- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.501
. Bende öyle tadım tuzum kalmadı dışarı katiyen çıkmak istemiyorum . Akşamları biraz yürüyelim diyoruz burnumdan geliyor köşe başlarında oturup duruyorumBana da aynısını verdi canim hiç faydasını görmedim bence hafta geçince azalıyor yavaş yavaş insallah birkaç hafta sonra bitecek diye umut ediyorum zira dışarda elimde poşetle dolaşıyorum her an çıkarma modundayim
Ay ne güzel10 hafta oldugumuzda asagi yukari birseye benziyolar kol bile sallicaklar 12 haftalarda
ZoferCanım benim doktorum Zofer isimli bir ilaç yazdı pahalı ama etkili, 40 tl içinde 10 adet var sanırım. Ama anında gecırdı benim bulantımı
Rabbim tez zamanda şifa versin İnşaAllahkardelen384
Canım sağol :)
Bana dün yatıs verdi doktorum hemoglobin cok dusuk dun aksam 1 unite kan verildi degerlerin takibine gore devam edecek simdilil 2 tane daha verilecek galiba bu gece de hastanedeyim.Eger dis gebelik olarak ilerlerse ve kan daha da duserse şoka girermis hasta.Yani bi mudahale gerekirse diye onlem amacli daha cok.
Gebelik degerimde aksam en son alinan kandan sonra azalmaya basladi :) Yani mudahaleye gerek kalmadan sonlanir galiba.Garip olacak ama sevindim boylesi iyi haber iyi gitmeyen artislarda,zaten durumum cok muammaydi :)
Allah sizlere saglikla sonuna kadar tamamlamayi nasip etsin :)
oglum kasimda 3 olcak cnm cok sagolBol bol dinlen bi de pozitif dusun bisey olur die dusunme sakin cok etkiliyo gebeligi biseyde olmaz insAllah bagislasin oglun kac yasinda
Canım çok sevinirimCanım bende ekimin 15 nde tatile gitmeyi düşünüyorum ama pazartesi Dr. A gitcem sorucam zararlımı burdan yazarım söylediklerini
İyi ki yüzünde falan değil Can'ım. Ya biz çocukluktan beri hep böyle rivayetler duyduk. Yüzü kırmızı leke olan için annesi hamileyken nar yemiş yüzüne sıçramış yayılmış falan. Açıkçası mantıklı gelmiyor bana da. Nasıl bir etkisi olabilir ki yani.kizlar nar ne kadar dogru bilmiyorum ama bana batil geliyordu ama kizimda esime cok nar yaptim yiyordumda suanda 2 bucuk yasinda dogumdan beri var basinin tam ortasi ve ensesinde lekelenme gibi pembe boyle benekli benekli haladaha duruyo farkeden cocuga birseymi oldu diyor onun etkisimi bilmiyorum artik kafama felanda asla tutmadim ama iyiki gene orasinda baska yerinde degil sac kamufile ediyor
Can'ım sen kalp atışı için gittin mi? Ben kaçırmış da olabilirim.tamam canim aklimda olsun.
Ben aksine kilo verdim. 66 idim. 64 olmuşum. Çok iştahsızlık var ama. İlk hamileliğimde acayip kilo almıştım bu hAftslarda.Hanimlar. Iyi geceler hepinize kilo almaya basladinizmi ben 2 kilo almisim 48 kilo ile hamile kalmistim!
Ayva yeyincede gamzeli olur diye duymuştumİyi ki yüzünde falan değil Can'ım. Ya biz çocukluktan beri hep böyle rivayetler duyduk. Yüzü kırmızı leke olan için annesi hamileyken nar yemiş yüzüne sıçramış yayılmış falan. Açıkçası mantıklı gelmiyor bana da. Nasıl bir etkisi olabilir ki yani.
Can'ım sen kalp atışı için gittin mi? Ben kaçırmış da olabilirim.
Ben aksine kilo verdim. 66 idim. 64 olmuşum. Çok iştahsızlık var ama. İlk hamileliğimde acayip kilo almıştım bu hAftslarda.
