• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
herkese merhaba kizlar.beni sivilceler basdi yuzumde sirtimda hatta gogsumde bile cikdi :( kizimda yokdu bence.tam olarak hatirlamiyorum.vardisada ilk 12hafta yokdu.bu sefer 6haftadan basladi.. 7+5im. bide basagrilarim bitmek bilmiyor

Gunaydin kizlar
Benim ne mide bulantim ne bas donmem nede gogus agrim var. Tup bebek tedavisi oldugum icin transfer oncesi ve sonrasi olmustu ama simdi hicbi sey yok
baska gebelik belirtilerim var mi peki? yada varmiydu simdimi durdu? nette 8ci haftadan itibaren erken gebelik belirtilerinijn azaldigi yaziyor.bence korkmana gerek yok canim.benimde gogus agrim.cok azaldi yok gibi

Gunaydin kizlar
Benim ne mide bulantim ne bas donmem nede gogus agrim var. Tup bebek tedavisi oldugum icin transfer oncesi ve sonrasi olmustu ama simdi hicbi sey yok
Bende de yoktu 3 gündür başladı mide bulantıları canım 8. Haftada. Bende çok takmistim hiç bişey yok diye ama rahat ol

herkese merhaba kizlar.beni sivilceler basdi yuzumde sirtimda hatta gogsumde bile cikdi :KK43: kizimda yokdu bence.tam olarak hatirlamiyorum.vardisada ilk 12hafta yokdu.bu sefer 6haftadan basladi.. 7+5im. bide basagrilarim bitmek bilmiyor
Aynen canım ya bende de çok sivilce çıkmaya başladı. Adet olamadigimizdan mi acaba ?

Günaydın kızlar... biz dün keseyi gördük sadece. Bebek henüz görünmedi. Onun dışında 4 cmlik bi yumurta kistim olduğunu söyledi doktor. Kendi kendine yok olur önemli birşey değil her kadında olur dedi ama gene de endişelendim bu kistlerden yaşayan var mı. Zararsızdır dimi :110:

amiinn canım çokk gecmiş olsun. yeni bebişini inşallah sağıkla kucagına alacaksın. sat aynıymıs bende 23 agustosta öğrendim sanırım çok tez canlıyım.:)

çok saol canım hepberaber sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah , oo sende baya erken öğrenmişşin ne güzel, insan çok isteyince heyecan yapıyor bir an önce olsun istiyor sanırım tezcanlılığımız hep ondan :)

herkese merhaba kizlar.beni sivilceler basdi yuzumde sirtimda hatta gogsumde bile cikdi :KK43: kizimda yokdu bence.tam olarak hatirlamiyorum.vardisada ilk 12hafta yokdu.bu sefer 6haftadan basladi.. 7+5im. bide basagrilarim bitmek bilmiyor
Canım ya şu baş ağrısınin çözümü Yok değil mı Dr ne diyor. Sivilceleri dert etme geçer inşallah

arkadaşlar özel sigorta yaptırdım demir hayattan.3 hastane diyor ankaradayım bu arada.1. liv hospital 2. medical park 3. koru hastanesi. siz ankarada kime gidiyorsunuz 4.650 tl.ye mal oluyor herşey dahil sigortayla.doktor arıyorum veya bu hastanelerden koruyu eledim siz olsanız hangisine gidersiniz ? liv hospitalda başak hanım var, medical parkta mustafa baran var gitsem dediğim veya sizin iyi memnun olduğunuz doktor ve hastane neresi acaba ?

Günaydın hanımlar sivilceler bendede var mide bulantım biraz daha azaldı gibi en azından çıkartmadım hiç haftasonu.okullar başladı malum derslerim genelde öğleden sonra sabahları evdeyim biraz daha midem iyi olur okul saatine kadar.

Günaydın kızlar... biz dün keseyi gördük sadece. Bebek henüz görünmedi. Onun dışında 4 cmlik bi yumurta kistim olduğunu söyledi doktor. Kendi kendine yok olur önemli birşey değil her kadında olur dedi ama gene de endişelendim bu kistlerden yaşayan var mı. Zararsızdır dimi :110:
Hayırlı olsun ☺️ Sanırım hemen hemen aynı tarihteyiz bizde keseyi görebildik sadece bendede 4 cm kist çıktı 3 doktora gösterdim önemli değil dedi hamilelikle geçer kaybolur dediler endişelenme inşallah geçer :dua:

Saolasin cnm. Beyaz leblebi ekşi elma iyi geldi şimdilik :super: carsamba gününde kontrol var şimdiden heyecan basti. Umarım herşey yolundadır.
Benimde 25 inde kontrole gitmem lazım 10 gün olacak kontrole gittiğimden . Heyecanla bende bekliyorum . Leblebi anlık bende de midemi tutuyo sonra yine başlıyor. Biran önce biter inşallah bu sorunlar.

arkadaşlar özel sigorta yaptırdım demir hayattan.3 hastane diyor ankaradayım bu arada.1. liv hospital 2. medical park 3. koru hastanesi. siz ankarada kime gidiyorsunuz 4.650 tl.ye mal oluyor herşey dahil sigortayla.doktor arıyorum veya bu hastanelerden koruyu eledim siz olsanız hangisine gidersiniz ? liv hospitalda başak hanım var, medical parkta mustafa baran var gitsem dediğim veya sizin iyi memnun olduğunuz doktor ve hastane neresi acaba ?
Medicalparkta aylin hanim varmis cok iyymis.

Özel sağlık sigortası kapsamında nelerden faydalanabiliyorsunuz ve ne kadar süre ile ? Ben şu an işten ayrılmış durumdayım eşimden dolayı sigortam var bende bebek için araştırdım biraz ama kafam çok karıştı . Bilgi verirseniz çok sevinirim

Slm kızlar ben de sizi takip ediyorum ancak yazma girişiminde bulundum. 14 eylül 4+6 iken dr gittim keseyi gördük kalp atışını da görmek nasip olur inşaallah.
Şubatta kürtaj oldum kalp atışları oluşmadığı için bu sefer inşaallah kalp atışlarını duyarım ve sağ salim sıhhatli bir şekilde kucağıma alırım. Tüm hamile arkadaşlarım için aynı içtenlikle bunu temenni ediyorum

gunaydın hanımlar yeni gelen hamişler hosgeldiniz:KK19: sagsalim bebeklerimizi kucagımıza alalım inşallah cuma kontrolum vardı keseyi gördük ama bebeği göremedik cok korktum alltan muayane edeceğim dedi cok istemedim ama baktı :bicak::olamaz:bebeşimi gördü cok minnak haftasına göre cok kucuk :KK35:3 haftaya gun verdi mide bulantısı ilacı vardi mide bulantım hala var inşallah biraz azalır :cry:

Back