyelim diyoruz burnumdan geliyor köşe başlarında oturup duruyorumİnşallah çabucak atlatırız
olacak insallah kizimdayken doktor bebek seklini almaya baslamis demisti ve ultrasyonda kollarini salliyordu
Ay ne güzelo günleri de görmek nasip olur inşallah
Zofernot aldım bendeki dremamine dün yazmıştı aldım. Yeni uyandım zaten onu bi deniyim fayda vermiyorsa zofer alır denerim çok teşekkür ediyorum
İyi ki yüzünde falan değil Can'ım. Ya biz çocukluktan beri hep böyle rivayetler duyduk. Yüzü kırmızı leke olan için annesi hamileyken nar yemiş yüzüne sıçramış yayılmış falan. Açıkçası mantıklı gelmiyor bana da. Nasıl bir etkisi olabilir ki yani.
Can'ım sen kalp atışı için gittin mi? Ben kaçırmış da olabilirim.
Ben aksine kilo verdim. 66 idim. 64 olmuşum. Çok iştahsızlık var ama. İlk hamileliğimde acayip kilo almıştım bu hAftslarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?