Aynen canım. Bol bol yiyelim :)Ayva yeyincede gamzeli olur diye duymuştum
Hadi inşallah şu dört hafta da güzelce geçer de gidiveririzBana ikili test falan demedi ama bir ay sonra görüşelim demilti. Benim gittiğimde de 12. Hafta içinde olacak inşallah. Çok heyecanlıyımherhalde bana da yapar ikili testtesti.
Ya çok sinir oluyorum kızın daha küçük niye yaptın diyorlar. Arkadaş sen istemiyor çocuk sevmiyor olabilirsin ben seviyorum. Bebeğim doğduğu günden beri geziyorum inşallah 2. De de nasip olur:)Hadi inşallah şu dört hafta da güzelce geçer de gidiveririz
Ay millet çocuğunu yük olarak görüyor ya istemiyorsan yapma çocuk. Bana ne gereği vardı acele ettin halimi görmüyor musun bilmem ne. Ki bu dediğim de yengem 3 çocuğu var ve eve kapalı yaşıyorlar hoş dayım gezdiriyor ama çocukları yük olarak gördüğünden eglenemiyor demek. Ben tatilde oğlumla hasta olmasına rağmen çok rahat ettim ve Burda küçük bir il ama arastirdim eğlence merkezi keşfettim onla oynadım geceleri bile sokağa çıkmak istiyor pesindeyim ama mutluyum bunlar benim için harika günler gezmenin de tadı hiç yerinde oturmayan iştahsız oğlumla çok güzelyani ben kaldıracak bıriyim ve en azından 3 çocuk isterim yani
Ya acaba kız olabilir mi :) kasedeki şekline göre kk da bir forum var. Orada ultrason fotoğrafında , kesede karından bakılmışsa sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız diyor da :)Eki Görüntüle 2048398
5+6daki görüntü bu şekilde kızlar :) darısı göremeyenlerin başına.hepimiz için mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorım. İnsallah
Ben de hiç inanmazdım yedim ciğerleri ilk hamilelikte kızımın kocaman 2 tane ciğer renginde lekesi var. Bunda tövbeler olsun :)kizlar nar ne kadar dogru bilmiyorum ama bana batil geliyordu ama kizimda esime cok nar yaptim yiyordumda suanda 2 bucuk yasinda dogumdan beri var basinin tam ortasi ve ensesinde lekelenme gibi pembe boyle benekli benekli haladaha duruyo farkeden cocuga birseymi oldu diyor onun etkisimi bilmiyorum artik kafama felanda asla tutmadim ama iyiki gene orasinda baska yerinde degil sac kamufile ediyor
Canım çok takip edemedim doktor faslından haftaiçi. Dış gebelik teşhisi mi konuldu. Çok geçmiş olsun. İnşallah genelde kendiliğinde düşüyor öyleyse zaten. Hiç merak etme. Ve sonrası Rahmi hazır olduğu için hamile kalmak sağlıklı olması çok büyük ihtimal oluyor. İnşallah durumun netleşir güzelim yıprattı belki ama vardır bir hayır. Bugün çıkış haberini bekliyoruz.kardelen384
Bana dün yatıs verdi doktorum hemoglobin cok dusuk dun aksam 1 unite kan verildi degerlerin takibine gore devam edecek simdilil 2 tane daha verilecek galiba bu gece de hastanedeyim.Eger dis gebelik olarak ilerlerse ve kan daha da duserse şoka girermis hasta.Yani bi mudahale gerekirse diye onlem amacli daha cok.
Gebelik degerimde aksam en son alinan kandan sonra azalmaya basladi :) Yani mudahaleye gerek kalmadan sonlanir galiba.Garip olacak ama sevindim boylesi iyi haber iyi gitmeyen artislarda,zaten durumum cok muammaydi :)
Ya acaba kız olabilir mi :) kasedeki şekline göre kk da bir forum var. Orada ultrason fotoğrafında , kesede karından bakılmışsa sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız diyor da :)
Ben de hiç inanmazdım yedim ciğerleri ilk hamilelikte kızımın kocaman 2 tane ciğer renginde lekesi var. Bunda tövbeler olsun :)
Canım çok takip edemedim doktor faslından haftaiçi. Dış gebelik teşhisi mi konuldu. Çok geçmiş olsun. İnşallah genelde kendiliğinde düşüyor öyleyse zaten. Hiç merak etme. Ve sonrası Rahmi hazır olduğu için hamile kalmak sağlıklı olması çok büyük ihtimal oluyor. İnşallah durumun netleşir güzelim yıprattı belki ama vardır bir hayır. Bugün çıkış haberini bekliyoruz.
Aynen canım. Katılıyorum sana. Kimisi yük görüyo çocuğunu. Doğurma diyen duymadım çünkü ilk gebeliğim olacak inşallah.Hadi inşallah şu dört hafta da güzelce geçer de gidiveririz
Ay millet çocuğunu yük olarak görüyor ya istemiyorsan yapma çocuk. Bana ne gereği vardı acele ettin halimi görmüyor musun bilmem ne. Ki bu dediğim de yengem 3 çocuğu var ve eve kapalı yaşıyorlar hoş dayım gezdiriyor ama çocukları yük olarak gördüğünden eglenemiyor demek. Ben tatilde oğlumla hasta olmasına rağmen çok rahat ettim ve Burda küçük bir il ama arastirdim eğlence merkezi keşfettim onla oynadım geceleri bile sokağa çıkmak istiyor pesindeyim ama mutluyum bunlar benim için harika günler gezmenin de tadı hiç yerinde oturmayan iştahsız oğlumla çok güzelyani ben kaldıracak bıriyim ve en azından 3 çocuk isterim yani
Canım geçmiş olsun mu desem bilemedim. Rabbim gönlüme göre versin inşallah. Sıhhatle kalkardelen384
Aynen öyle tatlım bunu diyenler tek başına gezemediginden diyor ama bizde hergun dışarıdayiz ve eğleniyoruz sana mı soracagiz ne zaman çocuk yapacağımızı değil mıYa çok sinir oluyorum kızın daha küçük niye yaptın diyorlar. Arkadaş sen istemiyor çocuk sevmiyor olabilirsin ben seviyorum. Bebeğim doğduğu günden beri geziyorum inşallah 2. De de nasip olur:)
Kesinlikle haklısın kaldırabilmek çok önemli. :) bir hafta dışarı çıkarmayan insanlar söylüyor bunları biz her gün hiç olmasa parktayız :)
Ben niye çok rahat geçiriyorum acaba ya. Bazen korkuyorum.. Bende öyle tadım tuzum kalmadı dışarı katiyen çıkmak istemiyorum . Akşamları biraz yürüyelim diyoruz burnumdan geliyor köşe başlarında oturup duruyorumİnşallah çabucak atlatırız
Ay ne güzelo günleri de görmek nasip olur inşallah
Zofernot aldım bendeki dremamine dün yazmıştı aldım. Yeni uyandım zaten onu bi deniyim fayda vermiyorsa zofer alır denerim çok teşekkür ediyorum
Tatlım sen kontrollü olacak gibisin bende ilkinde 30 kilo aldım millet yazık veremez kiloları da dedi ama şimdi fazlasını vermiş durumdayımAynen canım. Katılıyorum sana. Kimisi yük görüyo çocuğunu. Doğurma diyen duymadım çünkü ilk gebeliğim olacak inşallah.ama o kadar kilo verdin hala kilolusun yazık değilmi bi kilo ver diyen duydum bu çocuk için iki yıl uğraştım, o kadar kiloyu bebeğim olsun diye verdim. İstersem iki kat kiloma çıkayım ama sağlıkla doğsun inşallah
Ayyy bir ben daha. Ben de diyorum bi ben de mi acaba bu. Hiçbirşey yok gibi hayatıma devam ediyorum Maşallah diyim.gunaydin kizlar.benimde gobegim cikmis gibi.daha cok erken ama bariz belli.4aylik hamile gibi cikdi.2kilo almisim bide.bulanti falan yok bulantisi olan arkadaslar Allah yardimciniz olsun.bide fazla rnerjikim.saat 8den ayakdayim pazar olmasiina ragmen evi.silip supurdum kizimla cizgifilm izliyoruz suan.yemek yapicam birazdan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?